Įkraunama...
Įkraunama...

Hialurono rūgšties injekcijos

QUOTE(reno07 @ 2011 03 12, 19:05)
O nedaug, tai kiek maždaug ampolės sunaudojai? ir jei nepaslaptis kokia kaina? ax.gif

Nepilna ampolyte, bet va dabar tarsi jau ir truktu, galvoju reikejo visa susileisti, na labai naturaliai atrodo, tik 3 zmones tepastebejo, bet pati geriua jauciuosi, kaina 650lt su viskuo, as mokejau 300 lt, nes esu Northway klinikos kliente .
Atsakyti
QUOTE(reno07 @ 2011 03 24, 13:20)
Aš dariausi biorevitalizaciją, tai už vieną kartą sumokėjau 600...ir man parašyk žinutė kas dar kaune tai gali padaryti:)

Sveikos merginos

as biorevitalizacija dariausi Kaune "Jaunatves namuose". Ten dirba labai faina dermatologe, o ir proceduru kaina nera didele (nusipirkus triju kursu abonementa man vienas kartas kainavo 399 Lt thumbup.gif ).
Taip pat "Jaunatves namai" yra ir Vilniuje ax.gif
Tikrai patariu pas juos apsilankyti
Atsakyti
sveikos
pagaliau ir aš prisiruošiau pasidaryti hialurono užpildus,ilgai svarsčiau ar reikia man to,bet dabar atsidžiaugt negaliu,į veidrodį nors galiu žiūrėt nesinervuodama thumbup.gif
sekmės visoms besigražinančioms biggrin.gif
Atsakyti
butu labai malonu paziureti kaip pasikeiciaijusu veidai po siu injekciju... pries ir po... ax.gif
taip norisi isitikinti ar verta,nes matyt reklaminese foto yra viena, o pamatyti tikras foto (klientu) kita...

aciu, kas idesit 4u.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif

Ar po injekciju buna melyniu g.gif
Atsakyti
jezusmarija, kaip norėčiau. sony, į kurias raukšles leidai ir kiek kainavo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 05 14, 16:58)
butu labai malonu paziureti kaip pasikeiciaijusu veidai po siu injekciju... pries ir po... ax.gif
taip norisi isitikinti ar verta,nes matyt reklaminese foto yra viena, o pamatyti tikras foto (klientu) kita...

aciu, kas idesit  4u.gif

Aš nuotraukų neturiu, bet kada darė klinikoj prieš ir po foto, tai skirtumas akivaizdus. O dabar, kai jau išsilygino iškilumai, kurie buvo po suleidimo, tai rezultatas tikrai tenkina smile.gif Mano juoko raukšlės jau buvo gilokos, o dar kai veidas "kūdas", tai iš tikrųjų atrodžiau prieš injekcijas suvargusi ax.gif

Dėl mėlynių, tai sako, kad kartais būna, aš šito išvengiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(serija74 @ 2011 05 15, 18:35)
Mano juoko raukšlės jau buvo gilokos, o dar kai veidas "kūdas", tai iš tikrųjų atrodžiau prieš injekcijas suvargusi ax.gif

Dėl mėlynių, tai sako, kad kartais būna, aš šito išvengiau 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man ir tas pats

taskelis durio,ir vienoj vietoj ciut ciut melyne,dydzio kaip pipiras:)kuria lengvai pudra pamaskuot galima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 05 15, 21:52)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif man ir tas pats

taskelis durio,ir vienoj vietoj ciut ciut melyne,dydzio kaip pipiras:)kuria lengvai pudra pamaskuot galima ax.gif

o tai tos melynes ir islieka visam....?
Atsakyti
o koki hialurona rekomenduotumete?
klinikose siuloma daruti su

Restylane
Juvederm
Surgiderm

kazin kuris geriausias ir kuo jie skyriasi?
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2011 05 14, 18:55)
jezusmarija, kaip norėčiau. sony, į kurias raukšles leidai ir kiek kainavo? 4u.gif

aš leidausi į pykčio raukšę ir aplink lūpas,juoko,ar kaip jos ten vadinasi biggrin.gif kainavo 500lt.

mėlynės ir pas mane yra kelios,bet labai nežymios,tuoj ir jų nebeliks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *sony*: 15 gegužės 2011 - 22:18
QUOTE(astulka1 @ 2011 05 15, 21:52)
o tai tos melynes ir islieka visam....?

kaip visam:)jus kai uzsigaunat,atsiranda melyne,ji visam? lotuliukas.gif
Atsakyti