Įkraunama...
Įkraunama...

Hialurono rūgšties injekcijos

QUOTE(Marakesh @ 2012 03 14, 14:42)
dariausi siandien veido valyma ir nusprendeme, kad metas jau leistis hialurona i kakla, pradeda rinktis "rinkes", tai va, laukia malonumas, sake, kad su melynem teks kuri laika pabuti

sveiki, tikrai nereikes, mano mama leidzias...nieko nesimato. T.y. aplinkiniai neitars nieko tikrai...
Atsakyti
cia, matyt, individualiai kaip kam, kadangi leisiuos 1 karta, tai dar nzn mano odos reakcijos i adatas kakle, tai bus matyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 12, 07:38)
nuo kiek metu ir nuo pasiekus koki odos tonusa jau rekomenduojama biorevitalizacija?

Kuo anksciau,mano manymu nereikia laukti kol oda visiskai pasidarys sausa,pilka ir t.t. as ir pati maniau kad be 30-35m nieko nesidarysiu,o dabar gailiuosi kad anksciau nepradejau...Mano oda sausa,vietomis pleiskanojanti,ypac sildymo sezono metu,pirmaja biorevitalizacijos kursa perejau pernai-ir tai buvo pirmoji mano ziema,kai mano oda taip graziai atrode,be jokiu nusausejimu,demiu ir pan. thumbup.gif
Atsakyti
linuxox, 25 irgi amniau, kad jiegu botoksas, tai tik nuo 40, kaip ir kitos invazijos, taciau dabar, kai paciai 31, ir matau odos bukle, vis tik noriu sustabdyti akimirka, laika, kad ateity nebutu nusausejimu, rauksliu, kurias galejau isvengti ir t.t. matau, kad kaklui jau reikia pagalbos (aisku plika akim ten nieko nesimato, taciau mes su kosmetologe jau matome, kad metas prevencijai), tad startuosiu su HA kaklui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 14, 17:51)
linuxox, 25 irgi amniau, kad jiegu botoksas, tai tik nuo 40, kaip ir kitos invazijos, taciau dabar, kai paciai 31, ir matau odos bukle, vis tik noriu sustabdyti akimirka, laika, kad ateity nebutu nusausejimu, rauksliu, kurias galejau isvengti ir t.t. matau, kad kaklui jau reikia pagalbos (aisku plika akim ten nieko nesimato, taciau mes su kosmetologe jau matome, kad metas prevencijai), tad startuosiu su HA kaklui bigsmile.gif

biorevitalizacija kaklui ar hialurona i kaklo rauksles?
Atsakyti
hialurona.
merginos, koks skirtumas tarp biorevitalizacijos ir ha suleidimo, info apie biorevitalizacija:
Procedūros metu į odą suleidžiamos nedidelės dozės grynos negyvulinės kilmės hialurono rūgšties. biorevitalizacijos metu suleidžiama gryna hialurono rūgštis.
ar tik nekalbame apie ta pati, tik skirtingais pavadinimais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marakesh: 14 kovo 2012 - 19:06
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 14, 19:30)
hialurona.
merginos, koks skirtumas  tarp biorevitalizacijos ir ha suleidimo, info apie biorevitalizacija:
Procedūros metu į odą suleidžiamos nedidelės dozės grynos negyvulinės kilmės hialurono rūgšties. biorevitalizacijos metu suleidžiama gryna hialurono rūgštis.

Biorevitalizacijos metu hialuronas suleidžiamas į vidurinį odos sluoksnį, t.y. giliau nei įprastos hialurono injekcijos į raukšles 4u.gif Ir pati procedūra todėl yra daug skausmingesnė...
Atsakyti
aciu, JolaManta 4u.gif
Atsakyti
ar 31 metu jau gali but,kad kaklas pradeda rauksletis? blink.gif
tada man jau per velu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 14 kovo 2012 - 21:35
QUOTE(linuxox @ 2012 03 14, 17:44)
pirmaja biorevitalizacijos kursa perejau pernai-

daretes veidui, kaklui, dekolte? po 1 karto matet jau rezultata?
Atsakyti
Viskas priklauso nuo odos,man pirmosios rauksleles atsirado nuo 22m,o i kakla leistis ir man rekomendavo dar kai 30m neturejau wink.gif,labai noreciau ir i rankas susileisti,nes kaklas ir rankos isduoda moters amziu.
O biorevitalizacija skiriasi nuo hialurono uzpildu savo molekuline mase,uzpildai yra didesnes molekulines mases,jie yra tirstesni,kad uzpildytu rauksle,o biorevitalizacija turi mazesnes molekulines mases hialurono rugsti,tam kad ji patektu ten kur jai reikia ir padarytu savo darba.Galbut ir klystu,bet as tai taip viska suprantu.
Papildyta:
QUOTE(JolaManta @ 2012 03 14, 20:52)
Biorevitalizacijos metu hialuronas suleidžiamas į vidurinį odos sluoksnį, t.y. giliau nei įprastos hialurono injekcijos į raukšles  4u.gif  Ir pati procedūra todėl yra daug skausmingesnė...

Del skausmo galeciau pasigincyti,jeigu leidzia be nuskausminimo-tuomet taip,skauda,nors kenteti tikrai galima,bet man visuomet nuskausmina-todel skausmo niekuomet nejauciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 14, 18:30)
hialurona.
merginos, koks skirtumas  tarp biorevitalizacijos ir ha suleidimo, info apie biorevitalizacija:

biorevitalizacija daroma dideliame plote pvz.: visas kaklas, dekolte, veidas, o kai sakoma, kad leidziamas hialuronas, tai omeny turi atskiras rauksles. Mane domina kaip tik hialurono suleidimas i dvi raukles kakle. Pries tai bandziau biorevitalizacija visam kaklui, tai mano atveju nepadejo.
Atsakyti