Įkraunama...
Įkraunama...

Hialurono rūgšties injekcijos

QUOTE(linuxox @ 2010 12 14, 12:07)
Kiek teko girdeti tai hialuronas labiausiai tinka vertikalioms raukslems,ir kliente viena pasakojo kad prie botokso pripranta organizmas,per kazkiek laiko,ir veliau ji vis dazniau reikia leistis sad.gif bet ar tai tiesa?

Man daktaras pasakojo, kad priklauso nuo vietos kur reikia leisti. Su lietuviskais pavadinimais neradau, tik toki... Bet ir tai ne visi galimi variantai pazymeti doh.gif
user posted image
Atsakyti
As darausi botokso injekcija pas plastines ir rekonstrukcines chirurgijos gydytoja Giedre Stndžaite-Brašauskiene Vilniuje jau antra karta. thumbup.gif Akiu sytis. Kainavo 200lt. Pirma karta laike 5 men. Antra dar laiko smile.gif irgi 200lt
Rytoj planuoju pasiputlinti siek tiek lupas hialuronu. wub.gif Jau dariausi viena karta, bet labai mazai ir noriu dar. ax.gif
Esu viskuom labai patenkinta. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 14 gruodžio 2010 - 21:31
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 12 14, 22:15)
As darausi botokso injekcija pas plastines ir  rekonstrukcines chirurgijos gydytoja  Giedre Stndžaite-Brašauskiene Vilniuje  jau antra karta. thumbup.gif  Akiu sytis.  Kainavo 200lt. Pirma karta laike 5 men. Antra dar laiko  smile.gif irgi 200lt
Rytoj planuoju pasiputlinti siek tiek lupas hialuronu.  wub.gif Jau dariausi viena karta, bet labai mazai ir noriu dar.  ax.gif
Esu viskuom labai patenkinta.  thumbup.gif  wub.gif

kokioje klinikoje ji dirba? 4u.gif
Atsakyti
O akiu srityje nedaro hialurono injekciju, tik botoksa? ax.gif
Kazkaip jauciu, kad man reikia, bet bijau botokso kazko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2010 12 15, 12:38)
O akiu srityje nedaro hialurono injekciju, tik botoksa? ax.gif
Kazkaip jauciu, kad man reikia, bet bijau botokso kazko biggrin.gif

daro
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 12 15, 11:46)
kokioje klinikoje ji dirba?  4u.gif

Ji dirba ir Grozio akademijoje ir i Kauna vazineja ir dar kazkur . Kainos siek tieks skyresi priklausomai nuo darbo vietas smile.gif . Atvazuoja ir pas mus ( kur dirbu ) i grozio salona. Kita i az.
Siandien suleido man 0,2 i virsutine lupa. Kiekis nedidelis, bet kadangi jau ne pirma karta po mazai, tai rezultatas bus. Dabar atrodau nelabai, virsutine lupa patinusi, sakyciau labiau nuo nuskausminimo. Bet nepergyvenu, zinau, kad bus gerai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 15 gruodžio 2010 - 22:08
Merginos, o kur geriausiai hialuroną darytis Kaune? gal kuri žinot? blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Tai ar kuri pasidalinsit kur gerai ir nebrangiai atlieka hialiurono proceduras Vilniuje ar Kaune? ax.gif
Atsakyti
butu faina, jei kas isdrystu cia ideti savo foto pries injekcija ir po jos.... ax.gif
jei ne visa veida tai bent ta sriti pries ir po.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 12 14, 21:15)
As darausi botokso injekcija pas plastines ir  rekonstrukcines chirurgijos gydytoja  Giedre Stndžaite-Brašauskiene Vilniuje  jau antra karta. thumbup.gif  Akiu sytis.  Kainavo 200lt. Pirma karta laike 5 men. Antra dar laiko  smile.gif irgi 200lt
Rytoj planuoju pasiputlinti siek tiek lupas hialuronu.  wub.gif Jau dariausi viena karta, bet labai mazai ir noriu dar.  ax.gif
Esu viskuom labai patenkinta.  thumbup.gif  wub.gif

kaina cia tokia fantastiska turbut todel Jums kaip salono darbuotojai, i kuri ji atvaziuoja dirbt
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 01 01, 15:13)
kaina cia tokia fantastiska turbut todel Jums kaip salono darbuotojai, i kuri ji atvaziuoja dirbt

Ne, cia kaina normali klientams.
Parasysiu i az. 4u.gif
Atsakyti
Tai čia tik Vilniuje? schmoll.gif ...o ką Kaune rasti, tokio "geresnio"? g.gif
Atsakyti