Įkraunama...
Įkraunama...

Hialurono rūgšties injekcijos

QUOTE(emula @ 2011 06 16, 18:46)
o tai jus ejot is pradziu konsultacijai? ar is karto atejot pasiziurejo ir ileido? Beje mergaites ar skauda lotuliukas.gif  as skausmo baile esu

nereik konsultacijos,pasiskambinkit tel,registratore paskiria laika,jai ir pasakysit,ka norit daryti
as sakiau,kad man reik to ir ano,konsultaciju nereik.buvo paskirta diena

nu skausmas,kaip ir rura leidzia koki vitamina,na pvz C lotuliukas.gif tiek ten man to skausmo.kai i lupas,zinau,kad suleidzia vaista,kaip pas stomotologus,na uzmarina jas,ne lupa jautri vieta
Atsakyti
QUOTE(sambuka** @ 2011 06 16, 19:55)
Jei eini tik konsultacijai,tai 50lt kainuoja,o jei iskarto ir darai ,tai papildomai uz konsultacija neima

na taip bet uzsirasant vis tiek manau jie pradziai konsultuoja o laika jauciu veliau paskyria, na zodziu ryt skambinsiu uzsirasysiu biggrin.gif
Atsakyti
Na tai paverksiu dabar verysad.gif
Vakar pasidariau botokso injekcijas paakiams. Ir ką sau galvojat - temperatura pakilo iki 37! Suprantu, kad ne nuo botokso - gerkle vis paskaudendavo. BET botoksas gi nesuveikia, jei temperatura daugiau kaip 36.6. Žodžiu, para praėjo - nei temp. nukrito, nei kokie rezultatai dėl botokso matosi..... Greičiausiai jau nebesuveiks. OBYDNO - ne tas žodis doh.gif
Kaip ten bebūtų, botoksas savotiškas nuodas. Suprantu, kad jo ten mikro dalelės, bet vis tiek š...
O rezultato nebus....
Oj.
Žodžiu, matuokitės temperatūrą, prieš eidamos darytis botokso injekcijas. Net jei ir jaučiatės gerai. Kad vėliau "siurprizų" nebūtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo velniukaz: 17 birželio 2011 - 09:32
QUOTE(velniukaz @ 2011 06 17, 10:31)
Vakar pasidariau botokso injekcijas paakiams.  Ir ką sau galvojat - temperatura pakilo iki 37! Suprantu, kad ne nuo botokso - gerkle vis paskaudendavo. BET botoksas gi nesuveikia, jei temperatura daugiau kaip 36.6.  Žodžiu, para praėjo - nei temp. nukrito, nei kokie rezultatai dėl botokso matosi.....  Greičiausiai jau nebesuveiks.  OBYDNO - ne tas žodis doh.gif
Kaip ten bebūtų, botoksas savotiškas nuodas. Suprantu, kad jo ten mikro dalelės, bet vis tiek š...   
O rezultato nebus....
Oj.
Žodžiu, matuokitės temperatūrą, prieš eidamos darytis botokso injekcijas. Net jei ir jaučiatės gerai. Kad vėliau "siurprizų" nebūtų.

Dar labai neverk, nes po paros ir neturi efekto būti. Po 3 parų galėsi verkti jei nieko. Aš irgi, beje, ėjau hialurono injekcijas daryt, bet gavau botoksą ir tik į pykčio raukšlę, nes daktarė pasakė, kad daugiau niekur nereikia. Grįžau laiminga, kad situacija pas mane visai dar gera. O rezultatas pradėjo jaustis kaip ir sakiau 3 parą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(velniukaz @ 2011 06 17, 10:31)
Vakar pasidariau botokso injekcijas paakiams.  Ir ką sau galvojat - temperatura pakilo iki 37! Suprantu, kad ne nuo botokso - gerkle vis paskaudendavo. BET botoksas gi nesuveikia, jei temperatura daugiau kaip 36.6.  Žodžiu, para praėjo - nei temp. nukrito, nei kokie rezultatai dėl botokso matosi.....  Greičiausiai jau nebesuveiks.  OBYDNO - ne tas žodis doh.gif
O rezultato nebus....
Oj.

Nu va galiu ir as pasigirti vakar injekcijas dariausi pas daktara Kaikari, beje pries darant as lb daug klausiau jo apie botoksa ar tai yra nuodas, jis atneshe buteliuka atnese anotacijas ir pasake kad jei butu nodas vaikams su celeberiniu paralyziumi jo neduotu ir negydytu, daug man sake kad zmones mitu prisigalvoje smile.gif o snd atiskelusi saves isigandau lotuliukas.gif istinau biggrin.gif bet sake praeis uz dieneles. Seip rekomenduoju kaikari nerealus daktaras viska issamiai paaiskina parodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emula @ 2011 06 18, 08:26)
Nu va galiu ir as pasigirti vakar injekcijas dariausi pas daktara Kaikari, beje pries darant as lb daug klausiau jo apie botoksa ar tai yra nuodas, jis atneshe buteliuka atnese anotacijas ir pasake kad jei butu nodas vaikams su celeberiniu paralyziumi jo neduotu ir negydytu, daug man sake kad zmones mitu prisigalvoje smile.gif o snd atiskelusi saves isigandau lotuliukas.gif  istinau biggrin.gif bet sake praeis uz dieneles. Seip rekomenduoju kaikari nerealus daktaras viska issamiai paaiskina parodo thumbup.gif

biski nuodas,zinai,ir pati skaitot,bet jei labai jau gilinsimes,ir maistas dabar nuodas,ir oras...ir saule...
del kaikario drinks_cheers.gif
kiek sumokejot?pakankamai greit jus prieme ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo girene: 18 birželio 2011 - 08:32
QUOTE(girene @ 2011 06 18, 09:31)
biski nuodas,zinai,ir pati skaitot,bet jei labai jau gilinsimes,ir maistas dabar nuodas,ir oras...ir saule...
del kaikario drinks_cheers.gif
kiek sumokejot?pakankamai greit jus prieme ax.gif

tai vakar pasukau vakar ir prieme is karto, taip apsidziaugiaiu maniau reikes laukti, pasidariau haliurona i lupas pora valandu buvo grazu paskui tinti pradejo, vakar kvatojausi iki asaru sakiau nenoreciau buti pamela anderson sunku su tokiom lupom butu vaikscioti biggrin.gif o snd is vis baisu biggrin.gif bijau net ir lauka iseiti lotuliukas.gif beje Tas Emla tepaliukas kuriuo tepa pries procedura nujautrina nerealiai gerai tai man kylo mintis kad neblogai naudoti depiliacijai, ypac toms kurios bijo skausmo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emula @ 2011 06 18, 08:47)
tai vakar pasukau vakar ir prieme is karto, taip apsidziaugiaiu maniau reikes laukti, pasidariau haliurona i lupas  pora valandu buvo grazu paskui tinti pradejo, vakar kvatojausi iki asaru sakiau nenoreciau buti pamela anderson sunku su tokiom lupom butu vaikscioti biggrin.gif o snd is vis baisu biggrin.gif bijau net ir lauka iseiti lotuliukas.gif  beje Tas Emla tepaliukas kuriuo tepa pries procedura nujautrina nerealiai gerai tai man kylo mintis kad neblogai naudoti depiliacijai, ypac toms kurios bijo skausmo lotuliukas.gif

turiu ta emla.bet depiliujantis man vistiek suds lotuliukas.gif
kosmetologei geriau patikiu,greit,pakenti biski,nezaidzia,kaip,kad pati
Atsakyti
QUOTE(emula @ 2011 06 18, 09:26)
Nu va galiu ir as pasigirti vakar injekcijas dariausi pas daktara Kaikari, beje pries darant as lb daug klausiau jo apie botoksa ar tai yra nuodas, jis atneshe buteliuka atnese anotacijas ir pasake kad jei butu nodas vaikams su celeberiniu paralyziumi jo neduotu ir negydytu, daug man sake kad zmones mitu prisigalvoje smile.gif o snd atiskelusi saves isigandau lotuliukas.gif  istinau biggrin.gif bet sake praeis uz dieneles. Seip rekomenduoju kaikari nerealus daktaras viska issamiai paaiskina parodo thumbup.gif

Emula, kiek kainavo botoksas pas Kaikarį? Ir į kurias vietas leidotės? Man idomu palyginti, "grožio akademijoje " pykčio raukšlė man kainavo 250 lt irgi pas plastikos chirurgę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ricco* @ 2011 06 19, 10:13)
Emula, kiek kainavo botoksas pas Kaikarį? Ir į kurias vietas leidotės? Man idomu palyginti, "grožio akademijoje " pykčio raukšlė man kainavo 250 lt irgi pas plastikos chirurgę  4u.gif

na as leidausi aliurona, bet kt savaite eisiu botksa, pas mane biski kita problema uzkrite akiu vokai todel man leis virs antakiu ir prie vistos kojeliu biggrin.gif tai 4 vietos kainuos 600 lt
Atsakyti
Mergiates gal galetumet patarti kokia injekcija rinktis vistu kojeliu panaikinimui. Man 32 metai, del blogo regejimo pastoviai suraukiu akis, nors nesiojiu linzes ir matau ant kiek tik man imanoma gerai matyti. Nezinau ar tas raukimas jau tapo pripratimu, ar tikrai biski geriau matau suraukus akis. Bet jau labai isryskejo vistu kojeles akiu kampuciose. Esu Vilniete galvoju apie botulina, bet butu idomu isgistri jusu nuomone... Ir aisku noreturi ilgesnio veikimo nei botulinas, tai ir negaliu apsispresti...
Is anksto dekoju uz nuomones 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 24 birželio 2011 - 00:09
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 06 24, 01:08)
Mergiates gal galetumet patarti kokia injekcija rinktis vistu kojeliu panaikinimui. Man 32 metai, del blogo regejimo pastoviai suraukiu akis, nors nesiojiu linzes ir matau ant kiek tik man imanoma gerai matyti. Nezinau ar tas raukimas jau tapo pripratimu, ar tikrai biski geriau matau suraukus akis. Bet jau labai isryskejo vistu kojeles akiu kampuciose. Esu Vilniete galvoju apie botulina, bet butu idomu isgistri jusu nuomone... Ir aisku noreturi ilgesnio veikimo nei botulinas, tai ir negaliu apsispresti...
Is anksto dekoju uz nuomones  4u.gif

Aišku, geriausiai patars daktaras kuris leis injekcijas. Bet kažkodėl neabejoju, kad siūlys botoksą, bent jau kaip man aiškino, kad jis tose vietose yra efektyvesnis, o aš nuvažiavau hialurono injekcijom smile.gif O iš vis gavosi taip, kad gavau tik į pykčio raukšlę, kitur sakė, kad dar nereikia. Užtat ir sakau, kad vertėtų pasikliauti daktaro rekomendacijomis 4u.gif
Atsakyti