Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir virusai, keylogeriai

QUOTE(spindulka @ 2009 03 01, 21:33)
Aš atsisiunčiau personal, bet ji galioja tik 4 mėnesius? o paskui vėl reiks siustis 4 mėnesiam?

Pusei metų šiaip nemokama, bet po to pratęs dar.
Atsakyti
QUOTE(kicius @ 2009 03 01, 21:50)
Pusei metų šiaip nemokama, bet po to pratęs dar.

Ką nors daryt reikės ar savaime prasites? Aš tik šiandien instaliavau ir rodo kad iki liepos 1,o ji jau nuo sausio tai ir gaunas ,kad puse metų blush2.gif dėkui už atsakymą,nedaėjo iškart blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spindulka @ 2009 03 01, 21:57)
Ką nors daryt reikės ar savaime prasites? Aš tik šiandien instaliavau ir rodo kad iki liepos 1,o ji jau nuo sausio tai ir gaunas ,kad puse metų  blush2.gif  dėkui už atsakymą,nedaėjo iškart  blush2.gif

Jei gerai pamenu pati prasitęs, na bet jei kartais pamatysi kad neatsinaujina nesunku juk vel atsisiūst ir susiinstaliuot, nieko nekainuoja biggrin.gif
Atsakyti
Gal galit patarti kaip ''susitvarkyt'' USB raktą,nes prijungus prie kompiuterio antivirusinė rodo,kad yra net 5virusai,tačiau jų nepašalina. Atsidarius USB tikrinau kiekvieną dokumentą su antivirusine,tada jau nerodo jokio viruso blink.gif Labai lauksiu patarimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tito_mama @ 2009 03 04, 00:24)
Gal galit patarti kaip ''susitvarkyt'' USB raktą,nes prijungus prie kompiuterio antivirusinė rodo,kad yra net 5virusai,tačiau jų nepašalina. Atsidarius USB tikrinau kiekvieną dokumentą su antivirusine,tada jau nerodo jokio viruso  blink.gif Labai lauksiu patarimų  4u.gif

Antivirusine matyt tuos viruselius turi "uzkonservavusi" karantine... suformatuok raktuka ir nebebus ju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bazile: 04 kovo 2009 - 08:07
QUOTE(Bazile @ 2009 03 04, 08:07)
Antivirusine matyt tuos viruselius turi "uzkonservavusi" karantine... suformatuok raktuka   ir nebebus ju  biggrin.gif

O kaip tai padaryti blush2.gif
Papildyta:
user posted imageštai taip atrodė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tito_mama: 04 kovo 2009 - 11:13
QUOTE(Tito_mama @ 2009 03 04, 11:10)
O kaip tai padaryti  blush2.gif
Papildyta:
user posted imageštai taip atrodė

Per my computer ant usb dešiniu - format.
Dings visi duomenys, tame tarpe ir virusai smile.gif
Atsakyti
Sveiki ,
(atleiskit ,gal kam pasirodys kvailas mano klausimas,bet gal kas galetumet pakonsultuot,nelabai as susigaudau).Mano kompiuteryje yra instaliuota AVG 7.5,"security status" rodo visas zalias varneles,kai padariau computer scan "test result" nerodo ,kad butu kas rasta,bet ilindus i "virus results" ismeta 5 failus pvz. C:\windows\systems32\....dll - changed ar tai reiskia ,kad cia yra virusai ir kaip juos isnaikinti.Ir ar "virus vault" esantys virusai nepavojingi?
Skanuojant su a-squared free tu 5 failu nerado.Ar tai reiskia ,kad nera jokiu virusu?
Atsakyti
QUOTE(virgnija @ 2009 03 05, 23:47)
Sveiki ,
(atleiskit ,gal kam pasirodys kvailas mano klausimas,bet gal kas galetumet pakonsultuot,nelabai as susigaudau).Mano kompiuteryje yra instaliuota AVG 7.5,"security status" rodo visas zalias varneles,kai padariau computer scan "test result" nerodo ,kad butu kas rasta,bet ilindus i "virus results" ismeta 5 failus pvz. C:\windows\systems32\....dll - changed ar tai reiskia ,kad cia yra virusai ir kaip juos isnaikinti.Ir ar "virus vault" esantys virusai nepavojingi?
Skanuojant su a-squared free tu 5 failu nerado.Ar tai reiskia ,kad nera jokiu virusu?

Nekreipk dėmesio, viskas ten gerai.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 03 06, 01:16)
Nekreipk dėmesio, viskas ten gerai.

Ačiū už atsakymą,jau buvau sunerimus.O tų failų iš "virus result" trint nereik?
Atsakyti
Dar norėjau paklaust,ar užtenka šių dviejų programų ( AVG 7.5 ir a-squared free),kad kompiuterio duomenys butų nors vidutiniškai apsaugoti? (Ta prasme ar nereiktu pakeist antivirusines ir ar a-squared free randa pavojingiausius virusus?)
Atsakyti
QUOTE(virgnija @ 2009 03 06, 10:03)
... O tų failų iš "virus result" trint nereik?

Ne.
Papildyta:
QUOTE(virgnija @ 2009 03 06, 10:31)
Dar norėjau paklaust,ar užtenka šių dviejų programų ( AVG 7.5 ir a-squared free),kad kompiuterio duomenys butų nors vidutiniškai apsaugoti? (Ta prasme ar nereiktu pakeist antivirusines ir ar a-squared free randa pavojingiausius virusus?)

Taip.
Atsakyti