Įkraunama...
Įkraunama...

Hialurono rūgšties injekcijos

Šiandien užsirašiau į Grožio akademiją pas plastikos chirurgę, eisiu birželio 9 dieną. Labai laukiu, tikuosi gero rezultato ir kad liksiu patenkinta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingonester @ 2011 05 26, 12:25)
tai vat man ir idomu, kad pas ta pati ir i tas pacias vietas g.gif

g.gif gal medziaga kita si karta??????????pas ka eini?
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 05 26, 19:08)
g.gif gal medziaga kita si karta??????????pas ka eini?

kad lyg ir viskas tas pats buvo unsure.gif
o leidziuosi pas homeopata, jis atvaziuoja is Vokietijos kartais
Atsakyti
QUOTE(ingonester @ 2011 05 26, 12:25)
tai vat man ir idomu, kad pas ta pati ir i tas pacias vietas g.gif

nebent vietoj tirsto suleido skysta hialurona...
Nors geriausiai galetu atsakyti daktaras, juk tik jis zino, ka suleido mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sim2002simas @ 2011 05 27, 09:47)
nebent vietoj tirsto suleido skysta hialurona...
Nors geriausiai galetu atsakyti daktaras, juk tik jis zino, ka suleido  mirksiukas.gif

kazkada vel keliausiu pas ji, tai ir issiklausinesiu...o tada parasysiu....
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 05 25, 12:45)
na,ir?.....viskas pacios gi pasakyta
man ir leidzia per tris kart,nesistebekit po pirmojo leidimo,maza gi doze leista mirksiukas.gif

as jau po korekcijos smile.gif , rezultatas kur kas geresnis, tik viena raukslyte , kuri turejo gilesni irezi, liko su matomu konturu, bet ne tokia gili ir matoma
kadangi, tai pirmasis toks mano potyris, manau, kad verta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricka @ 2011 06 02, 09:54)
as jau po korekcijos  smile.gif , rezultatas kur kas geresnis, tik viena raukslyte , kuri turejo gilesni irezi, liko su matomu konturu, bet ne tokia gili ir matoma
kadangi, tai pirmasis toks mano potyris, manau, kad verta  thumbup.gif

na va mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
as irgi pries 3 savaites pasitobulinau lupytes hialurono injekcija, rezultatu esu labai patenkinta, gavosi labai naturalu. thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites,tai jei suleidzia botulina tarp antakiu,tai kai raukai kakta ji nesiraukia??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sambuka** @ 2011 06 12, 21:47)
Mergaites,tai jei suleidzia botulina tarp antakiu,tai kai raukai kakta ji nesiraukia??? blush2.gif

Taip, nesiraukia mirksiukas.gif
Visur kur suleidzia botuliono niekas nesiraukia biggrin.gif
Atsakyti
Buvau susileidusi botulino i tarpuakio rauksle,ji pas mane labai gili,net ne rauksle,o duobe sakyciau.Jau daug metu ja turiu(man 30),mama sako,kad is tevo paveldejau biggrin.gif .Na ir galiu pasakyti,kad nepadejo man visai.Siek tiek gal ji ne tokia gili tapo,taciau skirtumo beveik nebuvo.Ir vistiek raukiaus.Nezinau,gal reikia i kelias vietas leisti,nes man ten visai per viduri kur suleido,tai nepadejo.Vakar pasidariau relastyne injekcijas ir nosies-lupu rauksles tai ir i tarpuaki ten man suleido.Kol kas aisku dar sutinus,bet seniau buvau ta pati pasidarius,tai galiu pasakyt kad man daug geriau nei botulinas.Na bet zinoma,cia kiekvienam kitaip veikia ir nuo veido rauksliu priklauso.
Dar norejau paklausti,kiek mazdaug laiko jums hialurono efektas laikesi(atsiprasau jeigu kur jau rasete).Man praejusi karta daktaras sake,kad relastyne laiko apie pusantru,du metus.Ir tikrai,pusantru metu buvau patenkinta.Bet dabar kazkaip vis skaitau internete,kad visi raso nuo 6 iki 12 men.Galvoju jau reikia tada vel pinigus pradet taupyt biggrin.gif
Atsakyti
man 9men neislaiko vidutiniskai
meginkit botulina,poto rauksle papust haliuronu
man taip daro,nes ir mano labai gilios,dvi tarpuragy:)
Atsakyti