Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir virusai, keylogeriai

labukas siunciausi kazkoki zango instaliuot paspaudziau ir stai kokia lentele isoko,ka cia reikia spausti g.gif g.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2009 02 06, 18:52)
Tai sutitinku su jumis,tai todel ir klausiu kaip ja saugiai pasalint,Ar einant per keisti salinti programas jinai visa pilnai issitrins?Ir sory uz tokius klausimus bet nesu "uzkietejus kompiuteriste" blush2.gif  4u.gif

Tai o kaip kitaip gali ištrint neužkietėję kompiuteristai? Aišku per programų šalinimą.

QUOTE(nerida @ 2009 02 06, 19:03)
labukas siunciausi kazkoki zango instaliuot paspaudziau ir stai kokia lentele isoko,ka cia reikia spausti g.gif  g.gif user posted image

O va kažkokių tai nereikia nei siūst nei instaliuot tai ir klausimų bus mažiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kicius @ 2009 02 06, 19:58)
Tai o kaip kitaip gali ištrint neužkietėję kompiuteristai? Aišku per programų šalinimą.

O diskuose ar nelieka jo failu,girdejau kad antivirusines su specialia programa trynt reikia?O nuorada gal turi is kur parsiust Avira?
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2009 02 06, 20:15)
O diskuose ar nelieka jo failu,girdejau kad antivirusines su specialia programa trynt reikia?O nuorada gal turi is kur parsiust Avira?

Tai jei neturi kitų išinstaliavimo programų trink su windows įrankiu, ten gali tekti ištrint ne tik tą symantec antivirus bet ir kažką panašaus į symantec live update ar panašiai. Jei ir po to neramiai miegosis, smile.gif ištrink ir tokius failus,jei jie bus likę, kaip
c:\Program Files\Symantec AntiVirus
c:\Program Files\Symantec
c:\Program Files\Common Files\Symantec Shared
Vsio.

Avira
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kicius: 06 vasario 2009 - 20:27
Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kicius @ 2009 02 06, 20:58)
O va kažkokių tai nereikia nei siūst nei instaliuot tai ir klausimų bus mažiau  biggrin.gif

tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Ir vel kreipiuosi pagalbos i protingus... 4u.gif ir ka as be Jusu daryciau... g.gif
Buvo taip: netycia atidariau skypo virusa ,,Lady eats her shit" visos mano antivirusines ir apsaugos (fsecure; threatFire;antikeylogger) tiesiog uzstrigo, tada per prievarta perkroviau kompiuteri ir pradejau skanuoti tokiom programom kaip: anti-Malware, threatFire, fsecure, ad-adware, spy emergency,a-squared, superantispyware, spybot, avire. Taciau po visko, kai vel praskanavau su Spyware Doctor man rodo kad yra Actual Spy stipri infekcija, ir dar 3 vidutinio lygio, ka daryti? kaip jas isnaikinti? nejaugi reikes pirkti ta spyware doctor programa... doh.gif
gal kas nors jau yra susidures su sia problema ir zino iseiti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gretiene @ 2009 02 07, 20:04)
Ir vel kreipiuosi pagalbos i protingus... 4u.gif  ir ka as be Jusu daryciau... g.gif
Buvo taip: netycia atidariau skypo virusa ,,Lady eats her shit" visos mano antivirusines ir apsaugos (fsecure; threatFire;antikeylogger) tiesiog uzstrigo, tada per prievarta perkroviau kompiuteri ir pradejau skanuoti tokiom programom kaip: anti-Malware, threatFire, fsecure, ad-adware, spy emergency,a-squared, superantispyware, spybot, avire. Taciau po visko, kai vel praskanavau su Spyware Doctor man rodo kad yra Actual Spy stipri infekcija, ir dar 3 vidutinio lygio, ka daryti? kaip jas isnaikinti? nejaugi reikes pirkti ta spyware doctor programa... doh.gif
gal kas nors jau yra susidures su sia problema ir zino iseiti? ax.gif

Jo jo, pirk, pirk, radai ką instaliuotis. Tie spyvare daktarai parodo 1000 problemų, o paskui pataria įsigyti "normalią" versiją, kuri "viską" "puikiai" "sutvarkys". Atsimink vieną dalyką: gerai kompo apsaugai visiškai užtenka aviros + spybotas(a-squared free). Viskas.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 02 07, 20:10)
Jo jo, pirk, pirk, radai ką instaliuotis. Tie spyvare daktarai parodo 1000 problemų, o paskui pataria įsigyti "normalią" versiją, kuri "viską" "puikiai" "sutvarkys". Atsimink vieną dalyką: gerai kompo apsaugai visiškai užtenka aviros + spybotas(a-squared free). Viskas.

tai kaip suprantu, tada mano kompas jau svarus?! doh.gif
tai aciu uz informacija! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kicius @ 2009 02 06, 20:26)

nusipirkom naują kompą ir jame yra antivirusinė McAfee. Kiek suprantu ji laikina turėtu būt. Anksčiau visada turėjome Avira ir ja buvau patenkinta. Gal galit patart kaip geriau daryt, ar išinstaliuot dabartinę ir jau dabar parsisiųst Avira, ar palaukt kol baigsis dabartinė? ax.gif

QUOTE(Palemonas @ 2009 02 07, 19:10)
spybotas(a-squared free)

gal galima šito nuorodą iš kur parsisiųst 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2009 02 07, 19:34)
nusipirkom naują kompą ir jame yra antivirusinė McAfee. Kiek suprantu ji laikina turėtu būt. Anksčiau visada turėjome Avira ir ja buvau patenkinta. Gal galit patart kaip geriau daryt, ar išinstaliuot dabartinę ir jau dabar parsisiųst Avira, ar palaukt kol baigsis dabartinė?  ax.gif
gal galima šito nuorodą iš kur parsisiųst  4u.gif

Aš tai nelaukčiau, iškart instaliuočiau Avirą.

Avira:
http://majorgeeks.co...dd7756deb50bbbd

Spybot:
http://majorgeeks.co...4ff8c4459556118

A-squared:
http://majorgeeks.co...18089a6489a5e62
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2009 02 07, 19:34)
nusipirkom naują kompą ir jame yra antivirusinė McAfee. Kiek suprantu ji laikina turėtu būt. Anksčiau visada turėjome Avira ir ja buvau patenkinta. Gal galit patart kaip geriau daryt, ar išinstaliuot dabartinę ir jau dabar parsisiųst Avira, ar palaukt kol baigsis dabartinė?  ax.gif
gal galima šito nuorodą iš kur parsisiųst  4u.gif

Nėr ko laukti, susiinstaliavai Avira ir ramu.

Spybot

A-squared

Pasirodo, pavėlavau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gretiene @ 2009 02 07, 19:04)
Ir vel kreipiuosi pagalbos i protingus... 4u.gif  ir ka as be Jusu daryciau... g.gif
Buvo taip: netycia atidariau skypo virusa ,,Lady eats her shit"

Na bet ir sugebėjimai gi biggrin.gif Labai viliojantis matyt pavadinimas biggrin.gif
QUOTE(Palemonas @ 2009 02 07, 19:10)

drinks_cheers.gif Ten tai geri biznieriai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kicius: 07 vasario 2009 - 19:49