Sveikos,
Gal as pesimiste, bet galiu pasakyti, kad visi kremai yra niekai, o injekcijos tai kai "ant senos sienos dazytum naujai, bet pries tai nenuvalai senu dazu". Su metais glemba veido raumenys, jie nusileidzia, o kad i rauksles pripumpuosit haliurono, veidas vistiek neigaus jaunatvisko ovalo. I pilva mes gi neleidziam haliurono, kai jis sudrimba , bet sportuojam, kad raumenys atsistatytu.......
QUOTE(Dina0409 @ 2010 10 08, 12:56)
Sveikos,
Gal as pesimiste, bet galiu pasakyti, kad visi kremai yra niekai, o injekcijos tai kai "ant senos sienos dazytum naujai, bet pries tai nenuvalai senu dazu". Su metais glemba veido raumenys, jie nusileidzia, o kad i rauksles pripumpuosit haliurono, veidas vistiek neigaus jaunatvisko ovalo. I pilva mes gi neleidziam haliurono, kai jis sudrimba , bet sportuojam, kad raumenys atsistatytu.......
Hialuronas nera vaistas nuo visu ligu, bet veido ovala palaikyti gali... treniruoti raumenys negali odos jauninti, jei ji su amziumi kaip obuoliukas dziusta ir raukslejasi
Sveikos,
na kaip 18 jau nebusi,bet rauksliu giliu bent nelieka,pasijaunini save bent 5m,ir jautiesi kitaip
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 10 07, 15:19)
manau kad ne botoksu lygina... as bandziau su hialuronu, bet nelabai gavosi i rauksle pataikyti, todel rezultatas nepatiko - nevertas sumoketu pinigu. bet galvoju dar i konsultacija nueiti, pasiklausineti del kitu galimybiu arba pas kita daktara pabandyti dar karta hialurona
Taip ir maniau O hialurono as paniskai bijau del skausmo Ir kazkaip dar amzius stabdo
Papildyta:
Sveikos,
Gal as pesimiste, bet galiu pasakyti, kad visi kremai yra niekai, o injekcijos tai kai "ant senos sienos dazytum naujai, bet pries tai nenuvalai senu dazu".
Gal as pesimiste, bet galiu pasakyti, kad visi kremai yra niekai, o injekcijos tai kai "ant senos sienos dazytum naujai, bet pries tai nenuvalai senu dazu".
Na nezinau nezinau kaip del isputimo rauksliu Bet botoksas gali labai pagelbeti, kad rauksles nesusidarytu. Pvz. as metus laiko pavelavau susileisti i pykcio rauksle, nes tada dar tik raukiausi pries saule, bet atleidus kakta jos visiskai nesimatydavo, o dabar botoksas nebeleidzia susiraukti, bet nezymi linija jau yra net neziurint i saule ar ryskesne sviesa.
O stabde mane ta sukurta neigiama aplinkiniu nuomone, kad cia yra nesamone, kad as per jauna ir t.t. Bet kai atsiriboji nuo neismanelisku kalbu ir tuo issamiai pasidomi bei neketini kazkokiu drastisku priemoniu naudoti perlenkiant lazda, tai yra puiki siuolaikine priemone, kuria gali naudoti arba zinoma nenaudoti kiekvienas zmogus asmeniskai, pagal savo supratima, poziuri, poreikius.
as planuoju darytis hialurono odos drekinima,sake kad reikia is viso 4 proceduru po 1-mos proceduros antra reikia darytis po 15d,3p- po 45d ir 4p po 60d.Kartu su odos drekinimu mano rauksleles turetu sumazeti efektas turetu islikti apie metus laiko.Mano oda yra labai sausa,o kaip zinia sausa oda yra linkusi greiciau rauksletis ir pan. o plius as dar ir rukau,tai sumasciau siek tiek anksciau pradet rupintis savo oda ir nelaukti kol atsiras giliu rauksliu.
QUOTE(prettiness @ 2010 10 14, 12:04)
O hialurono as paniskai bijau del skausmo
as nesuprantu,apie koki cia skausma kalbama
man asmeniskai botaksas net skaudziau
aplamai,as ta skausma,jei jau jus ji taip vadinate,prilyginu vaistu suleidimui i raumeni,tarkim uzpakali
jei jums labai skauda,tai skaudes ir veide
QUOTE(linuxox @ 2010 10 25, 18:00)
as planuoju darytis hialurono odos drekinima,sake kad reikia is viso 4 proceduru po 1-mos proceduros antra reikia darytis po 15d,3p- po 45d ir 4p po 60d.Kartu su odos drekinimu mano rauksleles turetu sumazeti efektas turetu islikti apie metus laiko.Mano oda yra labai sausa,o kaip zinia sausa oda yra linkusi greiciau rauksletis ir pan. o plius as dar ir rukau,tai sumasciau siek tiek anksciau pradet rupintis savo oda ir nelaukti kol atsiras giliu rauksliu.
nesu giredejusi apie tai, kaip tai daro ir kiek kainuoja?
QUOTE(KofmannPupi @ 2010 10 25, 19:38)
aha, mane oirgi labai domina kur tai atlieka ir kiek kainuoja
QUOTE(girene @ 2010 10 25, 18:47)
as nesuprantu,apie koki cia skausma kalbama
aplamai,as ta skausma,jei jau jus ji taip vadinate,prilyginu vaistu suleidimui i raumeni,tarkim uzpakali
jums tiesiog sekasi kad neskauda. man kol suleido i lupu-nosies rauksle, asaros liejosi kaklu ir is sedimos padeties perejau i stovima, kad buti kuo toliau nuo adatos. Kitam kartui susitariau kad leis nuskausminamus vaistus kaip pas dantista.
Tiesa yra tepalas kuris dalinai uzsaldo, tai botoksa kai leidzia, maziau jauciasi.
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 10 26, 00:33)
jums tiesiog sekasi kad neskauda. man kol suleido i lupu-nosies rauksle, asaros liejosi kaklu ir is sedimos padeties perejau i stovima, kad buti kuo toliau nuo adatos. Kitam kartui susitariau kad leis nuskausminamus vaistus kaip pas dantista.
Tiesa yra tepalas kuris dalinai uzsaldo, tai botoksa kai leidzia, maziau jauciasi.
aisku tada,aplink lupas as neleidziu
paprastai suleist turi nuskausminamu,tikiu,kad lupos skauda,nes kai darosi lupu padidinima,leisdamos haliurona,tai butinai leidzia nuskausminima.keista,kad jums nepasiule.kita kart pati prasykite
man leido rik aplink akis,ir i juoko rauksles,tai tikrai neskauda
QUOTE(KofmannPupi @ 2010 10 25, 20:38)
dar kol kas nesidariau,tai nezinau kaip tiksliai ten viskas daroma,kiek suprantu tai su mikroadatele susvirks hialurono i tam tikras vietas,o kaina tai tik dabar kelioms pirmosioms bus akcijine,nes tai yra naujas produktas,teisingiau patobulinta formule.
Darysiuosi Kaune,salone,kainuos kol kas apie 350-400lt,veliau ko gero kaip ir visur 600-800lt,na man viskas kainuos apie 1400lt,kaip suprantu poveikis islieka nuo 1m iki 2m.
Viena ausimi girdėjau, kad Šiauliuose tai daro Žižliauskas ..gal kam teko ten lankytis Kokie būtų atsiliepimai, kokios kainos?