Įkraunama...
Įkraunama...

Hialurono rūgšties injekcijos

QUOTE(linuxox @ 2010 11 04, 13:35)
dar kol kas nesidariau,tai nezinau kaip tiksliai ten viskas daroma,kiek suprantu tai su mikroadatele susvirks hialurono i tam tikras vietas,o kaina tai tik dabar kelioms pirmosioms bus akcijine,nes tai yra naujas produktas,teisingiau patobulinta formule.
Darysiuosi Kaune,salone,kainuos kol kas apie 350-400lt,veliau ko gero kaip ir visur 600-800lt,na man viskas kainuos apie 1400lt,kaip suprantu poveikis islieka nuo 1m iki 2m.

1400 lt. nieko sau kainele blink.gif daugoka sakyciau, nebent visa veida zadate ,,susibadyti"
Atsakyti
as dariausi kaune, mokejau 800 uz visas raukslytes, sake , kad mazdaug 6 men bus efektas, bet jau beveik 8 praejo ir dar laikosi tas efektas
Atsakyti
QUOTE(alphaa @ 2010 11 06, 12:24)
as dariausi kaune, mokejau 800 uz visas raukslytes, sake , kad mazdaug 6 men bus efektas, bet jau beveik 8 praejo ir dar laikosi tas efektas

tai cia botulina leido,jei iki 6men?
Atsakyti
Ne,as tai visai kitokia procedura darysiu-odos drekinima su hialuronu,kitaip dar biorevitalizacija ar kazkas pan. tai nera rauksliu salinimas,tai yra odos drekinimas is vidaus,plius smulkiu rauksleliu sumazinimas,ir taip man subadys visa veida,per viena karta susinaudos 1 adata,kartais sake uztenka ir puses,tai ir kaina bus mazesne,o 1400lt uz nuo 1 iki 2 metu trunkanti poveiki tai mano manymu yra labai mazi pinigai,nes nuo kremo uz beveik 1000lt man nesimato jokio poveikio...
Atsakyti
stai cia yra kainorastis: http://www.lazerinek.../lt/kainorastis
O cia aprasymas apie sia procedura: http://www.lazerinek...orevitalizacija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuxox: 10 lapkričio 2010 - 19:22
neatidaro man nuorodu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo girene: 10 lapkričio 2010 - 19:37
QUOTE(linuxox @ 2010 11 10, 20:06)
Ne,as tai visai kitokia procedura darysiu-odos drekinima su hialuronu,kitaip dar biorevitalizacija ar kazkas pan. tai nera rauksliu salinimas,tai yra odos drekinimas is vidaus,plius smulkiu rauksleliu sumazinimas,ir taip man subadys visa veida,per viena karta susinaudos 1 adata,kartais sake uztenka ir puses,tai ir kaina bus mazesne,o 1400lt uz nuo 1 iki 2 metu trunkanti poveiki tai mano manymu yra labai mazi pinigai,nes nuo kremo uz beveik 1000lt man nesimato jokio poveikio...

man leido 3 kartus, o po to kas puse metu. paskutini karta nusprendziau ilgiau palaukti ir tik po metu leistis - dabar teks net du kartus is eiles leistis, nes viskas issivaiksciojo verysad.gif del to labai abejoju, kad pas Jus efektas nuo 1 iki 2 metu bus...
Gal zinote kuri Jums leido hialurona: Surgiderm ar Restylane Vital?

QUOTE(girene @ 2010 11 10, 20:36)
neatidaro man nuorodu

man atsidaro nuorodos
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 11 11, 11:59)
man leido 3 kartus, o po to kas puse metu. paskutini karta nusprendziau ilgiau palaukti ir tik po metu leistis - dabar teks net du kartus is eiles leistis, nes viskas issivaiksciojo  verysad.gif del to labai abejoju, kad pas Jus efektas nuo 1 iki 2 metu bus...
man atsidaro nuorodos

kaip issivaiksciojo?haliuronas apie 9men mazdaug,as taip ir einu,jau buna ne kazi kas like
vel,pirma botulinas,po sav uzpildai haliuronu
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 11 11, 17:01)
kaip issivaiksciojo?haliuronas apie 9men mazdaug,as taip ir einu,jau buna ne kazi kas like
vel,pirma botulinas,po sav uzpildai haliuronu

as apie drekinima viso veido su hialuronu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 11 11, 17:24)
as apie drekinima viso veido su hialuronu  mirksiukas.gif

nesidomejau,reiks pasikalbet su savo gyd
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 11 11, 11:59)
man leido 3 kartus, o po to kas puse metu. paskutini karta nusprendziau ilgiau palaukti ir tik po metu leistis - dabar teks net du kartus is eiles leistis, nes viskas issivaiksciojo  verysad.gif del to labai abejoju, kad pas Jus efektas nuo 1 iki 2 metu bus...
man atsidaro nuorodos

as tai irgi netikiu tokiais dalykais kad poveikis nuo 1 iki 2metu isliks,labai smagu butu kad jis is viso butu,o jau kiek truks tai cia kita kalba.Mano pirmoji procedura bus lapkricio 18d,tikrai zinau kad darys ne su restylyne,dabar naujas produktas atsirado patobulintos formules,neseniai mano daktarele buvo seminare Rygoje,kur ir pristate ji.
O ar labai skauda kai leidzia?
Atsakyti
nelabai,kentet galima,jau minejau,taip,kaip i sedimaja badytu:)
Atsakyti