Įkraunama...
Įkraunama...

Meilės meškiukai ne už kalnų :)

white tea, kai pradesi siuti tuos mini, gal jau nepasirodys tokie jau mini? lotuliukas.gif Ruoskis-ruoskis konkursui mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Sugunde mane Im-bear doh.gif siusiu mini meskiuka ax.gif
Mergaites,o,kur iskarpa gauti g.gif ar mes pagal viena siusim g.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2009 03 15, 18:33)

rulle, 15 Kov 2009 - 18:33, parašė:

rulle, 15 Kov 2009 - 18:33, parašė:

As buvau idejus nuoroda i knygas. Viena is ju buvo apie mini meskius, ten ir iskarpu yra.
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2009 03 15, 19:33)

rulle, 15 Kov 2009 - 19:33, parašė:

rulle, 15 Kov 2009 - 19:33, parašė:

Turiu kompe knyga apie mini meskiukus su iskarpom, atsiusiu tau veliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, neišsaugojau, kur Im_Bear davė sąnarių statymo schemutę ax.gif Vis dar paieškose, gal kas turite išsisaugojusi?
Atsakyti
Sito ieskai? rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 03 15, 18:41)

Im-bear, 15 Kov 2009 - 18:41, parašė:

Im-bear, 15 Kov 2009 - 18:41, parašė:

Turiu kompe knyga apie mini meskiukus su iskarpom, atsiusiu tau veliau  mirksiukas.gif

Turiu kompe knyga apie mini meskiukus su iskarpom, atsiusiu tau veliau  mirksiukas.gif

Ir aš labai norėčiau, jeigu galima ax.gif

Ir mane sugundė lotuliukas.gif
Bandysiu siūti mini meškiuką, kažkodėl man atrodo, kad darbas greičiau turėtų eitis-juk mažiau siūlių (tiksliau-jos trumpesnės), greičiau viską susiūsim, ten ir pėdučių jau niekaip mandrai neišformuosi-tai vėl lyg mažiau darbo. Bet tokios mintys-turbūt tik savęs nuteikimas ir raminimas, o iš tikrųjų-tai krapštymosi gali būti net daugiau doh.gif
Na,, pagyvensim-pamatysim mirksiukas.gif

Norėtųsi prieš pradedant kažką daugiau sužinoti apie mini meškučių siuvimą, bet net nežinau, ko klausiti. Ar apskritai kas nors skiriasi, turint omeny siuvimo technologiją, eigą? Ar yra kokių nors ypatingų dalykų, būdingų tik mini meškučiams, kuriuos reiktų žinoti? O į vidų kemšamas irgi sinteponas? o kaip su stiklo granulėm-ar galima?
Atsakyti
Ir aš norėčiau tos knygos apie mini meskius su iškarpom jei galima 4u.gif
Atsakyti
Viena knyga - ta pati, kur labutuliukas buvo davusi nuoroda, bet kadangi turiu ja savo kompe, tai nuorodos neissaugojau smile.gif

Rulle, white tea, ievuschka, gerapanicka ir kitos norincios, idejau dvi knygas apie mini meskiuku kurima i savo puslapiuka - ieskokite paciame gale mirksiukas.gif

Cia

ievuschka, mini meskiuko siuvimas labai panasus i didelio meskucio siuvima. Aisku, kad reikia daug kruopstumo, nes tokiame mazame padarelyje visas brokas labai matysis blush2.gif Kemsama irgi sinteponu, tik labai mazais gabaliukais. Granuliatas naudojamas, tik yra specialus - irgi mini ))) Dvigubai mazesnis uz ta, kuri pirkome. Galima mini meskiukams i vidu deti stiklo karoliukus (biseri), nes jis labai panasus i mini stiklo granuliata mirksiukas.gif

Sunkiausia, man atrodo, bus atsargiai isversti meskiuko detales doh.gif O ir butinai reikes visu detaliu krastelius patepti PVA kliju ir vandens skiediniu, kad neirtu medziagyte mirksiukas.gif

Gal dar LT saulele kokias paslaptis atskleis? ax.gif
Atsakyti
Aš tai kai "gyvai" tuos "mini" sujungimus pamačiau doh.gif tai suabejojau savo sugebėjimais g.gif
Atsakyti

QUOTE(Im-bear @ 2009 03 15, 23:06)

Im-bear, 15 Kov 2009 - 23:06, parašė:

Gal dar LT saulele kokias paslaptis atskleis? 

Gal dar LT saulele kokias paslaptis atskleis? 

Menka dar mano patirtis, antrą tik mažiuką krapštau dabar smile.gif

Pasistengsiu tik papildyt, ką sužinojau iš pamokėlių smile.gif

Kemsama irgi sinteponu, tik labai mazais gabaliukais. Granuliatas naudojamas, tik yra specialus - irgi mini ))) Dvigubai mazesnis uz ta, kuri pirkome. Galima mini meskiukams i vidu deti stiklo karoliukus (biseri), nes jis labai panasus i mini stiklo granuliata

Kemsama irgi sinteponu, tik labai mazais gabaliukais. Granuliatas naudojamas, tik yra specialus - irgi mini ))) Dvigubai mazesnis uz ta, kuri pirkome. Galima mini meskiukams i vidu deti stiklo karoliukus (biseri), nes jis labai panasus i mini stiklo granuliata

Mažiems dar tinka vata, o ypač sena 4u.gif , ne naudotą turiu omenyje biggrin.gif , o šiaip seną, ji tokia labai tvirta, aišku, ji turi būt gulėjusi sausai ir t.t., kad nebūtų kvapo ir kitokio gėrio. Vata gerai tada, kai reikia ištaisyt brokus, nes ji vistiek susipaudžia kiečiau, nei sinteponas ir galima šiek tiek pakoreguot, jei pvz. nelygiai susiuvai galvą..

Apie biserį taip pat sakė drinks_cheers.gif , tai pagalvojau, kad bus proga sunaudot karoliukus, kurių niekur nepritaikau pagal spalvą smile.gif

Sunkiausia, man atrodo, bus atsargiai isversti meskiuko detales  doh.gif  O ir butinai reikes visu detaliu krastelius patepti PVA kliju ir vandens skiediniu, kad neirtu medziagyte 

Sunkiausia, man atrodo, bus atsargiai isversti meskiuko detales  doh.gif  O ir butinai reikes visu detaliu krastelius patepti PVA kliju ir vandens skiediniu, kad neirtu medziagyte 

Man sunkiausiai išverst sekėsi rankytes doh.gif , galva normaliai, visa kita irgi, bet rankytės................... Dėl klijų tai siūlė klijuot tik viskozę, nebent rankos visai nedreba, kad neišmozot ir nesukietint audinio, bet mano manymu, tai tikrai norisi paklijuot, nes labai yra verysad.gif , dar šiaip audinys nieko, bet mohair tai visai pasileidžia ...

QUOTE(Im-bear @ 2009 03 14, 01:19)

Im-bear, 14 Kov 2009 - 01:19, parašė:

Im-bear, 14 Kov 2009 - 01:19, parašė:

onykso karoliukai akims

onykso karoliukai akims

Jei čia tai, ką vadina "būsinyci" ar kažkaip panašiai blush2.gif , na tokie, kaip karoliukai, bet didesni, tai davė gerą patarimą, kaip pritvirtinti taip, kad neatsipalaiduotų vėliau ir t.t. smile.gif . Imti labai kontrastingos spalvos siūlą, nei medžiaga ir gerai pritvirtinta bus tik tada, kad ir norėdama nepamatysi, kokios spalvos siūlas ten buvo biggrin.gif ..

Dauguma parodoj buvusių meškiukų ir buvo su tokio tipo akytėm cool.gif

Mano toks pagrindinis priminimas būtų, kad siuvant kiekvieną dygsnelį užtraukdamos stiprokai truktelkit, taip, kad atrodytų, jog net medžiaga susibangavusi palei siūles, kemšant viskas puikiai išsitiesina, bet siūlės atrodo tankios ir tvirtos, ne tiek svarbu, kaip smulkiai susiuvu, kiek tas toks truktelėjimas kiekvieną kartą smile.gif .. Buvau vieną meškiuką pradėjusi siūti, bet pirštų oda labai išsausėjus ir sutrūkinėjus, pamačiau, kad neišeina vis truktelt, nes man skauda, tai atidėjau, nes iškart matosi, kad tokios palaidos siūlės gaunasi schmoll.gif ...
Atsakyti