Įkraunama...
Įkraunama...

Hialurono rūgšties injekcijos

QUOTE(simsimas2002 @ 2010 05 05, 14:03)
Be to hialuronas neleidzia toje vietoje gyleti raukslei...

Bet toks raukšlės nepanaikina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sherbet @ 2010 05 07, 09:46)
Bet toks raukšlės nepanaikina? g.gif

laikinai panaikina. zinoma nepadarys odos toj vietoj kaip 20-metes, bet hialuronas iskelia raukslele i pavirsiu, tuo ja islygindamas. raukytis galima, sypsotis - niekas net neitars, kad kazkas nenutaralu
Atsakyti
QUOTE(Sypsena84 @ 2010 05 05, 10:25)
o nuo keliu metu galima leisti hialuriono rugsti? Man 25, ir jau nori atsirasti rauksleles (dbr vos vos pastebimos) tai taaaip nenoriu kad jos atsirastu, kad galvoju ar nereiktu padaryt injekcijos..

lotuliukas.gif nejuokink.kaukes veidui daryk,masazus,naturaliai.....
net medikai nepataria
aisku ateini pilnamete-tavo teise,bet atkalba....
as virs 40 tik sugalvojau ismegint.
Atsakyti
sveikos,
sakykit,gal kuri zinot,nesciajai tai negalima botalso,o maitinanciai/?turbut irgi negalima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2010 05 10, 16:24)
sveikos,
sakykit,gal kuri zinot,nesciajai tai negalima botalso,o maitinanciai/?turbut irgi negalima g.gif

klausk gydytoju
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 05 14, 18:20)
klausk gydytoju

Galvoju eiti šią savaitę. Pas ką dareisi Kaune? Nors šiaip aš jau užsiregistravau, bet norisi pas ką geriau... Noriu naikint 'pykčio" raukšlę.
Atsakyti
Gal galit parašyti kainas šios procedūros. Būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2010 05 25, 18:17)
Gal galit parašyti kainas šios procedūros. Būčiau dėkinga  4u.gif

Brangu.. net labai..Injekcija su ampule ~ 800 Lt, taigis, jei leidžia į abi lūpų puses, o jei dar į lūpų kampučius, nebeaišku, kiek tų ampulių reikia ir leidimų..
Spėju, susitvarkyt lūpas sugiharoje kainuotų apie 1500 - 2000 Lt. bet i kokius paprastesniu salonėlius tai bijočiau eit..ech, matyt, susilaikysiu dar kokius metus..kai bus daugiau pabandžiusių, įdomu bus atsiliepimus išgirst..ar vertas žaidimas žvakių.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Motinėlė @ 2010 05 25, 16:31)
Galvoju eiti šią savaitę. Pas ką dareisi Kaune? Nors šiaip aš jau užsiregistravau, bet norisi pas ką geriau... Noriu naikint 'pykčio" raukšlę.

visur padarys

QUOTE(Mil@na @ 2010 05 25, 19:17)
Gal galit parašyti kainas šios procedūros. Būčiau dėkinga  4u.gif

nera tikslumo,kiek tau vaisto bus sunaudota.cia jau kiekvienai atskirai.neaisku ir ka nori daryt
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 05 26, 10:47)
Brangu.. net labai..Injekcija su ampule ~ 800 Lt, taigis, jei leidžia į abi lūpų puses, o jei dar į lūpų kampučius, nebeaišku, kiek tų ampulių reikia ir leidimų..
Spėju, susitvarkyt lūpas  sugiharoje kainuotų apie 1500 - 2000 Lt. bet i kokius paprastesniu salonėlius tai bijočiau eit..ech, matyt, susilaikysiu dar kokius metus..kai bus daugiau pabandžiusių, įdomu bus atsiliepimus išgirst..ar vertas žaidimas žvakių.. g.gif

man dare minimaliai,botakso 1kuba gal tik,jo kaina 300-400,kaip kur.(vaisto kaina,plius tiek pat darbas.ir dar viena visa svirksta haliurono ismete po biski visur man,kaina svirksto 400+tiek pat darbas.tai visumoj iseina apie 800.jokiu lupu as nesididinau
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2010 05 10, 15:24)
sveikos,

teisingai:)) negalima. haliurona galima
Papildyta:
QUOTE(Sherbet @ 2010 05 05, 13:10)
Klausykit, gal Jūs manęs nejuokinkit 18 m.  doh.gif Man jau gerokai virš 35 ir aš dar svarstau gal palaukt.

pirmas botoxas pries 1,5 men, antras pries men. treciadieni buvo haliuronas. manau liko tik pycio rauksle uzpildyt. neuzpilde nes pasake, kad nereikia ((((. bet man dabar negrazu labai. nebijok))) man beveik 40:)) kai kas biorevitalizacija atliksit - pasidalinkit. aciu
Atsakyti
Mane labiausiai neramina raukšlė kaktoje, tokia gili...va, ir įdomu,kas ir kaip. Užsirašiau konsultacijai-žiūrėsim, bet noriu nors maždaug kainą žinoti, kad nepasirodyčiau visai neišmananti smile.gif
Atsakyti