sveikos super mamos ir ne tik
zinau, kad si tema yrs dazna siame forume, bet man reikia informacijos kaip atsikratyti spy keyloggger'io uzslaptinto. neranda jo nei per searc nei per run, bet zinau, kad jis tikrai yra. ir si pranesima zinau, kad skaito vienas is itariamuju, kuris galejo ji idiegti, tikiuosi, kad mam jus padesit...
is anksto dekoju...
Sveiki dalinames toliau apie tuos baisumus virusus
Turiu ir as tokia problemyte,kiekviena karta kai ijungiu kompiuteri ismeta va tokias lenteles,ir kairiajame virsutiniame kampe buna toks mazas kvadratelis, ar tai virusas ar kas,padekit kas nusimanot,dekui is anksto
Turiu ir as tokia problemyte,kiekviena karta kai ijungiu kompiuteri ismeta va tokias lenteles,ir kairiajame virsutiniame kampe buna toks mazas kvadratelis, ar tai virusas ar kas,padekit kas nusimanot,dekui is anksto
QUOTE(marka100 @ 2009 01 20, 14:03)
Sveiki dalinames toliau apie tuos baisumus virusus
Plyz padekit nes jau nezinau ka ir daryt,kartais dar prie viso to ir reklamas ant dekstopo meto,girdejau kad tai gali but slapukai ar kaip ten,dar nebuvau su tuo susidurus,paleidau antivirusine,ad-aware ir nieko neranda,PADEKIT
QUOTE(marka100 @ 2009 01 22, 16:33)
Plyz padekit nes jau nezinau ka ir daryt,kartais dar prie viso to ir reklamas ant dekstopo meto,girdejau kad tai gali but slapukai ar kaip ten,dar nebuvau su tuo susidurus,paleidau antivirusine,ad-aware ir nieko neranda,PADEKIT
mozilla ar kitą normalią naršyklę susiinstaliuokit
Mozila jau turiu,bet ta problama nedingo
pabandykit paleidus ad-aware ištrint viską ką jis ras, bei išvalyti su spybotu. o su mozilla atidarant tas pats? ar meta tik įjungus kompiuterį?
Juos meta is karto kai tik ijungiu kompiuteri,ne internete,va tas lenteles kur auksciau idejau,ir reklamas visokias travian,ar kad laimejai ir pan.
Papildyta:
Tikrinau ir su antivirusine ir su ad-aware,nieko nerado.
Papildyta:
Tikrinau ir su antivirusine ir su ad-aware,nieko nerado.
Aš iš savo patirties patariu atsisiusti avast! antivirusinę. Ir lengva naudotis, ir kompo neužkrauna. Aišku, reikia siuntinėtis iš naujo kai baigiasi trialas, bet kadangi trialas gana ilgas (60 d.) tai manau problemos nesukels marka100, čia tos lentelės kažką apie scriptą rašo. Gal nuėjai į kokį užskriptintą psl? Arba yra slapukas. Čia jau reikia kompiuterasto pagalbos
O kokie tie uzslaptinti psl,ka reiskia uzslaptinti?Ir kas yra tas slapukas?
Papildyta:
Va man ko vel primete kai perkroviau kompa, paziuret pati norejau kad gal nera
My Webpage
Papildyta:
Va man ko vel primete kai perkroviau kompa, paziuret pati norejau kad gal nera
My Webpage
as jau susitvarkiau!!!!
reikia parsisiusti f secure, ad-adware ir keylogger killer. priestai reikia kuo daugiau anti keiloggeriu paleist, kad sunaikintu ta keyloggeri ypac anti spy keyloggeriu pabandyt. kompas pasidarys super letas, bet palaikykit toki kokias dvi paras ir sunaikins, paskui isinstaliuokit ir palikit tiktai f secure, ad-adware ir killer ir bus ramu. tik kartas nuo karto reikia praskanuoti jomis.
Sekmes!
gal zinot ka daryt, man db netrina informacijos per propertys
pas mane jauciu buvo kazkas panasaus i si
http://www.cshama.lt...6826f8d220d6829
reikia parsisiusti f secure, ad-adware ir keylogger killer. priestai reikia kuo daugiau anti keiloggeriu paleist, kad sunaikintu ta keyloggeri ypac anti spy keyloggeriu pabandyt. kompas pasidarys super letas, bet palaikykit toki kokias dvi paras ir sunaikins, paskui isinstaliuokit ir palikit tiktai f secure, ad-adware ir killer ir bus ramu. tik kartas nuo karto reikia praskanuoti jomis.
Sekmes!
gal zinot ka daryt, man db netrina informacijos per propertys
pas mane jauciu buvo kazkas panasaus i si
http://www.cshama.lt...6826f8d220d6829