Įkraunama...
Įkraunama...

Hialurono rūgšties injekcijos

QUOTE(girene @ 2011 10 06, 21:04)
nekalbekit nesamoniu,jei nezinot
kuris peiks savo preke?vien zodis toksinas jums ka sako??????????????nescioms neleidzia,bent nerekomenduoja.kazi kodel?
saikingas leidimasis ir tai inesam zalos sau

Ko cia puolat, as nekalbu nesamoniu cituoju pasakytus zodzius. Beje mano seimoje visi medikai, ir jie teigia kad jei tai kenktu sveikatai tiek, kad butu pasekmes ji uzdraustu, o visu pirma tai yra vaistas, kaip ir bet kuris kitas vaistas, juo gydomi net vaikai, tai apie ka mes cia kalbam biggrin.gif
O kenkia Miela ponia ir Oras kuriuo kvepuojat, rukymo zala manau didesne, ir visa kita, o toksinus gaunate ir su maistu mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mane irgi:)
kaikari asmeniskai pazystu
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 10 07, 18:41)
pas mane irgi:)
kaikari asmeniskai pazystu

Ir kas kad asmenishkai, kad ir pati Cicina, jis gi ne chemikas kad Jums isaiskintu visu toksinu kiekius ir zala, be to kaip ir sakiau cia nera nei objektyvu nei subjektyvu, viskas kenkia siais laikais, ne maziau uz botoksa maistas ir kt dalykai, todel nemanau kad tai pavojinga sveikatai, o is Jusu pasakymu susidaro ispudis jog tai toks nuodas kad baisu, juk ir pati kiek pamenu darotes injekcijas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emula @ 2011 10 07, 21:15)
Ir kas kad asmenishkai, kad ir pati Cicina, jis gi ne chemikas kad Jums isaiskintu visu toksinu kiekius ir zala, be to kaip ir sakiau cia nera nei objektyvu nei subjektyvu, viskas kenkia siais laikais, ne maziau uz botoksa maistas ir kt dalykai, todel nemanau kad tai pavojinga sveikatai, o is Jusu pasakymu susidaro ispudis jog tai toks nuodas kad baisu, juk ir pati kiek pamenu darotes injekcijas biggrin.gif

uzteks gincu
as tik patikslinau,kad tai vistik kazkiek kenkia(o ne baisus dalykas)
(gal net labiau nei oras,ir maistas)
taip,as darausi,ir rasiau cia,ir treciadieni einu

.......tai dabar ir abejoju ar man cia poveikis pasibaieg taip greitai ar tiesiog per mazas kiekis buvo suleistas.............

dar galiu jums atsakyt-kaikaris labai atsargiai leidzia.labai nenori" perdozuot "
man haliurona leido per 3kart,kol isgavom norima efekta
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 10 08, 06:53)
uzteks gincu
as tik patikslinau,kad tai vistik kazkiek kenkia(o ne baisus dalykas)
(gal net labiau nei oras,ir maistas)
taip,as darausi,ir rasiau cia,ir treciadieni einu

.......tai dabar ir abejoju ar man cia poveikis pasibaieg taip greitai ar tiesiog per mazas kiekis buvo suleistas.............

dar galiu jums atsakyt-kaikaris labai atsargiai leidzia.labai nenori" perdozuot "
man haliurona leido per 3kart,kol isgavom norima efekta

Bet tai man truputi neramu del vieno jog tie guzai nepraejo 3 savaites o kai praejo tai ir efekto neliko, gal rimtai reikia daugiau susileisti, bet bijau kad paskui kaip anciukas atrodysiu biggrin.gif
Atsakyti
nerizikuokit gal
Atsakyti
QUOTE(diesel_ @ 2011 09 25, 00:10)
Sveikos! Gal parekomenduotumete ka nors klaipedoje? Noriu paputlinti virsutine lupa.

GK klinika Klaipeda, gyd. Jelena Cekmariova
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 10 08, 17:23)
nerizikuokit gal

zadejote leistis riebaliukus i rauksles, ar jau daretes sia procedura, gal galetumet placiau papasakot? aciu
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 10 09, 14:15)
zadejote leistis riebaliukus i rauksles, ar jau daretes sia procedura, gal galetumet placiau papasakot? aciu

zadejau
nesileidau,nes turesiu dideli pokyli,o veidas gali but melynas kuri laika
tai susilaikiau kuriam laikui
butinai pranesiu apie tai
Atsakyti
Sveikos, gal girdejot Klaipedoje apie plastikos chirurga Bagdona, kokiu atsiliepimu? Ar gal kas gali rekomenduoti tikrai gera spec. Klp.?
Atsakyti
Dar klausimas ka girdejote apie PRP procedura sako laiko 2 metai, geriau nei helurono rugstis?
http://www.azuolynos...prp-proced-ros/
Atsakyti
QUOTE(claudet @ 2011 10 10, 02:31)
Sveikos, gal girdejot Klaipedoje apie plastikos chirurga Bagdona, kokiu atsiliepimu? Ar gal kas gali rekomenduoti tikrai gera spec. Klp.?

mano patirtis labai liudna su siuo gyd. viesai skelbt nenoriu, jei reikai - galiu az parasyt kas kaip ir kodel, bet nepatariu
Papildyta:
QUOTE(claudet @ 2011 10 10, 19:35)
Dar klausimas ka girdejote apie PRP procedura sako laiko 2 metai, geriau nei helurono rugstis?
http://www.azuolynos...prp-proced-ros/

mane taip pat labai domina si procedura, ar yra ja dariusiu? kokie atsileipimai?
Atsakyti