Įkraunama...
Įkraunama...

Hialurono rūgšties injekcijos

Suprantu,kad visos norim buti grazios,bet rizikuoti savo sveikata taupumo sumetimais yra mazu maziausiai kvaila.
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2011 01 29, 19:39)
mano drauge pasidare pas kosmetologe, tipo pigiau...bet skupus du kartus moka...jos raukslytes dabar dar baisesnes, nes guziukais viskas uzsipilde doh.gif

kiek skaiciau, tai guziukai buna raukslese nuo kolageno injekciju pvz Radiesse, o ne nuo hialurono...
Atsakyti
Vakar kaip tik dariausi pas savo ta mergaite kur man biorevitalizacija daro,chemini veido pylinga,kartu su manim buvo mano drauge kosmetologe,na ir mes kalbejomes apie biorevitalizacija,mezoterapija ir uzpildus,kuo jie skiriasi ir t.t. tai tie guziukai ir/ar 'desros' 'zarnos' susidaro nuo uzpildu.Radiesse yra taip pat uzpildas (fileris).Hialuronas yra ivairiu formu,ir odos drekinimui skirtas,ir uzpildas ir lupu didinimui,ir vitaminai...
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2011 02 02, 10:38)
Vakar kaip tik dariausi pas savo ta mergaite kur man biorevitalizacija daro,chemini veido pylinga,kartu su manim buvo mano drauge kosmetologe,na ir mes kalbejomes apie biorevitalizacija,mezoterapija ir uzpildus,kuo jie skiriasi ir t.t. tai tie guziukai ir/ar 'desros' 'zarnos' susidaro nuo uzpildu.Radiesse yra taip pat uzpildas (fileris).Hialuronas yra ivairiu formu,ir odos drekinimui skirtas,ir uzpildas ir lupu didinimui,ir vitaminai...

nu as turejau omeny, kad nuo hialurono mazgeliai nesusidaro, o nuo kolageno injekciju gali ir nevisada jie issivaiksto...

man jau daugiau negu 2 metus laikosi hialuronas nosies-lupos raukslese thumbup.gif nors is pradziu irgi buvo du "desrigaliai" po oda...
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2011 02 02, 10:15)
man jau daugiau negu 2 metus laikosi hialuronas nosies-lupos raukslese  thumbup.gif  nors is pradziu irgi buvo du "desrigaliai" po oda...

thumbup.gif
sios rauksles ir man gerai laikosi,o kaip jums paakiu rauksleles?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo girene: 02 vasario 2011 - 12:15
Pas mane nosies-lūpų raukšlėse po hialurono injekcijų yra iškilumai, masažavau kaip gyd sakė, kad bet vis tiek liko. Po savaitės einu korekcijai, nežinau, ką ji man pasakys, rezultatu esu patenkinta 90 procentų...
Atsakyti
mano paakiai tokie gilus, kad dar daug reiks uzpildo smile.gif o botulinas ilgai man nelaiko, haliurono injekccija patenkinta bet mazai vieno svirksto
Atsakyti
QUOTE(serija74 @ 2011 02 02, 17:06)
Pas mane nosies-lūpų raukšlėse po hialurono injekcijų yra iškilumai, masažavau kaip gyd sakė, kad bet vis tiek liko. Po savaitės einu korekcijai, nežinau, ką ji man pasakys, rezultatu esu patenkinta 90 procentų...

gali but,kad per daug suleido
.tuomet issivaikscios po keliu men

skaitai,ir kiek idomybiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 02 02, 14:02)
thumbup.gif
sios rauksles ir man gerai laikosi,o kaip jums paakiu rauksleles?

O i paakiu rauksles argi leidziamas Hialuronas? As dariausi botoksa, tai laiko apie 5-6 men.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 02 vasario 2011 - 20:05
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 02 02, 20:05)
O i  paakiu rauksles argi leidziamas Hialuronas? As dariausi botoksa, tai laiko apie 5-6 men.

i pacius paakius tai ne
man leidzia pirma botulina,po savites haliurona i tas vistos kojeles,na suprantat apie kurias rauksleles kalbu.pas mane ju gan nemazai,ir gilokos
kaktoj pycioo rauksles taip pat pirma migdo botulinu,o haliuronu na tiesiog papucia ta raukslele
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 02 02, 22:15)
i pacius paakius tai ne
man leidzia pirma botulina,po savites haliurona i tas vistos kojeles,na suprantat apie kurias rauksleles kalbu.pas mane ju gan nemazai,ir gilokos
kaktoj pycioo rauksles taip pat pirma migdo botulinu,o haliuronu na tiesiog papucia ta raukslele

supratau. As visur botoksa dariau. Mano smulkos "kojeles", nors gal reikes pabandyti hilurona.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 02 02, 20:39)
supratau. As visur botoksa dariau. Mano smulkos "kojeles", nors gal reikes pabandyti hilurona.

zinoma paprasykit
man pirma kart taip pasiule gydytojas.jau ne vienerius metus taip grazinuosi biggrin.gif
Atsakyti