Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir virusai, keylogeriai

QUOTE(mandy* @ 2009 04 28, 21:25)
Aš girdėjau kad norton'as nekokia antivirusinė.

Kas ? Norton'as antivirusinė ? Greičiau jau virusas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 04 28, 23:57)
Kas ? Norton'as antivirusinė ? Greičiau jau virusas.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Nesusipratimas kažkoks tas nortonas
Atsakyti
QUOTE(kicius @ 2009 04 29, 09:33)
drinks_cheers.gif
Nesusipratimas kažkoks tas nortonas

Nu argi ne ? biggrin.gif
Atsakyti
Dabar jau Nortono reputacija berods gerėja. Ir testuose gerai pasirodo. Bet vis tiek nedrįsčiau juo pasitikėt.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 04 29, 00:57)
Kas ? Norton'as antivirusinė ? Greičiau jau virusas.  biggrin.gif

na, as gal nebuciau jusu vietoj toks kategoriskas. pagriskit savo zodzius kokiu nors protingu argumentu.
Atsakyti
Dabar jau ir aš turiu klausimą. Pas mane dabar yra avast professional antivirusinė, trial versija, bet šiandien išlindo priminimas kad liko 17 dienų. Tai kaip suprast, ji man dar veikia, ar jau nebe? Nes lentelė kažkokia įtartina, warning su šauktuku.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy* @ 2009 05 02, 07:12)
Dabar jau ir aš turiu klausimą. Pas mane dabar yra avast professional antivirusinė, trial versija, bet šiandien išlindo priminimas kad liko 17 dienų. Tai kaip suprast, ji man dar veikia, ar jau nebe? Nes lentelė kažkokia įtartina, warning su šauktuku.. unsure.gif

17 dienu veikia
Atsakyti
Naudoju Symantec, jokių bėdų jau keletą metų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zeddy @ 2009 05 02, 20:12)
Naudoju Symantec, jokių bėdų jau keletą metų  4u.gif
čia antivirusinė? mokama?
Atsakyti
QUOTE(mandy* @ 2009 05 02, 20:36)
čia antivirusinė? mokama?

corporate nemokama schmoll.gif .
Atsakyti
na siaip testuose dazniausiai geriausiai pasirodo "Kaspersky" ax.gif . Tiek tarptautiniuose, tiek cia "ComputerBild" zurnalo atliktame buvo pripazintas nugaletoju.

beje "Kaspersky" Lietuvoje dabar turi akcija ir pigiau parduoda programas (man rodos, kad pigiausiai is visu kitu antivirusu). Sakyciau paprastam namu kompiuteriui tai yra geriausias kainos kokybes santykis g.gif

cia apie ta akcija:
http://www.kaspersky...mu-vartotojams/
Papildyta:
aj kiek teko girdeti tai nortonas labai ryja kompo resursus ir jeigu ne pats galingiausias kompas, tai sunkiau dirbti. Girdejau, kad bando jie su tuo kazka daryti, bet nelabai kas gaunasi. Kaspersky kazkada irgi turejo tokia beda, bet pasitaise pries pora metu ir dabar bene sparciausiai veikia.

QUOTE(melifaro @ 2009 04 29, 23:08)
na, as gal nebuciau jusu vietoj toks kategoriskas. pagriskit savo zodzius kokiu nors protingu argumentu.

Atsakyti
„Kasperkis bene sparčiausiai veikia“ lotuliukas.gif Kurgi ne. Kai į jį prikišta tiek įvairių apsaugų, jis paprasčiausiai nelabai gali veikt sparčiau nei nemokamų AV trejetukas bei kelios kitos AV.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo settle: 06 gegužės 2009 - 14:22