Įkraunama...
Įkraunama...

Hialurono rūgšties injekcijos

QUOTE(girene @ 2011 12 19, 15:22)

dar labai noriu,bijau,virsutiniu voku plastikos.megina uzkrist jau,dar nera baisu,bet jau erzina mane

manes lauks tas malonumas sausi.
dar noriu suleisti i lupu - nosies rauksles, jos pakankamai gilios, pradejo rysketi nuo paauglystes, bet cia jau genetiskai taip yra. i tas rauksles, kaip suprantu, geriau hialurona leistis?
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 30, 20:51)
manes lauks tas malonumas sausi.
dar noriu suleisti i lupu - nosies rauksles, jos pakankamai gilios, pradejo rysketi nuo paauglystes, bet cia jau genetiskai taip yra. i tas rauksles, kaip suprantu, geriau hialurona leistis?

taip,haliurona
manes botaksas nei migdo,nei galvos skauda kaip jums,nejauciu jokio salutinio poveikio

elguna,prasau sausi ir pasipasakoti del akiu,labai idomu.na viskas,ne tik efektas,bet kiek laiko gyjimo procesas trunka........kokia savijauta po operacijos,kaip ilgai diskomfortas jausis
Atsakyti
ok, papasakosiu mirksiukas.gif
man vakar nuo botekso buvo tokia migrenine busena, kad labiau i vakara jau ir galva isiskaudejo, ne tik migdino ir kiek pykino. na bet siandien jau viskas ok, poveikio dar nesimato, bet ir galvos nebeskauda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 31, 10:40)
ok, papasakosiu mirksiukas.gif
man vakar nuo botekso buvo tokia migrenine busena, kad labiau i vakara jau ir galva isiskaudejo, ne tik migdino ir kiek pykino. na bet siandien jau viskas ok, poveikio dar nesimato, bet ir galvos nebeskauda smile.gif

kazkaip visoms skirtingai
as poveiki jau dalini matau iskart,kai po proceduros paduoda veidrodi:)

aisku,veliau jis dar mazumele keiciasi
Atsakyti
o pas jus gili rauksle? ar kelios ju? man pasake, kad pradesiu matyti poveiki kazkur po 3 dienu ir pilnai po savaites.
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 31, 11:44)
o pas jus gili rauksle? ar kelios ju? man pasake, kad pradesiu matyti poveiki kazkur po 3 dienu ir pilnai po savaites.

pakankamai gilios

matyt kiekvienas organizmas kitaip priima
ne pirmi metai leidziuos,visad matau poveiki iskart.kaip ir minejau-dalini.kita dalis pasimato tikrai po keliu dienu
Atsakyti
man tai 1 kartas smile.gif ir pas mane labai nezymios rauksleles, grynai mimikos, ir gyte pati pasake, akd man labai nedaug reikia, gal del to tokio ryskaus efekto nera, nes nera gilios ir tik 1 raukslele.
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 31, 12:33)
man tai 1 kartas smile.gif  ir pas mane labai nezymios rauksleles, grynai mimikos, ir gyte pati pasake, akd man labai nedaug reikia, gal del to tokio ryskaus efekto nera, nes nera gilios ir tik 1 raukslele.

tikriausiai smile.gif
Atsakyti
sveikos mergaites smile.gif

labai tyngiu visa tema skaityti 4u.gif bet gal galetu kas nors atsakyti, nuo kokio amziaus tinka priemones (ne injekcijos) su hialurono rugstimi? ar visu tipu odai ar tik brandziai odai? nes galvoju, kad per anksti pradejus naudoti, veliau raukslyciu dar nepadaugetu.
Atsakyti
QUOTE(Ingriukas @ 2012 02 26, 11:49)
sveikos mergaites  smile.gif

labai tyngiu visa tema skaityti  4u.gif  bet gal galetu kas nors atsakyti, nuo kokio amziaus tinka priemones (ne injekcijos) su hialurono rugstimi? ar visu tipu odai ar tik brandziai odai? nes galvoju, kad per anksti pradejus naudoti, veliau raukslyciu dar nepadaugetu.

hialiuronas nekenksmingas,tai naturali medziaga,kuria gamina ir musu organizmas,tik su metais jos mazeja 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Prieš keletą puslapių rašiau, kad dar galvoju, ką daryti su savo raukšlėm, bet dabar jau, manau, reikalas pribrendo tvarkytis. Gal galėtumėt vilnietės ką nors parekomenduot. Kiek supratau dauguma čia pasisakiusių lankėsi Grožio akademijoje arba GK.
Atsakyti
as darysiuos GK
Atsakyti