Įkraunama...
Įkraunama...

Hialurono rūgšties injekcijos

QUOTE(Angle @ 2011 02 17, 00:51)
Gal kas zinot, ar galima butu po hialiurono (biorevitalizacijos) dar darytis veido masazus, gal kartais nesuderinamos tos 2 proceduros? g.gif

Sveikute, gali darytis, bet tada greiciau issivaikscios hialuronas, nes masazas suaktyvina kraujotaka, limfotaka, skatina lasteliu regeneracija smile.gif

P.S. Gal kas ieskot koleges kartu pirkti hialurona lupoms per puse, nes as labai nedaug noriu , o gydytoja turiu. smile.gif
Atsakyti
na va susitariau,ismeginsiu Kaikari si kart,nes manasis gydytojas isvykes uzsienin,o man jau reikalas spaudzia
manau si kart megint be botulino
ziuresim,kasip bus,pasigyrsiu kita sav biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 03 02, 10:36)
na va susitariau,ismeginsiu Kaikari si kart,nes manasis gydytojas isvykes uzsienin,o man jau reikalas spaudzia
manau si kart megint be botulino
ziuresim,kasip bus,pasigyrsiu kita sav biggrin.gif

akiu kampucius? nu jei nedaug raukaisi tai pades...
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2011 03 03, 13:08)
akiu kampucius? nu jei nedaug raukaisi tai pades...

ir i akiu kampus,ir i kakta,ir i juoko rauksles biggrin.gif
pameginsiu be botulino.rauksles ispus,nebus gilios.juk nenoriu tobulo veido lotuliukas.gif siek tiek tik pamazint mirksiukas.gif kai jau 40+++,tai ir butina

na tiesiog su juo pakalbejau,sako galima.na jei rezultatas manes netenkins,visad spesiu ir botulino dasileist
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo girene: 03 kovo 2011 - 13:16
nieko,neisejo,juokiausi net is saves:)
vistik gavau porcija botulino,po savaites bus haliuronas
biski pasikalbejom,prieinu isvada,kad reik pamegint savu riebalu suleidima.mano veidas smulkus,man butent sako gerai butu
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 03 07, 17:00)
nieko,neisejo,juokiausi net is saves:)
vistik gavau porcija botulino,po savaites bus haliuronas
biski pasikalbejom,prieinu isvada,kad reik pamegint savu riebalu suleidima.mano veidas smulkus,man butent sako gerai butu

buciau nustebus, jei butu vien hialurono uzteke biggrin.gif
savus riebalus tik i rauksles, ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2011 03 08, 10:22)
buciau nustebus, jei butu vien hialurono uzteke  biggrin.gif
savus riebalus tik i rauksles, ar kaip?

lotuliukas.gif tai va

i visa veida,kadangi,su metais,bent jau man,visa veido oda kazkiek pasmunka,nes kaip minejau esu smulkaus veido,tai jis visas pasikels.del akiu rauksliu sake stebuklo nebus,kazkiek,minimaliai jos sumazes.poto jau matysiu pati,ar reik tik haliurono i akiu kampus.kaip jis sake,kad dazniausiai reikia,nes paprastai tokius riebalu suleidimus daro vyresnio amziau moterys 40-70m.bet as manau "uz"viso veido "pakelima"
kaina apie 1800 pas butent ji sake.vietines narkozes uztenka,randu nelieka,minimalus prie ausies,nes per ten veda drena.aisku,susitaikyt su tuo,kad melyniu bus.bet,jei i darbus nereik,tepant spec tepalus su heparinu issivaikscios greik,galima ir tableciu,ar net susileist vaistu,kurie paskatina issivaiksciojima greiciau kraujosruvu.pati dabar tepu,nes idure i kraujagysle,ir liko mazyte melyne akies kampe
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 03 08, 12:27)
lotuliukas.gif tai va

i visa veida,kadangi,su metais,bent jau man,visa veido oda kazkiek pasmunka,nes kaip minejau esu smulkaus veido,tai jis visas pasikels.del akiu rauksliu sake stebuklo nebus,kazkiek,minimaliai jos sumazes.poto jau matysiu pati,ar reik tik haliurono i akiu kampus.kaip jis sake,kad dazniausiai reikia,nes paprastai tokius riebalu suleidimus daro vyresnio amziau moterys 40-70m.bet as manau "uz"viso veido "pakelima"
kaina apie 1800 pas butent ji sake.vietines narkozes uztenka,randu nelieka,minimalus prie ausies,nes per ten veda drena.aisku,susitaikyt su tuo,kad melyniu bus.bet,jei i darbus nereik,tepant spec tepalus su heparinu issivaikscios greik,galima ir tableciu,ar net susileist vaistu,kurie paskatina issivaiksciojima greiciau kraujosruvu.pati dabar tepu,nes idure i kraujagysle,ir liko mazyte melyne akies kampe

jei pasidarysi, pasidalink ispudziais 4u.gif nes as jau nelabai patenkinta hialuronu, kuri suleido paskutini karta drekinimui/apimciai padidinti. kol tolygiai pasiskirstis, tai ir visi 10 menesiu praeis doh.gif O gero rezultato norisi bent jau po menesio. nors gal su riebalais irgi panasiai bus, nes pas mane plona oda g.gif
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2011 03 09, 15:06)
jei pasidarysi, pasidalink ispudziais  4u.gif nes as jau nelabai patenkinta hialuronu, kuri suleido paskutini karta drekinimui/apimciai padidinti. kol tolygiai pasiskirstis, tai ir visi 10 menesiu praeis  doh.gif O gero rezultato norisi bent jau po menesio. nors gal su riebalais irgi panasiai bus, nes pas mane plona oda  g.gif

butinai,tik planuosiu gal po vasaros
Atsakyti
Na vat, pasididinau siek tiek lupytes su hialuronu, labai naturaliai, labai graziai, patenkinta Jankausku ir minimali kaina smile.gif rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2011 03 09, 18:31)
Na vat, pasididinau siek tiek lupytes su hialuronu, labai naturaliai, labai graziai, patenkinta Jankausku ir minimali kaina smile.gif rekomenduoju.

O nedaug, tai kiek maždaug ampolės sunaudojai? ir jei nepaslaptis kokia kaina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(reno07 @ 2011 03 12, 17:05)
O nedaug, tai kiek maždaug ampolės sunaudojai? ir jei nepaslaptis kokia kaina? ax.gif

Atsakyti