Įkraunama...
Įkraunama...

Hialurono rūgšties injekcijos

QUOTE(girene @ 2011 05 16, 10:03)
kaip visam:)jus kai uzsigaunat,atsiranda melyne,ji visam? lotuliukas.gif

kas cia juokingo? schmoll.gif jau nei paklaust negalima. uzsigauti yra viena, o cia vedamas kazkas panasaus i svetimkuni, kas ten zino kas ten po to ir kaip buna.
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 05 16, 10:37)
kas cia juokingo?  schmoll.gif  jau nei paklaust negalima. uzsigauti yra viena, o cia vedamas kazkas panasaus i svetimkuni, kas ten zino kas ten po to ir kaip buna.

kai svirkscia vaistus i sedimaja,buna,pataiko i kraujagysle,ir buna mazyte melyne.cia tas pats mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo girene: 16 gegužės 2011 - 10:50
Sveikos, paskutiniu metu aš vis dažniau pagalvoju apie hialurono injekcijas. Man greit bus 32. Raukšlelių dar nedaug, jos negilios, bet yra ir man tai nepatinka ax.gif Nesikonsultavau nei su vienu gydytoju dėl to, kaip jūs manot ar reikia palaukti kai jos pagilės, ar jau verta pradėti? O gal po to bus pasaka be galo? Beje, turiu pakankamai ryškią pykčio rauklšę, gal jai botokso reikėtų? Ar labai skiriasi kaina pas plastikos chirurgus ir gerame grožio salone pvz" Grožio akademija"? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ricco* @ 2011 05 17, 08:56)
Sveikos, paskutiniu metu aš vis dažniau pagalvoju apie hialurono injekcijas. Man greit bus 32. Raukšlelių dar nedaug, jos  negilios, bet yra ir man tai nepatinka  ax.gif Nesikonsultavau nei su vienu gydytoju dėl to, kaip jūs manot ar reikia palaukti kai jos pagilės, ar jau verta pradėti? O gal po to bus pasaka be galo? Beje, turiu pakankamai ryškią pykčio rauklšę, gal jai botokso reikėtų? Ar labai skiriasi kaina pas plastikos chirurgus ir gerame grožio salone pvz" Grožio akademija"? Ačiū  4u.gif

pati pasipreskit,ar jums reik
as pasakiau,kad man reik,kai jau virs 40buvo

del kainu nezinau,bet as einu i klinika,pas plastikus.matomai neptikiu saves kosmetologems,nebent veido valymui tik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ricco* @ 2011 05 17, 08:56)
Sveikos, paskutiniu metu aš vis dažniau pagalvoju apie hialurono injekcijas. Man greit bus 32. Raukšlelių dar nedaug, jos  negilios, bet yra ir man tai nepatinka  ax.gif Nesikonsultavau nei su vienu gydytoju dėl to, kaip jūs manot ar reikia palaukti kai jos pagilės, ar jau verta pradėti? O gal po to bus pasaka be galo? Beje, turiu pakankamai ryškią pykčio rauklšę, gal jai botokso reikėtų? Ar labai skiriasi kaina pas plastikos chirurgus ir gerame grožio salone pvz" Grožio akademija"? Ačiū  4u.gif

as patarciau anksciau pradeti, tada maziau kainuoja kiekvienas kartas. Nors nuo zmogaus zinoma priklauso...

QUOTE(girene @ 2011 05 17, 14:06)
pati pasipreskit,ar jums reik
as pasakiau,kad man reik,kai jau virs 40buvo

del kainu nezinau,bet as einu i klinika,pas plastikus.matomai neptikiu saves kosmetologems,nebent veido valymui tik ax.gif

grozio akademijoje irgi daktares dirba, kiek maciau ju puslapyje ir kainos panasios. O pas kosmetologus tai as irgi nerizikuociau...
Atsakyti
man 35, bet po paskutinio visiškai nubliauto nėštumo atsirodo nu rimtai baisios ir gilios to juoko, tiksliau bliovimo raukšlės. negaliu, kaip man negražu schmoll.gif . reik jas nuimt velniop cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sim2002simas @ 2011 05 17, 15:18)
grozio akademijoje irgi daktares dirba, kiek maciau ju puslapyje ir kainos panasios. O pas kosmetologus tai as irgi nerizikuociau...

gali but,nesidomejau,pamaniau kitaip,kaip kad daug kosmetologiu tuom uzsiima dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sim2002simas @ 2011 05 17, 16:18)
as patarciau anksciau pradeti, tada maziau kainuoja kiekvienas kartas. Nors nuo zmogaus zinoma priklauso...

Taip taip Grožio akademijoj medikės injekcijas leidžia, tikrai nepatikėčiau savęs kosmetologei. Noriu tikrai noriu, jaučiu, kad eisiu.
Ai va, dar klausimas iškilo. Gal tokią procedūrą geriau daryt rudenį, nes vasara ir taip nualins odą, UV spinduliai ir t.t Ar nebus pinigai išmesti į balą? Ar jokio skirtumo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ricco* @ 2011 05 17, 19:38)
Taip taip Grožio akademijoj medikės injekcijas leidžia, tikrai nepatikėčiau savęs kosmetologei. Noriu tikrai noriu, jaučiu, kad eisiu.
Ai va, dar klausimas iškilo. Gal tokią procedūrą geriau daryt rudenį, nes vasara ir taip nualins odą, UV spinduliai  ir t.t Ar nebus pinigai išmesti į balą? Ar jokio skirtumo?  ax.gif

po haliurono injekciju nepatariamos saules vonios,pirtys,vonia apie savaite.nesportuoti
botaksui nieko
Atsakyti
QUOTE(*Ricco* @ 2011 05 17, 19:38)
Ai va, dar klausimas iškilo. Gal tokią procedūrą geriau daryt rudenį, nes vasara ir taip nualins odą, UV spinduliai  ir t.t Ar nebus pinigai išmesti į balą? Ar jokio skirtumo?  ax.gif

pinigai nebus ismesti i bala, tik reikia pasisaugoti po injekciju...

Atsakyti
ot ir as noriu, tik bijau, kaip sakoma: ,,pradesi - nebus kelio atgal", teks ir toliau ,,sedeti ant adatos" biggrin.gif
ir dar: man kosmetologes pasake, kuo anksciau, tuo geriau, cia del amziaus, jeigu rauksles lenda.

kiek laiko laikosi efektas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 18 gegužės 2011 - 17:52

Perskaičiau temą ir man iškilo toks klausimas. Leidausi hialuroną pas kosmetologę (net nežinojau, kad tai daro ir plastikos chirurgai blink.gif ), tai ji man į kaktos ir nosies - lūpų raukšles leido kažkokį stabilų hialuroną, o prie akių nestabilų. Nelabai supratau, ką tai reiškia.... Tik paaiškino, kad stabilus laikysis iki 7 mėn, o nestabilus iki 4 mėn. Gal kas buvote susidūrę su tuo? g.gif
Atsakyti