Įkraunama...
Įkraunama...

Hialurono rūgšties injekcijos

ne, ne, man leis butent hialurona, tik lokaliai i tas vietas, kur ateity formuosis rauksles.
Papildyta:
QUOTE(sm2002 @ 2012 03 15, 11:17)
Pries tai bandziau biorevitalizacija visam kaklui, tai mano atveju nepadejo.

kursas nepadejo ar tik 1 kartas?
Atsakyti
Nesu tikra, kad toje temoje klausiu, bet gal kuri patarsit ir pasidalinsite įspūdžiais blush2.gif Ar hialurono tabletės arba kremukai su juo padeda bent kiek? Gal nebūtina atlikti injekcijas?
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 15, 11:24)
ne, ne, man leis butent hialurona,  tik lokaliai i tas vietas, kur ateity formuosis rauksles.
Papildyta:
kursas nepadejo ar tik 1 kartas?

Kursa is 3 kartu.

QUOTE(linxmute @ 2012 03 16, 12:59)
Nesu tikra, kad toje temoje klausiu, bet gal kuri patarsit ir pasidalinsite įspūdžiais  blush2.gif Ar hialurono tabletės arba kremukai su juo padeda bent kiek? Gal nebūtina atlikti injekcijas?

jeigu tikrai padetu, nejaugi pastoviai darytume injekcijas???? tarp kitko pati geriau hialurono tabletes mirksiukas.gif
Atsakyti
idomu, pagal koki principa rinktis ar darytis HA injekcijas, ar biorevitalizacija g.gif ir nuo ko cia priklauso, ar bus veiksminga biorevitalizacija
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 16, 16:56)
idomu, pagal koki principa rinktis ar darytis HA injekcijas, ar biorevitalizacija g.gif  ir nuo ko cia priklauso, ar bus veiksminga biorevitalizacija

Jei pas Jus tik ateityje formuosis kaklo rauksles, tai biorevitalizacija. Arba Mezoterapija su biorevitalizacija kartu - sumaiso is vitaminu kokteilio ir hialurono mirksiukas.gif Pati nebandziau, nes labai jau daznai badytis reikia...
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2012 03 16, 17:08)
Jei pas Jus tik ateityje formuosis kaklo rauksles, tai biorevitalizacija. Arba Mezoterapija su biorevitalizacija kartu - sumaiso is vitaminu kokteilio ir hialurono  mirksiukas.gif  Pati nebandziau, nes labai jau daznai badytis reikia...

eik i voku tema,parasiau apie riebalus
Atsakyti
As dariausi biorevitalizacijos kursa is 3 kartu,jis yra su hialuronu,tai efektas superinis,tik po proeceduros 3 dienas negaliu lauk rodytis doh.gif ,nes matosi pabadytos vietos,bet rezultatas to vertas. Mano dermatologe sake,kad biorevitalizacija labiausiai tinka jaunesniame amziuje,kai dar yra ka odoje stimuliuoti. Na bet tos 3 dienos po proceduros,tai nors nusisauk kaip atszibosta sedeti namie ir procedura turi planuotis,kad paskui nereiketu niekur eiti.
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2012 03 16, 17:08)
Jei pas Jus tik ateityje formuosis kaklo rauksles, tai biorevitalizacija. Arba Mezoterapija su biorevitalizacija kartu - sumaiso is vitaminu kokteilio ir hialurono  mirksiukas.gif  Pati nebandziau, nes labai jau daznai badytis reikia...

taip, dar formuosis, dabar tiesiog yra uzuominos, kad jos ten bus, tai ir mastau, ka cia geriau padarius, vis tik situacija nekritine ir nenoriu pradeti nuo krastutiniu priemoniu g.gif
QUOTE(girene @ 2012 03 16, 17:45)
eik i voku tema,parasiau apie riebalus

o idomu, tik pradedanciu formuotis rauksliu vietoje ant kaklo kas geriau, biorevit., ha ar riebalai g.gif

QUOTE(angelute @ 2012 03 16, 18:10)
Na bet tos 3 dienos po proceduros,tai nors nusisauk kaip atszibosta sedeti namie ir procedura turi planuotis,kad paskui nereiketu niekur eiti.

man sake ir po HA busiu pabadyti ir reikes kokio salikelio ar golfo keliom dienom unsure.gif
Atsakyti
Nu prisijuokiau as cia is kai kuriu komentaru:) visgi manyciau,kad kai kuriom siame forume ne hialurono ar botokso reikia o tiesiog gero vyro:).Kas del nestumo,tokiu metu naudoti tokias proceduras?? nu sitoj vietoj man kelia nuostaba siuolaikines mamytes(sakyciau neypatingai subrendus nestumui),nu bet kiekvienam savo:))

Tik mazas pastebejimas is sono:)
Atsakyti
QUOTE(kos @ 2012 03 17, 16:29)
Nu prisijuokiau as cia is kai kuriu komentaru:) visgi manyciau,kad kai kuriom siame forume ne hialurono ar botokso reikia o tiesiog gero vyro:).Kas del nestumo,tokiu metu naudoti tokias proceduras?? nu sitoj vietoj man kelia nuostaba siuolaikines mamytes(sakyciau neypatingai subrendus nestumui),nu bet kiekvienam savo:))

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif mane jau ir atakuoja,per daug zinau biggrin.gif

lai eina,ar gaila.ne musu broliai,seses,vaikai...
Atsakyti
QUOTE(kos @ 2012 03 17, 17:29)

Pritariu visu simtu,dviemm ir trim simtais. smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif norejau paklasut ar skauda kai hialurono injekcijas daro blink.gif siaip neprisiverciu vien del skausmo, labai bijau adatu doh.gif jau senai buciau nusuoliavus mirksiukas.gif ir kiek laiko reikia ruostis namie sedet? kokios dabar kainos?
Atsakyti