Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir virusai, keylogeriai

QUOTE(marka100 @ 2009 01 23, 13:38)
Idejau nuoroda,paziurek jei gali,ir ankstesniam puslapi yra 4u.gif

Nenaudok Internet Explorer'io, jeigu nežinai ką spaudinėti. Parsisiųsk programą a-squared Free, praskenuok su ja savo PC ir bus viskas gerai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 23 sausio 2009 - 12:56
Kai atsidaro puslapis paspausk kur parasyta nuoroda i paveiksleli
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2009 01 23, 13:53)
Kai atsidaro puslapis paspausk kur parasyta nuoroda i paveiksleli

Pasistenk kitą kartą paveikslėlius sukelti čia, kad nereikėtų 10 kartų kažkur spaudinėti(lyg nėra ką veikti).
Atsakyti
Pirmam puslapi yra idetos,bet ten nelabai matosi todel per ten idejau.
Papildyta:
Tas lanteles meto ne tada kai internete sedziu,o iskarto kai tik ijungiu kompa.
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2009 01 23, 14:01)
...
Tas lanteles meto ne tada kai internete sedziu,o iskarto kai tik ijungiu kompa.

Už tai, kad kažkada primaigei kur nereikia, į kompą prilindo blogiukų, kurie dabar ir mėto tas nesąmones. Valyk kompą.
Atsakyti
Kas yra tas a-squared Free,ar kazkas panasaus i Ad-aware?
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2009 01 23, 14:04)
Kas yra tas a-squared Free,ar kazkas panasaus i Ad-aware?

Taip, tik efektyvesnis.
Atsakyti
Ar ji ''nesipjauna'' su antivirusinemis,beje pas mane SymantecAntivirus,noreciau ja pasikeist i patikimesne,bet mane prigasdino kad ja is kompo panaikint sudetinga,ar ka zinai apie tai?
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2009 01 23, 14:19)
Ar ji ''nesipjauna'' su antivirusinemis,beje pas mane SymantecAntivirus,noreciau ja pasikeist i patikimesne,bet mane prigasdino kad ja is kompo panaikint sudetinga,ar ka zinai apie tai?

Na, tai ne pati geriausia antivirusinė, patarčiau ją mesti lauk ir isirašyti Avirą. Nemanau, kad kiltų kokios nors problemos ją išinstaliuojant.
Atsakyti
Antivirusinese ir Ad-aware yra full scan,cia nera tokio o tik Quick,Smart,Deep ir Custom Scan,kuri spaust?
Papildyta:
Jau issiaiskinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2009 01 23, 13:48)
Antivirusinese ir Ad-aware yra full scan,cia nera tokio o tik Quick,Smart,Deep ir Custom Scan,kuri spaust?
Papildyta:
Jau issiaiskinau ax.gif

Tik reikėjo atnaujinimus būtinai atsisiūsti, o tavo atveju deep scan
Atsakyti
Atsiusciau,kiek pastebejau tai kiekviena karta paleidziant ta programa ji klausia ar atsisiustatnaujinimus,tai ar kiekviena karta ir spaust ''yes'',ar kas kiek kartu jei reikia tu atnaujinimu?
Su sia programa rado du failliukusVienas cookies,kitas traces.
O del IE sutinku kad ji pavojinga,visur kitur stengiuosi eit per mozila,tik stai ka man daryt su SM,kai eidavau per IE buvau padarius kad mane prisimintu,o slaptazodi pamirsau,ir tas laiskas i e-maila neateina g.gif
Atsakyti