Įkraunama...
Įkraunama...

Hialurono rūgšties injekcijos

QUOTE(girene @ 2010 08 30, 20:38)
bet gal veiksmingiau,pazistu tavo gydytojapaprastai is slaunu ima,narkoze vietine

Tai taip,veiksmingiau.Bet ne 10 metu laiko,man sake apie 2.

Cia irgi loterija,nes apie 1/3, 1/2 suleistu riebalu neprigyja,issivaiksto.
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2010 08 30, 20:46)
Tai taip,veiksmingiau.Bet ne 10 metu laiko,man sake apie 2.

Cia irgi loterija,nes apie 1/3, 1/2 suleistu riebalu neprigyja,issivaiksto.

man randas tokiu budu buvo lygintas pries gal 9m pas viksraiti,eme is kojos riebalu,laikosi iki siol
as tiksliai nezinau,internete taip radau
sakau,reik paciai pasikalbet,gal ir geriau savi riebalai,nei botaxas ir haliuronas
kaip bebutu,jie ner sveika labai,jei jau nescioms neleistina leistis

50proc sake man tada seniai,kad issivaiksto,todel menesi su guzu dideliu vaiksciojau ir melyne baisine,nes suleidzia daug daugiau
dainius gi zinau leidzia
Atsakyti
gal kas kaune rekomenduotu kokia klinika,galvoju apie hialurono injekcija i lupas,baisu kazkur eiti is lempos tai gal kas ka pasakytu ka gero apie koki gydytoja gero,is karto aciu,jei galima i AZ smile.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, gal kas daretes injekcijas pas Kaikari ir Viksraiti Kaune? Pasidalinkite prasom patirtimi, aciu 4u.gif
Atsakyti
Pažiūrėjus į Kaikario žmonos veidą, man dingsta noras pas jį apsilankyti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2010 09 14, 18:37)
Pažiūrėjus į Kaikario žmonos veidą, man dingsta noras pas jį apsilankyti blink.gif

o be kaikario nera kitu? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 09 14, 19:27)

Sese, kai buvo grizus vasara, tai High care centre daresi, ten plastikos chirurgas is kliniku daro, lyg ir gerai viskas, nesiskundzia.
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 09 14, 19:27)

Klausimas buvo apie konkretų žmogų, tai ir atsakymas apie tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2010 09 17, 11:20)
Klausimas buvo apie konkretų žmogų, tai ir atsakymas apie tai smile.gif

kaip skamba temos pavadinimas??????????? lotuliukas.gif turbut ne taip-KAIKARIO ZMONOS VEIDAS lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes, man beveik 30 be keliu minuciu, turiu labai nemazai rauksliu ant kaktos ir aplink akis, aisq sypsenos rauksles matosi, bet pakenciamos, bet kazko po gimdymo labai dabar susiraukslejo krutines oda (po kaklu iki krutines), aisq ir krutine nemaza. Gal patartumet ar verta leisti hialurono kiek reiktu injekciju, kas kiek laiko jas atnaujinti ir t.t. (mano odos gydytoja patare) nelabai galiu perskaityti visu jusu temeliu ir pasisaakymu, labai busiu dekinga jei patarsit. Kiek plius minus tai kainuoja. Labai lauksiu jusu nuomones ir atsakymu apie poveiki, ilgalaikiskuma ir kainas. Kaip atrodo po to kai baigiasi "galiojimas" hialurono ar ne dar baisiau nei buvo? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EvelinaC: 29 rugsėjo 2010 - 13:12
QUOTE(EvelinaC @ 2010 09 29, 14:11)
sveikutes, man beveik 30 be keliu minuciu, turiu labai nemazai rauksliu ant kaktos ir aplink akis, aisq sypsenos rauksles matosi, bet pakenciamos, bet kazko po gimdymo labai dabar susiraukslejo krutines oda (po kaklu iki krutines), aisq ir krutine nemaza. Gal patartumet ar verta leisti hialurono kiek reiktu injekciju, kas kiek laiko jas atnaujinti ir t.t. (mano odos gydytoja patare) nelabai galiu perskaityti visu jusu temeliu ir pasisaakymu, labai busiu dekinga jei patarsit. Kiek plius minus tai kainuoja. Labai lauksiu jusu nuomones ir atsakymu apie poveiki, ilgalaikiskuma ir kainas. Kaip atrodo po to kai baigiasi "galiojimas" hialurono ar ne dar baisiau nei buvo? 4u.gif  4u.gif  4u.gif

kiek suprantu tai ne pavienes rauksles? kuo didesnis plotas tuo daugiau kainuos (250-700lt). tiksliai nebeprisimenu, bet pirmus 3 kartus leidzia mazdaug kas 2-3 savaites, po to kas puse metu. Jei maiso hialurona su vitaminais, tada kainuoja vienas kartas maziau, bet reikia kas 6 savaites mazdaug kartoti. Kuris variantas tinkamesnis gali pasakyti tik daktare arba tiesiog bandant. kai issivaikscios, baisiau negu buvo tai nebus, be to issivaiksto po truputi, o ne staigiai. tarpkitko tai vadinasi mezoterapija. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 09 29, 15:26)
kiek suprantu tai ne pavienes rauksles? kuo didesnis plotas tuo daugiau kainuos (250-700lt). tiksliai nebeprisimenu, bet pirmus 3 kartus leidzia mazdaug kas 2-3 savaites, po to kas puse metu. Jei maiso hialurona su vitaminais, tada kainuoja vienas kartas maziau, bet reikia kas 6 savaites mazdaug kartoti. Kuris variantas tinkamesnis gali pasakyti tik daktare arba tiesiog bandant. kai issivaikscios, baisiau negu buvo tai nebus, be to issivaiksto po truputi, o ne staigiai. tarpkitko tai vadinasi mezoterapija.  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti