Įkraunama...
Įkraunama...

Hialurono rūgšties injekcijos

QUOTE(simsimas2002 @ 2011 03 09, 15:06)
nes as jau nelabai patenkinta hialuronu, kuri suleido paskutini karta drekinimui/apimciai padidinti. kol tolygiai pasiskirstis, tai ir visi 10 menesiu praeis  doh.gif O gero rezultato norisi bent jau po menesio. nors gal su riebalais irgi panasiai bus, nes pas mane plona oda  g.gif

tai va ka dar suzinojau,kaip jau minejau,ejau pas kaikari
siandien uzpilde skystu haliuronu,pasirodo jo yra ivairiu,nuo skusto iki tirsto

man liko ketvirtadalis ampules.suleido minimaliai labai,jis taip dirba,kad nebutu per daug,geriau leist per 3kartus.jei as noresiu,man ateit po 2sav,arba ismeta likuti,nes kitam jo naudoti negali.paklausiau kodel,nes cia temoj matau,kaip merginos ieskosi kolegiu,kad dalintusi svirkstu.atsake-jokiu budu negalima.na zodziu,man ji paliko,pasirodo jis gali laikytis 3sav ir daugiau.arba butu ismetes

dar apie ka kalbejau.del riebalu suleidimo,bet cia jau vasara bandysiu.kitas variantas,dar patogesnis,kamieniniu lasteliu suleidimas i visa veida,tiesiog ji smulkiai subado.tai butu mano pacios lasteles.bet,kadangi esu minejusi,kad esu smulkaus veido,man labiau tiktu riebalu uzpildas,nes po jo minimaliai papilneja veidas.pas ka pilnesnis-tuomet kamienines lasteles
simsimai,tiesiog google isivesk,paskaitysi.madona,orbakaite,visos darosi tik sia procedura.ka tik gogle skaiciau,apie orbakaite,ji leidosi 2009m,mokejo 200 000lt
dabar kaina-1800.kaip tau??????????
as ir nenoriu daugiau nei botulino,nei haliurono,tai buvo paskutinis mano leidimasis.vasara,kai zinosiu,kad niekur nereiks vaziuot,pasidarysiu viena is ju,kaina ta pati,tik kad melyniu lieka,tai reik man pora savaiteliu iseiginiu lotuliukas.gif

tiesa dar kas,haliuronas su nuskausminamaisiais,su lidokainu kartu,tai absoliuc nera skausmo
isvada tokia,ps kiekviena gydytoja kitokie vaistai,pas kiekviena kitokia metodika
jus zinot,kad as neinu pas kosmetologes atlikineti tokiu proceduru.einu tik pas plastikos xirurgus.
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 03 14, 20:18)
tai va ka dar suzinojau,kaip jau minejau,ejau pas kaikari
siandien uzpilde skystu haliuronu,pasirodo jo yra ivairiu,nuo skusto iki tirsto

man liko ketvirtadalis ampules.suleido minimaliai labai,jis taip dirba,kad nebutu per daug,geriau leist per 3kartus.jei as noresiu,man ateit po 2sav,arba ismeta likuti,nes kitam jo naudoti negali.paklausiau kodel,nes cia temoj matau,kaip merginos ieskosi kolegiu,kad dalintusi svirkstu.atsake-jokiu budu negalima.na zodziu,man ji paliko,pasirodo jis gali laikytis 3sav ir daugiau.arba butu ismetes

dar apie ka kalbejau.del riebalu suleidimo,bet cia jau vasara bandysiu.kitas variantas,dar patogesnis,kamieniniu lasteliu suleidimas i visa veida,tiesiog ji smulkiai subado.tai butu mano pacios lasteles.bet,kadangi esu minejusi,kad esu smulkaus veido,man labiau tiktu riebalu uzpildas,nes po jo minimaliai papilneja veidas.pas ka pilnesnis-tuomet kamienines lasteles
simsimai,tiesiog google isivesk,paskaitysi.madona,orbakaite,visos darosi tik sia procedura.ka tik gogle skaiciau,apie orbakaite,ji leidosi 2009m,mokejo 200 000lt
dabar kaina-1800.kaip tau??????????
as ir nenoriu daugiau nei botulino,nei haliurono,tai buvo paskutinis mano leidimasis.vasara,kai zinosiu,kad niekur nereiks vaziuot,pasidarysiu viena is ju,kaina ta pati,tik kad melyniu lieka,tai reik man pora savaiteliu iseiginiu lotuliukas.gif

tiesa dar kas,haliuronas su nuskausminamaisiais,su lidokainu kartu,tai absoliuc nera skausmo
isvada tokia,ps kiekviena gydytoja kitokie vaistai,pas kiekviena kitokia metodika
jus zinot,kad as neinu pas kosmetologes atlikineti tokiu proceduru.einu tik pas plastikos xirurgus.

neuzmirsk, kad skystas hialuronas greiciau issivaiksto, jeigu toje vietoje raukaisi... mirksiukas.gif
jauciu bandysiu as viska is eiles doh.gif voleli, frakcini lazeri, riebalus... Tik nezinau ar uzteks riebalu 100gm nuo pilvo - daugiau neturiu lotuliukas.gif

apie kamienines lasteles radau nepergeriausius atsiliepimus unsure.gif
http://www.realself....lift-hype-worth

del lidokaino zinosiu ateicia, nes dabar kolkas nereikia. tartum iaugo man tas hialuronas, jau tiek laiko neissivaiksto  blink.gif 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simsimas2002: 15 kovo 2011 - 15:32
QUOTE(simsimas2002 @ 2011 03 15, 15:31)
neuzmirsk, kad skystas hialuronas greiciau issivaiksto, jeigu toje vietoje raukaisi...  mirksiukas.gif
jauciu bandysiu as viska is eiles  doh.gif voleli, frakcini lazeri, riebalus... Tik nezinau ar uzteks riebalu 100gm nuo pilvo - daugiau neturiu  lotuliukas.gif

apie kamienines lasteles radau nepergeriausius atsiliepimus  unsure.gif
http://www.realself....lift-hype-worth

del lidokaino zinosiu ateicia, nes dabar kolkas nereikia. tartum iaugo man tas hialuronas, jau tiek laiko neissivaiksto  blink.gif 

lotuliukas.gif ima ne nuo pilvo,o nuo siknos,ar klubu.ras ras

volelis manai pades?man jo net nesiulo,jaunesnem,kad pirmines rauksles tik

del tu lasteliu pati zinai,kiek daktaru,tiek nuomoniu.ai,man jisvisvien netinka,man riebalai geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 03 15, 19:06)
lotuliukas.gif ima ne nuo pilvo,o nuo siknos,ar klubu.ras ras

volelis manai pades?man jo net nesiulo,jaunesnem,kad pirmines rauksles tik

del tu lasteliu pati zinai,kiek daktaru,tiek nuomoniu.ai,man jisvisvien netinka,man riebalai geriau biggrin.gif

O kodel negalima nuo pilvo?
paziurejau i veidrodi - itariu, kad neras is kur imti blush2.gif kiek randu internete, tai daugumai padejo pagerinti paakius ir geriausias rezultatas, kai yra laisva oda, nu ir zinoma amzius 40+. Mano variantas labai panasus i sios aktores http://www.alzd.de/w...eryl-streep.jpg Tik itariu, kad ji "paapvalinta" jau.. unsure.gif
Turbut iki 40 atsiauginsiu pora kilu ir as paapvalinsiu veiduka lotuliukas.gif

Voleli noriu isbandyti, nes ant zanduku turiu daug smulkiu rauksleliu, jos vos matosi, bet vistiek nesinori, kad gilesnes pasidarytu. Iki siol kovojau su jomis hialurono injekcijomis, bet rezultatas nelabai tenkina. Galvoju dar isbandyti kitos firmos hialurona g.gif Jei bloges vaizdas, tai jauciu ir lazeriu bandysiu naikinti...
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2011 03 16, 10:30)
O kodel negalima nuo pilvo?
paziurejau i veidrodi - itariu, kad neras is kur imti  blush2.gif kiek randu internete, tai daugumai padejo pagerinti paakius ir geriausias rezultatas, kai yra laisva oda, nu ir zinoma amzius 40+. Mano variantas labai panasus i sios aktores http://www.alzd.de/w...eryl-streep.jpg Tik itariu, kad ji "paapvalinta" jau..  unsure.gif
Turbut iki 40 atsiauginsiu pora kilu ir as paapvalinsiu veiduka  lotuliukas.gif

Voleli noriu isbandyti, nes ant zanduku turiu daug smulkiu rauksleliu, jos vos matosi, bet vistiek nesinori, kad gilesnes pasidarytu. Iki siol kovojau su jomis hialurono injekcijomis, bet rezultatas nelabai tenkina. Galvoju dar isbandyti kitos firmos hialurona  g.gif Jei bloges vaizdas, tai jauciu ir lazeriu bandysiu naikinti...

:)klausiau,is kur paprastai nusiurbia.sake nuo klubu,uzpakalio:)augink svori.pas mane jo ir ne per daug,bet rasiu lasini kur:)
na mano panasoka ir variantas,gal tik smulkesnis dar veidas
as ir turiu rauksleliu mini ant zandu,paputus riebalais,jos issilygintu manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(reno07 @ 2011 03 12, 17:05)
O nedaug, tai kiek maždaug ampolės sunaudojai? ir jei nepaslaptis kokia kaina? ax.gif

drauge lupas pasidare uz 500, biorevitalizacija apie 300 nepilnai
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2011 03 22, 22:42)
drauge lupas pasidare uz 500, biorevitalizacija apie 300 nepilnai

Idomu kuriame mieste ir kur?
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2011 03 22, 23:58)
Idomu kuriame mieste ir kur?

kaip supratau cia tokie kaina, tik kai pas klienta namuose daroma. vilniuj, kaune, klaipedoj. i az parasysiu kur
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2011 03 23, 22:56)
kaip supratau cia tokie kaina, tik kai pas klienta namuose daroma. vilniuj, kaune, klaipedoj. i az parasysiu kur

g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2011 03 24, 00:56)

Aš dariausi biorevitalizaciją, tai už vieną kartą sumokėjau 600...ir man parašyk žinutė kas dar kaune tai gali padaryti:)
Atsakyti
pilnas internetas,pasiskaitykit geriau

beje,as geriau eiciau i klinika,kur yra sterilumas,nei namuose ka daryciau
save gerbiantis medikas po namus nevazines

necituokit,tokia mano nuomone tik
Atsakyti
Aš ne namuose dariausi:)...
Atsakyti