QUOTE(simsimas2002 @ 2011 03 09, 15:06)
nes as jau nelabai patenkinta hialuronu, kuri suleido paskutini karta drekinimui/apimciai padidinti. kol tolygiai pasiskirstis, tai ir visi 10 menesiu praeis O gero rezultato norisi bent jau po menesio. nors gal su riebalais irgi panasiai bus, nes pas mane plona oda
tai va ka dar suzinojau,kaip jau minejau,ejau pas kaikari
siandien uzpilde skystu haliuronu,pasirodo jo yra ivairiu,nuo skusto iki tirsto
man liko ketvirtadalis ampules.suleido minimaliai labai,jis taip dirba,kad nebutu per daug,geriau leist per 3kartus.jei as noresiu,man ateit po 2sav,arba ismeta likuti,nes kitam jo naudoti negali.paklausiau kodel,nes cia temoj matau,kaip merginos ieskosi kolegiu,kad dalintusi svirkstu.atsake-jokiu budu negalima.na zodziu,man ji paliko,pasirodo jis gali laikytis 3sav ir daugiau.arba butu ismetes
dar apie ka kalbejau.del riebalu suleidimo,bet cia jau vasara bandysiu.kitas variantas,dar patogesnis,kamieniniu lasteliu suleidimas i visa veida,tiesiog ji smulkiai subado.tai butu mano pacios lasteles.bet,kadangi esu minejusi,kad esu smulkaus veido,man labiau tiktu riebalu uzpildas,nes po jo minimaliai papilneja veidas.pas ka pilnesnis-tuomet kamienines lasteles
simsimai,tiesiog google isivesk,paskaitysi.madona,orbakaite,visos darosi tik sia procedura.ka tik gogle skaiciau,apie orbakaite,ji leidosi 2009m,mokejo 200 000lt
dabar kaina-1800.kaip tau??????????
as ir nenoriu daugiau nei botulino,nei haliurono,tai buvo paskutinis mano leidimasis.vasara,kai zinosiu,kad niekur nereiks vaziuot,pasidarysiu viena is ju,kaina ta pati,tik kad melyniu lieka,tai reik man pora savaiteliu iseiginiu
tiesa dar kas,haliuronas su nuskausminamaisiais,su lidokainu kartu,tai absoliuc nera skausmo
isvada tokia,ps kiekviena gydytoja kitokie vaistai,pas kiekviena kitokia metodika
jus zinot,kad as neinu pas kosmetologes atlikineti tokiu proceduru.einu tik pas plastikos xirurgus.