[quote=JolaManta,2012 03 11, 19:40]
Mano draugė darėsi injekcijas pas Gusevą Medikanoje, tai liko labai patenkinta
[/quote
na ka tik skaiciau raso Terapeute, tokios net nedomina, turejau omeny rimta plastikos hirurga kuris uzsiima tuom, Klaipedoje gal kas daresi . Netgi laida ziurejau amerikoj lietuvis plastikos chirurgas Rimtas aiskino , kad turite susirasti tokius dalykus darant rimtus plastikos hirurgus ir t.t....
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 12, 07:38)
nuo kiek metu ir nuo pasiekus koki odos tonusa jau rekomenduojama biorevitalizacija?
Manau, čia jau individualiai reikia žiūrėti į odos būklę. Be to, tinka ne kiekvienam odos tipui. Aš konsultavausi su dermatologe, tai ji pasakė, kad mano odai biorevitalizacija netinka, nes mano oda stora su išsiplėtusiomis poromis, tai jau parodo, kad oda sulaiko drėgmę, sutrikęs limfos nutekėjimas, ir papildomas jos drėkinimas tikrai neduos norimų rezultatų.
O kosmetologė, aišku dėl suprantamų priežasčių, rekomendavo mano odai biorevitalizaciją
QUOTE(girene @ 2012 03 10, 09:04)
Kontraindikacijos procedūrai:
1. Nėštumas, žindymas.
2. Amžius iki 18 metų.
3. Alergija hialurono rūgščiai.
4. Autoimuninės ligos, šiuo metu taikomas gydymas imuninę sistemą veikiančiais vaistais.
5. Įgimtas polinkis į išvešėjusių randų susidarymą.
6. Pūlingi spuogai, herpes bėrimas ar kitokie odos vientisumo pažeidimai numatomose injekcijų vietose.
7. Anksčiau tose pat vietose suleisti nuolatiniai (permanentiniai) odos užpildai, pvz. silikonas.
1. Nėštumas, žindymas.
2. Amžius iki 18 metų.
3. Alergija hialurono rūgščiai.
4. Autoimuninės ligos, šiuo metu taikomas gydymas imuninę sistemą veikiančiais vaistais.
5. Įgimtas polinkis į išvešėjusių randų susidarymą.
6. Pūlingi spuogai, herpes bėrimas ar kitokie odos vientisumo pažeidimai numatomose injekcijų vietose.
7. Anksčiau tose pat vietose suleisti nuolatiniai (permanentiniai) odos užpildai, pvz. silikonas.
alergijos hialurono rugsciai nebuna pas nieka
QUOTE(miss_ @ 2012 03 11, 11:35)
o pas ka jus einate?as eisiu pas jankauska. ziauriai bijau, nes viena drauge nepatenkinta liko o nete nelabai atsiliepimu radau....
kuo nepatenkinta buvo? as irgi tenai einu, bet idealiai dare
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 12, 06:38)
nuo kiek metu ir nuo pasiekus koki odos tonusa jau rekomenduojama biorevitalizacija?
kai oda darosi panasi i perdziuvusi obuoli:
nuo soliariumo arba saules
su amziumi.
As pati nuejau (gal 32 metu buvau) tik tada, kai issinaikinau didesnes raukles su botoksu ir hialuronu, o smulkios tai liko
QUOTE(agvill @ 2012 03 10, 15:08)
vajezau ponia kas jums darosi viena moteris nieko blogo nepasake tik savo nuomone tad nereikia taip pulti, pries tai jusu parasytas postas "kad ne jusu vaikai tad rupintis nera ko" tad nereikia visko dramatiskai priimti ir diskutuoti cia tik mano pastebejimas is salies.......
Įsikišiu ir aš, tik iš kitos pusės. Jūs džiaukitės, kad tokios narės kaip girėnė pataria ir pakomentuoja, nes tos neščios šiais laikais kaip paklaikę kokios, negali jau palaukti, kol pagimdys Kur tas 100 proc. hialurono natūralumas? Jis juk nenusiurbtas iš jaunos sveikos mergaitės ir neperduodamas jums ką jūs ten žinote kaip jį pagamino? Džiaukitės, kad žmogus pataria, nes po to tokios pagimdžiusios mamytės tik verkti tesugeba kaip vaikeliai serga ir t.t., kokios jos nelaimingos, viena kitai užuojautas rašo, o kad nesisaugojo neščios būdamos tai pamiršta
QUOTE(sm2002 @ 2012 03 12, 11:51)
sm,
paciai rugsciai gal ir ne,taciau paruostose ampulese yra ir kitu sudetiniu daliu,kurios kai kuriuos gali alergizuoti.pvz.kai kur ieina glicerolis,lidokainas(nusausminantis)...na ir daugiau
manes tai neveikia,taciau neatmetam,kad galetu buti alergines reakcijos.as nezinau,ar jusu klause gydytojai,tarkim ar neesat alergiskos lidokainui.net einant dantis taisyti,juk stomotologe klausia,noredama suleist vaistu
[quote=sm2002,2012 03 12, 13:51]
Tai jus Klaipedoje cia darotes?
QUOTE(claudet @ 2012 03 13, 12:59)
QUOTE(sm2002 @ 2012 03 12, 13:51)
Vilniuje
QUOTE(Zabyte @ 2012 03 13, 12:31)
Įsikišiu ir aš, tik iš kitos pusės. Jūs džiaukitės, kad tokios narės kaip girėnė pataria ir pakomentuoja, nes tos neščios šiais laikais kaip paklaikę kokios, negali jau palaukti, kol pagimdys Kur tas 100 proc. hialurono natūralumas? Jis juk nenusiurbtas iš jaunos sveikos mergaitės ir neperduodamas jums ką jūs ten žinote kaip jį pagamino? Džiaukitės, kad žmogus pataria, nes po to tokios pagimdžiusios mamytės tik verkti tesugeba kaip vaikeliai serga ir t.t., kokios jos nelaimingos, viena kitai užuojautas rašo, o kad nesisaugojo neščios būdamos tai pamiršta
gal jau uztenka apie tas nesciasias yra tam skyrius ten tegu ir kyla diskusija
jau tuoj bus neidomu sekt tema, veina kita moko, sutinku reikia dalintis patarimais, bet jau mokiti viena kita sory atsibodo skaityti
QUOTE(Zabyte @ 2012 03 13, 13:31)
pritariu
Papildyta:
QUOTE(agvill @ 2012 03 13, 15:07)
gal jau uztenka apie tas nesciasias yra tam skyrius ten tegu ir kyla diskusija
jau tuoj bus neidomu sekt tema, veina kita moko, sutinku reikia dalintis patarimais, bet jau mokiti viena kita sory atsibodo skaityti
kai pati lauksites, suprasit... arba ne...
QUOTE(astulka1 @ 2012 03 13, 15:31)
susilaikysiu nuo komentaro