Netikiu kad kas nors galetu naudoti panaudotas adatas juk ne Afrikoje gyvenam,o ir tos adateles vos kelis litus tekainuoja,be to proceduras daro med. issilavinima turintys zmones.Man per procedura suleidzia puse svirksto,dezuteje yra dvi adatos,po proceduros senaja is karto ismeta ir sekanti karta naudoja antraja adata,o dezute su svirkstu ir adatom parsinesu namo ir laikau saldytuve,todel visiskai nekyla jokiu abejoniu.Uz poros men darysiu paskutine biorevitalizacijos procedura,o siandien drauge sake kad mano oda atrodo zymiai geriau,tokia atsviezejusi,pailsejusi
Ir dar labai noriu pasigirti,kad pardaveja manes paklause kiek man metu,kai pirkau sampana nesakau kad pajaunejau 10 metu nuo biorevitalizacijos,bet bent jau kelis metelius tikrai nubrauke
va idomu
kazin kodel mes ismetam svirksta su haliurono likuciu?
nei man siulo namo parsinest,nei pats issinesa lieka maziau,nei puse svirksto turio
nei man siulo namo parsinest,nei pats issinesa lieka maziau,nei puse svirksto turio
QUOTE(girene @ 2011 01 18, 13:22)
va idomu
tai gal Jums korekcijos po 2 savaiciu nereikia, tai ir ismeta... nelaikys juk daugiau negu puse metu...
QUOTE(simsimas2002 @ 2011 01 18, 14:18)
tai gal Jums korekcijos po 2 savaiciu nereikia, tai ir ismeta... nelaikys juk daugiau negu puse metu...
nereik
einu kas 8men
bet tai adaata pakeitus kitam sunaudotu
QUOTE(girene @ 2011 01 08, 20:04)
nezinau
man taip nera buve,nes atsinesa viska prie manes,mes tariames ka leisim,kur leisim,tuomet pasirenkama medziaga,ir atidaroma.mano pacios haliurono likuti,liko 1/4svirksto,tiesiog ismete i siuksliu deze
man taip nera buve,nes atsinesa viska prie manes,mes tariames ka leisim,kur leisim,tuomet pasirenkama medziaga,ir atidaroma.mano pacios haliurono likuti,liko 1/4svirksto,tiesiog ismete i siuksliu deze
Girene, o kurioje klinikoje Jus darotes?
QUOTE(Jorky @ 2011 01 18, 18:36)
Girene, o kurioje klinikoje Jus darotes?
klinikose,nes kai kurie plastikai dirba ne tik grozio klinikoj,o ir paciose klinikose turi etatus
QUOTE(girene @ 2011 01 07, 13:43)
visu pirma tave turi pamatyt,kad pasakytu,kiek kainuos.pas kiekviena rauksle skiriasi gyliu,ir uzpildo kiekis skirsis,nuo to ir kaina svyruos
jei nedaug,galima sumoket ir 200.
kainos psl sudetos tik apytiksles
pvz mano atveju,kadangi esu nejauna jau,kainuotu apie 1500,leidzia ir botulina ir haliurona,nes daug rauksliu,ir kai kurios gilios,tik negaliu tiksliai pasakyti,nes as moku tik uz medziaga,mano vyras dirba klinikoj
jei nedaug,galima sumoket ir 200.
kainos psl sudetos tik apytiksles
pvz mano atveju,kadangi esu nejauna jau,kainuotu apie 1500,leidzia ir botulina ir haliurona,nes daug rauksliu,ir kai kurios gilios,tik negaliu tiksliai pasakyti,nes as moku tik uz medziaga,mano vyras dirba klinikoj
labutis, o gal zinote kur hialurono rugsties ampule pigiau nusipirkti, nes kosmetologe tai as turiu.
QUOTE(Renata 76 @ 2009 01 22, 20:23)
Pries metus as uzsipildziau raukslyte tarp antakiu.Rezultatas buvo matomas is karto,nors sako,kad tikrasis pasimato po poros savaiciu.Pirmom dianom matesi durimo vietos,bet kai tai pranyko buvau be galo patenkinta
Dabar ruosiuosi procedura pakartoti,nes raukslyte vel pasidare gili.Gal del didelio isgyvento streso,gal del nukritusio svorio,o gal tiesiog baigesi vaisto veikimas....
As pirkau ampuole uz 400 lt.,uz suleidima is manes neeme nei lito,nes pazystama mergaite,ir dar tik pradejusi dirbti buvo.Tiesa,i rauksle tarp antakiu man butu uzteke puse ampuoles.
Dabar bandysiu ieskoti kas noretu pirkti su manim per puse ampuolyte,ir prasysiu savo pazystamos kad suleistu "pa blatu" abiems
Dabar ruosiuosi procedura pakartoti,nes raukslyte vel pasidare gili.Gal del didelio isgyvento streso,gal del nukritusio svorio,o gal tiesiog baigesi vaisto veikimas....
As pirkau ampuole uz 400 lt.,uz suleidima is manes neeme nei lito,nes pazystama mergaite,ir dar tik pradejusi dirbti buvo.Tiesa,i rauksle tarp antakiu man butu uzteke puse ampuoles.
Dabar bandysiu ieskoti kas noretu pirkti su manim per puse ampuolyte,ir prasysiu savo pazystamos kad suleistu "pa blatu" abiems
Labas, brangioji, sakyk kur gauni hialurono ampulyciu pirkti ? juk butu pigiau ... ruosiuosi butinai uzpildyt rauksles nuo lupu iki nosies, ir dar tap antakiu. Turbut, labai brangiai kainuoja ? o jei pati galetum is kokiu platintoju nusipirkt juk butu dau pigiau ? bet kur ...
QUOTE(rozalija5 @ 2011 01 28, 15:19)
labutis, o gal zinote kur hialurono rugsties ampule pigiau nusipirkti, nes kosmetologe tai as turiu.
QUOTE(rozalija5 @ 2011 01 28, 16:30)
Labas, brangioji, sakyk kur gauni hialurono ampulyciu pirkti ? juk butu pigiau ... ruosiuosi butinai uzpildyt rauksles nuo lupu iki nosies, ir dar tap antakiu. Turbut, labai brangiai kainuoja ? o jei pati galetum is kokiu platintoju nusipirkt juk butu dau pigiau ? bet kur ...
negi patikesit save kosmetologei?
Tai kad šitas injekcijas turėtų gydytojas daryti...
mano drauge pasidare pas kosmetologe, tipo pigiau...bet skupus du kartus moka...jos raukslytes dabar dar baisesnes, nes guziukais viskas uzsipilde
QUOTE(pempe @ 2011 01 29, 18:39)
mano drauge pasidare pas kosmetologe, tipo pigiau...bet skupus du kartus moka...jos raukslytes dabar dar baisesnes, nes guziukais viskas uzsipilde
na pacios kaltos
kosmetologes neturi licenzijos tai daryti