Įkraunama...
Įkraunama...

Hialurono rūgšties injekcijos

merginos,gi visur ja daro,visuose grozio namuose,pasiguglinkit
Atsakyti
idomu kokia kaina ir kiek kartu reik daryt.
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif nu susiraskit grozio centrus ir parasyta,ir kiek kar,ir kaina kokia

na jau durni klausimai pasipila doh.gif
Atsakyti
Ne durni klausimai, o keista Jusu rakcija. Pasigooglint viska galima, tam ir yra forumai, kad pasidalinti info, pasiklausti ir gauti atsakyma.

Uzuot ignoravus "durna" klausima, arba i ji atsakius, parasot dvi poster_offtopic.gif zinutes.

Sorry uz mano pacios poster_offtopic.gif , tiesiog nebeislaikiau, nes daugelyje temu nares nemato reikalo atsakyti i klausima, bet moralizavimui netingi kruvas postu parasyti.
Atsakyti
Laba diena.... 4u.gif
Esu darės ir mezoterapija veidui ir chiloruno rugsties injekcijas .... esu laaabai patenkinta, ei kam bus įdomu kur ir pas ką rašykit į AŽ

Labai norėčiau ir botokso injekcijos pasidaryti bet dar neradau pas ką smile.gif
Atsakyti
Dariausi hialurono injekcijas, nesakau kad blogai padarė, bet man nelabai patiko. Gal kai poveikis pranyks nekartosiu, lauksiu kol daugiau pasensiu... Šiek tiek dėl šalutinio poveikio prisibijau, ir veido plastmasinio visai nesinori. O gert ir aš kelis mėnesius atgėriau, jų reklama labai aktyvi, pabandžiau, poveikio kaip ir daugeliui - jokio, tik piniginėj lengviau. Pasigooglinau, pasiieškojau info, ir kas įdomiausia - nors aš gana atkakli knysliukė, jokios įtikinamos informacijos ( ne gamintojų reklamos) kad geriamas hial. tikrai teigiamai veikia odą (ieškojau ir anglų, rusų kalbom) neaptikau, užsiroviau ant skundų, kad sukėlė pašalinius reiškinius - odos bėrimus, niežėjimą ir t.t., visko nebepamenu, senokas reikalas. Papildai ir yra papildai, žadėt gali ką nori 4u.gif Injekcijos kas kita, ten jis pakliūna tiesiai ten kur reikia, bet aš irgi linkus procedūrų nepadaugint, geriau didesniais tarpais negu rekomenduoja (bet čia tik mano nuomonė), nes kuo dažniau, tuo naudingiau gamintojui ir leidžiančiajam, o rinktis tenka vartotojui... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2011 09 14, 12:18)

http://www.supermama...?...apija&st=72

prasom mieloji,yra tema apie mezoterapija
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 09 16, 16:01)
http://www.supermama...?...apija&st=72

prasom mieloji,yra tema apie mezoterapija

Aciu, gerbiamoji, ta tema zinau ir nieko apie mezoterapija cia neklausiau.
Atsakyti
Merginos, patarkite ax.gif

Idemiai perskaiciau visa temute -esu labai susidomejusi ir pribrendusi pasigrazinti injekcijomis smile.gif. Taciau truputi stabdo drauges patirtis -ji pasakojo, kad pries menesi susileido hialurona i veido kontura (na, kad veidukas apvalesnis butu, skruostukai nenukare) ir tose vietose liko jauciami sukietejimai, tu sukietejimu praktiskai nesimato, taciau jauciasi palietus g.gif Ar taip ir turi buti suleidus hialurona, ar mano draugei kazkas nepavyko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2011 09 14, 12:18)
Ne durni klausimai, o keista Jusu rakcija. Pasigooglint viska galima, tam ir yra forumai, kad pasidalinti info, pasiklausti ir gauti atsakyma.

Uzuot ignoravus "durna" klausima, arba i ji atsakius, parasot dvi  poster_offtopic.gif zinutes.
Sorry uz mano pacios  poster_offtopic.gif , tiesiog nebeislaikiau, nes daugelyje temu nares nemato reikalo atsakyti i klausima, bet moralizavimui netingi kruvas postu parasyti.

palaikau thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Lykulia @ 2011 09 14, 13:15)
Laba diena.... 4u.gif 
Esu darės ir mezoterapija veidui ir chiloruno rugsties injekcijas .... esu laaabai patenkinta, ei kam bus įdomu kur ir pas ką rašykit į AŽ

Labai norėčiau ir botokso injekcijos pasidaryti bet dar neradau pas ką smile.gif

prasom platesniam ratui parasyti, tikrai ne vienam zmogui bus idomu suzinot apie hialiurona. Man asmeniskai baisu jis del tu guzu, kurie kartais susidaro. idomu cia blogas darbas, ar sugedes hialiuronas pasitaiko?
Atsakyti
QUOTE(Laimučiukas @ 2011 09 18, 18:58)
Merginos, patarkite  ax.gif

Idemiai perskaiciau visa temute -esu labai susidomejusi ir pribrendusi pasigrazinti injekcijomis smile.gif. Taciau truputi stabdo drauges patirtis -ji pasakojo, kad pries menesi susileido hialurona i veido kontura (na, kad veidukas apvalesnis butu, skruostukai nenukare) ir tose vietose liko jauciami sukietejimai, tu sukietejimu praktiskai nesimato, taciau jauciasi palietus g.gif Ar taip ir turi buti suleidus hialurona, ar mano draugei kazkas nepavyko g.gif

Mano draugė leidosi hialuroną į lupų - nosies raukšles, tai sakė, kad irgi pradžioje buvo guzeliai, bet po mėnesio ar dviejų jie išsivaikščiojo.
Aš leidausi hialuroną į visą veidą, bet jokių guzų nebuvo.

O va mezoterapija man visai nepatiko schmoll.gif Dariausi 4 procedūras, efektas labai trumpalaikis. Jaučiuosi, kaip pinigus išmetusi į balą....
Atsakyti
Jola333 jei ne paslaptis kur ir kas leido paciai hialurona i veiduka? ir ar patenkinta rezultatu?
Atsakyti