Įkraunama...
Įkraunama...

Meilės meškiukai ne už kalnų :)

QUOTE(Zhuvycia @ 2009 03 11, 14:44)
Nagi, pradėjom rašyti knygą apie meškiukų gaminimą. Užsienietiškai gražią bet pritaikytą lietuvėms  mirksiukas.gif

Nugis nugis, idomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2009 03 11, 21:19)
Nugis nugis, idomu  bigsmile.gif

Kai biski bus jau daugiau padaryta, papasakosiu daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, ar priimsit i savo buri dar viena uzsikretusia meskinais? Jau siuvu savo pirmagimi, tik toks klausimelis iskilo, gal kas patars kur Vilniuje galima tu adatu ilgu isigyti, nes nusipirkau ciuziniams, bet ji tokia storoka, tai labai bijau sugadinti blush2.gif , O gal kas atliekama parduot turi?
Atsakyti
as ir su klausimu-jei siunu meskiu su tais diskais,tai man ilgosios adatos ir nereikia?ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(js. @ 2009 03 12, 11:14)
as ir su klausimu-jei siunu meskiu su tais diskais,tai man ilgosios adatos ir nereikia?ar klystu?

nereikia
Atsakyti
QUOTE(deimushka @ 2009 03 12, 11:55)
Sveikutes, ar priimsit i savo buri dar viena uzsikretusia meskinais? Jau siuvu savo pirmagimi, tik toks klausimelis iskilo, gal kas patars kur Vilniuje galima tu adatu ilgu isigyti, nes nusipirkau ciuziniams, bet ji tokia storoka, tai labai bijau sugadinti  blush2.gif , O gal kas atliekama parduot turi?

Aisku priimsim!! O ilgu adatu zaislams yra GA (Gerose Akyse) VU parduotuveje virsutiniame aukste mirksiukas.gif Lauksim meskiuko! O gal patiks ir mini meskiuku konkurse sudalyvausi? cool.gif
Atsakyti
im-bear,turiu prasyma blush2.gif kazkada tavo svetainej maciau is medziagos siuta meski,toki berods alyvini,su sagom vietoj akiu,ir vadinosi primityvus meskinas(tik rusiskai).gal galetum pakartot jo iskarpas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 03 12, 13:24)
Aisku priimsim!! O ilgu adatu zaislams yra GA (Gerose Akyse) VU parduotuveje virsutiniame aukste  mirksiukas.gif  Lauksim meskiuko! O gal patiks ir mini meskiuku konkurse sudalyvausi?  cool.gif

Tai kad GA vakar buvau, nebeturi jau, uztai ir pirkau ta ciuziniams. O konkurse tai mielai sudalyvausiu, kai tik pabaigsiu savo meskiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(js. @ 2009 03 12, 11:29)
im-bear,turiu  prasyma blush2.gif kazkada tavo svetainej maciau is medziagos siuta meski,toki berods alyvini,su sagom vietoj akiu,ir vadinosi primityvus meskinas(tik rusiskai).gal galetum pakartot jo iskarpas? blush2.gif

http://picasaweb.goo...lina888/xUDudK#
Atsakyti
aciu,man labai tiks pradziai.nei nosies suvinet,nei akiu,nei kailiuko apkirpt
Atsakyti
QUOTE(js. @ 2009 03 12, 15:58)
aciu,man labai tiks pradziai.nei nosies suvinet,nei akiu,nei kailiuko apkirpt

Man jis patiko savo išskirtinumu, šis lipdytas, bet mano pasiūtas ir ne ką prastesnis gavosi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 12 kovo 2009 - 16:13
Dar toks klausimelis, jus kailiukus meskiukinius, akis ir t.t. kiekviena atskirai uzsisakinejate, ar darote jungtini uzsakyma?
Atsakyti