Įkraunama...
Įkraunama...

Hialurono rūgšties injekcijos

jau neturiu laiko ieskot,internete radau,plastikos chirurgo rasyta
daugiau nesikisiu.jei jau nescios nori-lai eina.ne mano vaikai jus,kad rupinciaus.
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2012 03 10, 11:20)
jau neturiu laiko ieskot,internete radau,plastikos chirurgo rasyta
daugiau nesikisiu.jei jau nescios nori-lai eina.ne mano vaikai jus,kad rupinciaus.

doh.gif ko cia purkstaujat isvien del tu injekciju ir nestumo
Atsakyti
QUOTE(kaunas2010 @ 2012 03 10, 13:38)
doh.gif ko cia purkstaujat isvien del tu  injekciju ir nestumo

grazuole,ko sekioji mane,ko cituoji mane?dar patupek cia,dar ka parasysiu,turesi ka veikt,papurkstaut ir galesi
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2012 03 10, 14:55)
grazuole,ko sekioji mane,ko cituoji mane?dar patupek cia,dar ka parasysiu,turesi ka veikt,papurkstaut ir galesi

vajezau ponia kas jums darosi doh.gif viena moteris nieko blogo nepasake tik savo nuomone tad nereikia taip pulti, pries tai jusu parasytas postas "kad ne jusu vaikai tad rupintis nera ko" tad nereikia visko dramatiskai priimti ir diskutuoti cia tik mano pastebejimas is salies....... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 03 09, 23:51)
Vat, vat. As irgi zadu pas jos rasytis. Ir kazkaip niekur jokiu atsiliepimu nerandu.
Cia kiek klausiau, nieks neatsake. Na bet nieko, ne operacijai eisiu, tai tiek paguodzia.
blush2.gif

as si antradieni einu jau, iskarto gal ir procedura darys, as manau, jog jei kosmetologes daro plastikos chirurge tai ju manau tikrai padarys normaliai, jjei norit galesiu i a parasyti kokia kaina ir kaip gydytoja
Atsakyti
QUOTE(koneliux @ 2012 03 10, 20:13)
as si antradieni einu jau, iskarto gal ir procedura darys, as manau, jog jei kosmetologes daro plastikos chirurge tai ju manau tikrai padarys normaliai, jjei norit galesiu i a parasyti kokia kaina ir kaip gydytoja

Oi, didelis aciu is anksto. Gal i AZ ?
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 03 10, 22:10)
Oi, didelis aciu is anksto.  Gal i AZ ?

tai tik tai i az, pirmai rasiau tai z raide praleidau smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(koneliux @ 2012 03 10, 21:13)

o pas ka jus einate?as eisiu pas jankauska. ziauriai bijau, nes viena drauge nepatenkinta liko o nete nelabai atsiliepimu radau.... unsure.gif
Atsakyti
kas gali Klaipedoje rekomenduoti, pas ka galima kreiptis?
Atsakyti
QUOTE(claudet @ 2012 03 11, 14:23)
kas gali Klaipedoje rekomenduoti, pas ka galima kreiptis?

Mano draugė darėsi injekcijas pas Gusevą Medikanoje, tai liko labai patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonama @ 2012 03 10, 08:46)
tikrai??  blink.gif 

p.s. ir kur daretes? kaina?  galima  ir AZ  4u.gif

Vilniuje biorevitalizacijos kaina su Juvederm Hydrate 600 Lt viena procedura, taip vadinamas "vienas svirkstas" kurio uztenka visam veidui + lieka keletas injekciju kaklui arba rankoms. Standartiskai rekomenduojamos trys proceduros su menesio pertrauka tarp kiekvienos. Pasidariau ir po metu vel darysiuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_ @ 2012 03 11, 12:35)
o pas ka jus einate?as eisiu pas jankauska. ziauriai bijau, nes viena drauge nepatenkinta liko o nete nelabai atsiliepimu radau.... unsure.gif

eisiu pas marija sakalauskaite, atsiliepimu neradau, riikuosiu, kiek klausinejau, tai visi ko nors nepatenkinti, nu, bet as galvoju cia naturalu, tikiuos a nepapilsiu i tu nepatenkintu sarasa, siaip kai telefonu kalbejau su gydytoja, pasirode normali
Atsakyti