Įkraunama...
Įkraunama...

Hialurono rūgšties injekcijos

QUOTE(reno07 @ 2010 12 19, 18:29)
Merginos, o kur geriausiai hialuroną darytis Kaune? gal kuri žinot? blush2.gif  smile.gif

QUOTE(reno07 @ 2011 01 06, 15:02)
Tai čia tik Vilniuje? schmoll.gif ...o ką Kaune rasti, tokio "geresnio"? g.gif

pilna kliniku
o kas yra "geresnio"? g.gif
cia kiekvienai savaip,vienai vienas patinka,kitai kitas,gal,pvz pas ka as niekad neiciau,kitos patenkintos.cia jau nepatarsi,turi pati atsirinkti
aisku,ziurek kainas,jos labai svyruoja
Atsakyti
Sveiki, norejau paklausti jau padariusias hialurono injekcijas, ar kita diena i darba eiti galima, ar vis del to matysis patinimas?
As pati niekaip negaliu apsispresti, ar daryti mezoterapija, bet baisiai gaila laiko kol visa kursa praeisiu, nors is kitos puses maciau rezultata ir zinau kaip atrodys. Bet iseina brangiau visas kursas, nei 1 injekcija.
Gal galit parasyti, ar uzteks vienos proceduros (hialurono injekcijos) kad matytusi ir kad ilgam laikui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 01 06, 20:31)
pilna kliniku
o kas yra "geresnio"? g.gif
cia kiekvienai savaip,vienai vienas patinka,kitai kitas,gal,pvz pas ka as niekad neiciau,kitos patenkintos.cia jau nepatarsi,turi pati atsirinkti
aisku,ziurek kainas,jos labai svyruoja

Tai va pati nežinau kuris "geresnis" blush2.gif ...nes dar nieko tokio nesidariau...bet galvoju gal bandyti...o kainas kaip peržiūrėjau, tai beveik visu tas pats - nosis-lūpos apie 600-1100...
Atsakyti
QUOTE(reno07 @ 2011 01 07, 12:39)
Tai va pati nežinau kuris "geresnis"  blush2.gif ...nes dar nieko tokio nesidariau...bet galvoju gal bandyti...o kainas kaip peržiūrėjau, tai beveik visu tas pats  - nosis-lūpos apie 600-1100...

visu pirma tave turi pamatyt,kad pasakytu,kiek kainuos.pas kiekviena rauksle skiriasi gyliu,ir uzpildo kiekis skirsis,nuo to ir kaina svyruos
jei nedaug,galima sumoket ir 200.
kainos psl sudetos tik apytiksles
pvz mano atveju,kadangi esu nejauna jau,kainuotu apie 1500,leidzia ir botulina ir haliurona,nes daug rauksliu,ir kai kurios gilios,tik negaliu tiksliai pasakyti,nes as moku tik uz medziaga,mano vyras dirba klinikoj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo girene: 07 sausio 2011 - 13:46
QUOTE(girene @ 2011 01 07, 15:43)
visu pirma tave turi pamatyt,kad pasakytu,kiek kainuos.pas kiekviena rauksle skiriasi gyliu,ir uzpildo kiekis skirsis,nuo to ir kaina svyruos
jei nedaug,galima sumoket ir 200.
kainos psl sudetos tik apytiksles
pvz mano atveju,kadangi esu nejauna jau,kainuotu apie 1500,leidzia ir botulina ir haliurona,nes daug rauksliu,ir kai kurios gilios,tik negaliu tiksliai pasakyti,nes as moku tik uz medziaga,mano vyras dirba klinikoj

aaa...ačiū...smile.gif...na pas mane irgi jau atsirado tokių nuo nosies ir lupų linijų, kad labai norėtųsi patvarkyt, ir paakiai man nelabai...hmm...tik bijau, kad tarkim tas hialuronas brangu...o ar laikosi tas visas malonumas...bet dar laukiu kol praeis tie didieji sniegai ir gal bandysiu kaip nors...
o šiandien sakiau, gal reikia pabandyt Eucerino dar hialurono nusipirkt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(reno07 @ 2011 01 07, 16:18)
aaa...ačiū...smile.gif...na pas mane irgi jau atsirado tokių nuo nosies ir lupų linijų, kad labai norėtųsi patvarkyt, ir paakiai man nelabai...hmm...tik bijau, kad tarkim tas hialuronas brangu...o ar laikosi tas visas malonumas...bet dar laukiu kol praeis tie didieji sniegai ir gal bandysiu kaip nors...
o šiandien sakiau, gal reikia pabandyt Eucerino dar hialurono nusipirkt... g.gif

sypsenos rauksles suprantu.jei jauna esat,nebus labai gilios,ir nekainuos brangiai.laikosi apie 9men
bet ar verta,juk vistiek sypsosites biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 01 07, 19:08)
sypsenos rauksles suprantu.jei jauna esat,nebus labai gilios,ir nekainuos brangiai.laikosi apie 9men
bet ar verta,juk vistiek sypsosites biggrin.gif

Ačiū, Girėne už informacijąsmile.gif...deja man šiais metais jau suėjo tie metai su...(kur keturi ir nulis) blush2.gif ...tai žinai, labai jau susinervinau....o keisti ir tobulinti veidą jau reikia... rolleyes.gif
Atsakyti
as irgi noreciau atsiliepimu kaune. jau pati pradejau dometis. Vienur apie 600, kitur 800. bet cia kur 800, tai atseit atidaro prie akiu ir zinai, kad pries tai niekam nedare injekcijos ir kad neuzsikresi hepatitu. Is pradziu kvatojau, bet per kaledas, kai susirinko gimine, buvo toks dede daktaras, tai net su juo konsultavausi, tai sake, kad galima istikruju per ta pati svirksta uzsikresti. tai dabar visai supanikavau...ka manote supermamytes?
Atsakyti
QUOTE(reno07 @ 2011 01 07, 20:19)
Ačiū, Girėne už informacijąsmile.gif...deja man šiais metais jau suėjo tie metai su...(kur keturi ir nulis) blush2.gif ...tai žinai, labai jau susinervinau....o keisti ir tobulinti veidą jau reikia... rolleyes.gif

biggrin.gif sekmes tuomet

QUOTE(kijina @ 2011 01 07, 23:16)
as irgi noreciau atsiliepimu kaune. jau pati pradejau dometis. Vienur apie 600, kitur 800. bet cia kur 800, tai atseit atidaro prie akiu ir zinai, kad pries tai niekam nedare injekcijos ir kad neuzsikresi hepatitu. Is pradziu kvatojau, bet per kaledas, kai susirinko gimine, buvo toks dede daktaras, tai net su juo konsultavausi, tai sake, kad galima istikruju per ta pati svirksta uzsikresti. tai dabar visai supanikavau...ka manote supermamytes?

jokiu budu,nauja svirksta atplesia prie jusu akiu,nes svirkstas jau buna pripildytas haliurono
botulina svirkstu traukia is buteliuko,bet taip pat viska atidaro jums matant
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 01 08, 11:27)
biggrin.gif sekmes tuomet
jokiu budu,nauja svirksta atplesia prie jusu akiu,nes svirkstas jau buna pripildytas haliurono
botulina svirkstu traukia is buteliuko,bet taip pat viska atidaro jums matant

bet kaip zinoti, as susigundziau ten kur pigiau daro, bet paskui suzinojau, kad pas juos pigiau, nes keliems zmonems is to pacio padaro, nes jei rauksles nevisai gilios, tai to svirksto vienam zmogui nesunaudoja...tai kaip tada zinot. su drauge kalbejau, ji uz 550 susileido, bet niekas prie jos akiu, demonstratyviai svirksto neatplesinejo, ir ji nemate, kaip atplese. na psitikejo daktare ir tiek. kazkaip pradedu galvoti, kad tarp tu plastiku pelnas svarbiau, o ne zmogaus sveikata. juk is karto nesuprasi, jei kokia liga pasigausi...
Atsakyti
nezinau
man taip nera buve,nes atsinesa viska prie manes,mes tariames ka leisim,kur leisim,tuomet pasirenkama medziaga,ir atidaroma.mano pacios haliurono likuti,liko 1/4svirksto,tiesiog ismete i siuksliu deze
Atsakyti
QUOTE(kijina @ 2011 01 08, 19:51)
bet kaip zinoti, as susigundziau ten kur pigiau daro, bet paskui suzinojau, kad pas juos pigiau, nes keliems zmonems is to pacio padaro, nes jei rauksles nevisai gilios, tai to svirksto vienam zmogui nesunaudoja...tai kaip tada zinot. su drauge kalbejau, ji uz 550 susileido, bet niekas prie jos akiu, demonstratyviai svirksto neatplesinejo, ir ji nemate, kaip atplese. na psitikejo daktare ir tiek. kazkaip pradedu galvoti, kad tarp tu plastiku pelnas svarbiau, o ne zmogaus sveikata. juk is karto nesuprasi, jei kokia liga pasigausi...

nu su tom paciom adatom leisti, tai abejoju ar kokia klinika rizikuotu blink.gif prie hialurono buna dar atsargines adatos pakelyje, kurias uzdeda kai eini papildimui/korekcijai
Atsakyti