Įkraunama...
Įkraunama...

Hialurono rūgšties injekcijos

QUOTE(girene @ 2011 02 02, 13:02)
thumbup.gif
sios rauksles ir man gerai laikosi,o kaip jums paakiu rauksleles?

jau kitoje temoje pasiskundziau, kad nelaiko ne velnio... Kiekviena karta bijau, kai prie akiu bado verysad.gif
Rimtos priemones musu defektam salinti

QUOTE(serija74 @ 2011 02 02, 18:06)
Pas mane nosies-lūpų raukšlėse po hialurono injekcijų yra iškilumai, masažavau kaip gyd sakė, kad bet vis tiek liko. Po savaitės einu korekcijai, nežinau, ką ji man pasakys, rezultatu esu patenkinta 90 procentų...

pas mane buvo irgi iskile, issivaiksciojo po poros savaiciu gal. Itariu, kad kai yra tie "desrigaliai" po oda, tai ilgiau laikosi, bent jau man taip buvo...
Atsakyti
O kas tie Jusu vadinami desrigaliai. nelabai suprantu. Ar jie matosi vizualiai, ar tik uzciuopiami. As irgi planuoju leistis i nosies-lupu rauksleles ir dabar jau pradejau bijoti. Ir dar : ar tikrai Jums 2 metus laikosi , o gal koki papildyma daretes?

QUOTE(simsimas2002 @ 2011 02 02, 11:15)

man jau daugiau negu 2 metus laikosi hialuronas nosies-lupos raukslese  thumbup.gif  nors is pradziu irgi buvo du "desrigaliai" po oda...

Atsakyti
QUOTE(safyra1 @ 2011 02 08, 16:32)
O kas tie Jusu vadinami desrigaliai. nelabai suprantu. Ar jie matosi vizualiai, ar tik uzciuopiami. As irgi planuoju leistis i nosies-lupu rauksleles ir dabar jau pradejau bijoti. Ir dar : ar tikrai Jums 2 metus laikosi , o gal koki papildyma daretes?

pas mane laikosi dar be papildymo, pas kitas, kiek girdejau, daug anksciau issivaiksto.
"desrigalis" tai, kai vietoje rauksles iskilimas 1-2mm aukscio per visa rauksle. Blogiausiu atveju buna dar ir melyne... Bet tikrai nesigailiu viska iskentejus, nes toje vietoje dabar oda be jokiu nereikalingu liniju nail.gif
Atsakyti
ilgesni poveiki po botulino, hialurono injekciju suteikia tam tikros proceduros, viena is ju http://www.kosmedija...njekcijoms.html

paciai neteko isbandyti, tik maciau poveiki kas jas isbande. mano ziniomis jas atlieka Vilniuje ir Klaipedoje
Atsakyti
nesupratau is nuorodos apie kuria butent procedura jus kalbate...
Atsakyti
labas mergaitesavo pasiulymusbatsiliepimus ir pas mane labai reiktu krutines ta prasme po kaklu labai zymios rauksles ka jus manot, tai bus veiksminga, kas kiek laiko kartoti, kiek tai galetu kainuoti plius minus ir siaip pasekmes???? nelabai turiu laiko visa tema perksiatyti busiu labai dekinga jei parasysit savo atsiliepimus, pasekmes, nuomones, minusus ir pliusus, kas kiek laiko reiks kartoti 4u.gif
labai dekoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2011 02 10, 12:02)
nesupratau is nuorodos apie kuria butent procedura jus kalbate...

gal nuoroda ne taip isidejo
http://www.kosmedija...njekcijoms.html
procedura vadinasi Meder Beauty Sciense
Atsakyti
Labai idomu pasidare,o gal zinote kiek apytiksliai kainuoja viena procedura?
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2011 02 11, 23:04)
Labai idomu pasidare,o gal zinote kiek apytiksliai kainuoja viena procedura?

as jos dar nebandziau, bet mama daresi klaipedoje, tai 350 lt mokejo
Atsakyti
sveikos:),
turiu dvi gilias rauksles tarp antakiu, reiktu jas panaikint, gal galit patart kur Klaipedoje tai daro?
Atsakyti
Gal kas zinot, ar galima butu po hialiurono (biorevitalizacijos) dar darytis veido masazus, gal kartais nesuderinamos tos 2 proceduros? g.gif
Atsakyti
O gal zinot kiek krutines kainuoja? ir aplink akis?
4u.gif
kiek laiko uztrunka? kada pasimato poveikis? kiek laiko issilaiko? kada reikia kartoti?
Atsakyti