Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir virusai, keylogeriai

QUOTE(Palemonas @ 2009 03 14, 13:17)
Spaudi vidurinę "knopkę" Удалить выбранное.

visus ištrynė,o šių netrina g.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2009 03 14, 12:20)
visus ištrynė,o šių netrina g.gif

Tada paspausk pliusą, pasižiūrėk direktoriją(buvimo vietą), nueik ir ištrink rankiniu budu.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 03 14, 13:24)
Tada paspausk pliusą, pasižiūrėk direktoriją(buvimo vietą), nueik ir ištrink rankiniu budu.

ačiū,ištryniau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
svikos mamytes, mano kompas myrsta... na pati ir nuzudziau ne kas kitas gi... zinau kad esu stebejimo pbjektas tad manau sita irgi skaitys... bet tikiuosi kad ne tongue.gif pasiskaitinejau pradzioje apie skanavimus ir antivirusines... parsisiunciau ASQUARED free .. praskanavau ir nezinau ka toliau daryt... viena bijau visiskai pribaigt ... blush2.gif

rodo kad 363 objekts detected doh.gif plaukai siausiasi....

matau trojan.Win32.delf.jqa!A2 Backdoor.win32.TDSS.atb!A2..... kas gi cia tokio?
Atsakyti
QUOTE(saolinis @ 2009 03 15, 21:40)
svikos mamytes, mano kompas myrsta... na pati ir nuzudziau ne kas kitas gi...  zinau kad esu stebejimo pbjektas tad manau sita irgi skaitys... bet tikiuosi kad ne tongue.gif  pasiskaitinejau pradzioje apie skanavimus ir antivirusines... parsisiunciau  ASQUARED free  .. praskanavau ir nezinau ka toliau daryt...  viena bijau  visiskai pribaigt ... blush2.gif

rodo kad 363 objekts detected doh.gif  plaukai siausiasi....

matau  trojan.Win32.delf.jqa!A2    Backdoor.win32.TDSS.atb!A2.....  kas gi cia tokio?

Jei jau kreipiesi į mamytes, tai reiškia, aš negaliu atsakyt, nors ir galėčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo settle: 15 kovo 2009 - 20:47
niu teks persiprasyt ir kreiptis i geros valios zmones- tinka? blush2.gif
000189.gif soooooos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saolinis: 15 kovo 2009 - 21:03
QUOTE(saolinis @ 2009 03 15, 21:55)
niu tks persiprasyt ir kreiptis i geros valios zmones- tinka?

1. Na tada reiktų pradėt nuo to, kokia pas tamstą naudojama antivirusinė programa?
2. Nereikia išsigąst, kai tos programėlės randa kelis šimtus. Randa nieko dėtus failus - cookius, kurie yra nekenksmingi. Jos tik nori pasirodyt, kaip gerai dirba.
3. Būtų gerai pamatyt tos programos printscreeną (ekrano nuotrauką), nes pats jos nesu naudojęs ir nežinau, ką ten spaust reikia.

trojan.Win32.delf.jqa!A2    Backdoor.win32.TDSS.atb!A2

Čia jau panašu į kenkėją, bet vėlgi gali būt koks nors fake detection (programos klaida) ar pan.
Atsakyti
kad as zioplas vaikas nemokesiu cia fotkes idet sad.gif
Papildyta:
bet matau tokius uzrasus... cookies scaned 1149
ir panasiai ir yr quarantine selectd o pasizymeje automatiskai per skanavima trojanai ir tie riskware... tad as juos dabar i ta karantina isvysiu ... bet noreciau zinot kas mano kompe yr su kuom mane seka.. gal nesunaikint bet tik zinot ka as turiu... na kartais man patinka kai mane seka lotuliukas.gif mmm jauciuosi ne viena mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saolinis @ 2009 03 15, 22:18)
kad as zioplas vaikas nemokesiu cia fotkes idet sad.gif
Papildyta:
bet matau tokius uzrasus...  cookies scaned  1149
ir panasiai  ir yr  quarantine selectd  o pasizymeje automatiskai per skanavima trojanai ir tie riskware... tad as juos dabar i ta karantina isvysiu ... bet  noreciau zinot kas mano kompe yr su kuom mane seka..  gal nesunaikint bet tik zinot ka as turiu...  na kartais man patinka kai mane seka  lotuliukas.gif mmm jauciuosi ne viena  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

http://mantas.malciu...rano-nuotrauka/

quarantine gali rinktis, arba delete. Abu variantai nukenksmina radinius.

Dar neaišku, ar ten kas tave seka, ar ne.

Pasitikrink su šituo,
http://mantas.malciu...as-nuo-kenkeju/
Atsakyti
Nu aciukas tau ,kaip padaryt nuotrauka as zinau bet ikelt cia-jau rimtesnis klausimas blush2.gif viska nuskanavau su tavo pateiktu .... ir raso man ten daug bet nezinau kas ir kaip... pvz istrauka i desiu..
R3 - URLSearchHook: (no name) - {00A6FAF6-072E-44cf-8957-5838F569A31D} - C:\Program Files\MyWebSearch\SrchAstt\3.bin\MWSSRCAS.DLL

Kind

Extremely nasty
Extremely nasty
Should be fixed.
Visitor's assessment Analyzerdetails
O2 - BHO: MyWebSearch Search Assistant BHO - {00A6FAF1-072E-44cf-8957-5838F569A31D} - C:\Program Files\MyWebSearch\SrchAstt\3.bin\MWSSRCAS.DLL

Kind

Nasty
Nasty
Must be fixed! MWSSRCAS.DLL - MyWebSearch, http://www.doxdesk.c...rasite/MySearch .html
Atsakyti
Žiūrėk, notepad lange rodo daug teksto, tu jį visą čia nukopijuok http://paste.lt/ spausk siųsti ir duok jų duotą nuorodą. Bus man aiškiau pačiam viską pažiūrėjus.
Aišku tik tiek, kad kompiuteryje tikrai turi draugų
Atsakyti
na aš irgi pasinaudojau saoliniui rekomenduota programa, tai pas mane rado vieną klaustuką Unknown O4 - Global Startup: resai.vbs tai čia kas nors blogai? ir ką daryti su tokiu failu g.gif
bandžiau pagooglinti atsakymą, bet nieko neradau apie tokį failą ...
Atsakyti