Įkraunama...
Įkraunama...

Meilės meškiukai ne už kalnų :)

O jetulėliau, LT saulele, koks fainuoliukas-mažuliukas wub.gif wub.gif wub.gif Tikrai, įsivaizduoju-kaip ten visaip rankas miklint reikėjo, pirštų gimnaztika užsiiminėt, norint tokį sutvert doh.gif Puikus!!!
O ausytės jo į siūles įsiūtos? Ar man vaidenasi? g.gif
Atsakyti
Saulele, tas instrumentas peanu vadinamas ax.gif Būna su ilga nosimi, būna su trumpa...Būna tokie pat su dantuku priekyje, sukabina geriau, bet galima išplėšti gabalėlį ne tik kailiuko hihihi.gif Turiu dar vieną atliekamą peaną - už žurnalo atvežimą bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 08 kovo 2009 - 08:40
Lt saulel koks mažiukas kaip reikia tokį sugrabinėt doh.gif , neįsivaizduoju , šaunuolė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2009 03 08, 08:39)
Turiu dar vieną atliekamą peaną

Būtų nuostabu blush2.gif

QUOTE(ievuschka @ 2009 03 08, 01:31)
Tikrai, įsivaizduoju-kaip ten visaip rankas miklint reikėjo, pirštų gimnaztika užsiiminėt, norint tokį sutvert 

QUOTE(Naktibalda @ 2009 03 08, 11:59)
koks mažiukas kaip reikia tokį sugrabinėt

ačiū wub.gif reikia kantrybės tai tikrai, gavosi, kad siuvau kelias dienas po keturias valandas g.gif ... Aišku, galima buvo kokio delniuko nesiūt atskirai, nes jis iš tos pačios medžiagos, bet man gražiau su, vistiek linija matosi ax.gif ...

QUOTE(ievuschka @ 2009 03 08, 01:31)
O ausytės jo į siūles įsiūtos? Ar man vaidenasi?

variantas nr. 2 tongue.gif .. Iš tikro, kadangi labai nelengva sugrabaliot buvo, plius ir adatos linko, lūžo, tai po to kai prisiuvau paslėpta siūle, dar kiaurai pratraukiau siūlą nuo vieno ausytės galo iki kito, išvedžiau galus toliau galvoje ir kai įtempiau, tai gerai prigludo ausytės, nes kai ta paslėpta siūle siuvau, tai vistiek idealiai nesigavo, kažkur atsipalaiduoja, neįsitempia ausytė, kaip norėjau ir t.t.

.......................................

Besiuvant tokį mažutį supratau, kad darant tokius, jau reikia galvoti apie miniatiūrinius aksesuarus, nes tokiam mažam plotelyje jau sunku kažką labai išreikšti, nuotaiką, siužetą kurti, jau priedukų norisi ax.gif , nes kai su kailiuku dirbi, tai apkerpi ir t.t., jau tas meškiukas kitoks.. Žinoma, mažus meškiukus dažnai dažo, ypač iš tokios medžiagos gamintus, įdomesni būna, keliausiu ir aš tekstilės dažų, nes šiaip turiu visko prikaupus biggrin.gif , bet vat dažų ir neturiu... Rodė per pamokėles mažus aksesuarus, aišku, jau čia turi internetu ar parodose kokiose ieškot.. Kai ką pats gali pasidaryt, bet tikrai ne viską smile.gif ...

Žinoma, labai smagu laikyti tokį meškiuką wub.gif , nes prieš tai pirktiniai kokie kiniški, tai tokie lengvučiai, skysti, siūlės silpnos, o šį laikai ir jauti, kad gali drąsiai su juo žaist, jis tvirtas toks..

..........................................

Jau ryt parkeliaus iš UK mano užsakyti kailiukai, knygos, pažiūrėsiu, kaip ten man sekėsi virtualiai rinktis biggrin.gif , ar bus ką panaudot realybėje biggrin.gif ...
Atsakyti
Eina sau bigsmile.gif thumbup.gif ir kaip tu jį ten sugebėjai išverst blink.gif thumbup.gif Fantastika thumbup.gif
Atsakyti
Vajetau, koks mazulis bigsmile.gif Jau ir as uzsidegiau maza pabandyt, tik reikia medziagytes nusipirkt ax.gif
LT saulele, o kur UK uzsakinejai kailiukus? ax.gif
Atsakyti
Nuostabus mažuliukas bigsmile.gif wub.gif

Gal ir mum reiktu mažuliukų konkursiuko?
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 09, 09:28)
Nuostabus mažuliukas bigsmile.gif  wub.gif

Konkursas, konkursas, jėjė yahoo.gif ploja.gif sokiai.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 03 09, 09:46)
Konkursas, konkursas, jėjė  yahoo.gif  ploja.gif  sokiai.gif
hihihi.gif

Čia kažkas mikroskopinių meškiukų kūrime specializuojasi... tai labai jau smagu būtų, ane?

O šiaip tai gal ir įdomu būtų išbandyt rolleyes.gif Ir medžiagų nedaug reiktų lotuliukas.gif Tik patarimų daug lotuliukas.gif Velykinis mini meškiukų konkursas-gal ir nieko g.gif Kaip tik mėnuo liko. Arba mini meškiukas Mamos dienai...Gal po visų didžiųjų švenčių daugiau laiko visoms būtų g.gif O iki to galėtume daug ką čia apie juos išsiaiškinti, specialių medžiagėlių užsisakyti , juk kailis kaip suprantu-netinka, o kokie sujungimai ir akys? visko mini mini reikėtų doh.gif
Atsakyti
O tie miniukai irgi su diskais? blink.gif Tai, įtariu, aš iš karto pasuočiau blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2009 03 09, 11:12)
Čia kažkas mikroskopinių meškiukų kūrime specializuojasi... tai labai jau smagu būtų, ane?

O šiaip tai gal ir įdomu būtų išbandyt  rolleyes.gif Ir medžiagų nedaug reiktų  lotuliukas.gif Tik patarimų daug lotuliukas.gif Velykinis mini meškiukų konkursas-gal ir nieko  g.gif Kaip tik mėnuo liko. Arba mini meškiukas Mamos dienai...Gal po visų didžiųjų švenčių daugiau laiko visoms būtų  g.gif O iki to galėtume daug ką čia apie juos išsiaiškinti, specialių medžiagėlių užsisakyti , juk kailis kaip suprantu-netinka, o kokie sujungimai ir akys? visko mini mini reikėtų  doh.gif

Tai jau jo jo, mini - mano silpnybė. (rytoj pamatysi mirksiukas.gif ). Medžiagų mažai, siūlių mažai, visko mažai, o rezultatas gražutytis. Net jei ne viskas ten čiki piki, kai mažutis, tai nelabai ir matosi lotuliukas.gif Mano Jeronimas su Spirgiu gi irgi ne iš didžiųjų - 12 cm ir 4 cm. O sujungimai tai visi diskeliniai, bet gal šiek tiek didesni, nei LT saulelės - kokie 6 mm.
Velykom būtų konkursas nieko - kuris meškiukas tilps į kiaušinį lotuliukas.gif Bet galtikrai neforsuojam jau, kol kas viską išsiaiškinam apie minimukus. Beje, LTsaulele, o iš kokios medžiagytės tu siuvai šią spirgiuką? Aš tai buvau spec mini meškiukam skirtą užsisakiusi, bet ji man ganėtinai iro, labai sunku buvo kraštus nusaugoti. Ir kokia siūle siuvai? Tavo tokia labai jau tanki atrodo. Tas pats backstičas? Tik smulkesnė ar kaip?
Atsakyti
ačiū už gerus žodžius wub.gif 4u.gif

QUOTE(jurginelis @ 2009 03 09, 08:22)
LT saulele, o kur UK uzsakinejai kailiukus?

šį kartą tiesiog ebay, nes reikėjo, kad greit atsiūstų ir t.t.

QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 09, 08:28)

Mintis gera drinks_cheers.gif

hihihi.gif koks Zhuvycia džiaugsmas biggrin.gif

Beliks susitart, ar darom pagal europinį, ar pagal amerikonišką standartą cool.gif

QUOTE(ievuschka @ 2009 03 09, 10:12)
iki to galėtume daug ką čia apie juos išsiaiškinti, specialių medžiagėlių užsisakyti , juk kailis kaip suprantu-netinka,

o kokie sujungimai ir akys?

visko mini mini reikėtų  doh.gif

Tinka ir kailis, jei didesnius darant, bet tokius mini mini, tai kiek žiūrėjau iš audinio daugiau daro smile.gif , parodoj gal vienas apie dešimt cm. buvo, kur du kailiukai derinti, bet, mano nuomone, nelabai žiūrėjosi blush2.gif , nemoku aprašyt, bet jis man toks pirktinį priminė, gal kad kailiukas toks baisiai tvarkingas buvo, kažkaip kitos ten juo žavėjosi, bet jis man toks pasirodė be idėjos unsure.gif , jaukumo, toks tiesiog dailus saldainiukas, bet neužkabino... Vistiek kažkaip norisi, kad būtų jausmas, jog žmogus siuvo, ne mašina unsure.gif ...

Tinka tas pats kailiukas (mohair), viskozė (bet jos siūles reikia paklijuot), zomža, oda, ta štof (nežinau, kaip išverst, bet ir tam puslapyje, kur Im-bear iš vokiečių užsakinėjo, taip pavadinta), vizualiai ji primena paprasčiausią baldų audinį smile.gif ir t.t. .. Mano meškiukas ir yra iš šitos štof... Damos kursuose buvo atsinešę smagių baldinių audinių drinks_cheers.gif... Meškiukai iš zamžos labai mielai žiūrėjosi wub.gif , jie lengvai ir padažomi, kaip supratau ax.gif

Sujungimai arba diskai arba siūlai smile.gif , apžiūrėjau, kad dauguma buvusių meškiukų tvirtinti vienodai: galva disku dažniausiai, o rankos, kojos siūlu ir pertraukiant kiaurai, kad duobutės atsirastų, kaip vedžiusi kursus pakomentavo, kad pirkėjus "nuperka" tos duobutės, nes meškiukui jaukumo, senoviškumo priduoda, vaikystę primena, turiu sutikti su jos žodžiais drinks_cheers.gif ..

Džiaugiuosi, kad galėjau pačiupinėt krūvelę meškiukų, nes šiaip parodoj neimsi jų ir nečiupinėsi, o mažiukai dar ir prapuola gausumoj kitų, prie pat neprieini... O kai pamokėlė buvo, tai paprašėm pavyzdžių, pririnko ir viską gali pamatyti, įvertinti bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 03 09, 10:44)
Net jei ne viskas ten čiki piki, kai mažutis, tai nelabai ir matosi  lotuliukas.gif 

man kaip tik atvirkščiai atrodo unsure.gif , dar jei iš kailiuko siūnant, tai jei kokia siūlė nelygi, tai plaukeliai paslepia, o iš medžiagos tai labai matosi, kai reikia galutines siūles susiūt unsure.gif ...

Po tavo meškučių net nert išmokt panorau ax.gif , nes tik tą paprasčiausią pynutę moku blush2.gif

LTsaulele, o iš kokios medžiagytės tu siuvai šią spirgiuką? Aš tai buvau spec mini meškiukam skirtą užsisakiusi, bet ji man ganėtinai iro, labai sunku buvo kraštus nusaugoti.

jau atsakiau, kad ta spec. Bet taip, kraštai yra doh.gif , ir ant tokio mažo tai tikrai jaučiasi, vienu metu galvojau, kad va siuvu siuvu, o pradėsiu verst, įsitemps ir pairs man ten viskas doh.gif

Ir kokia siūle siuvai? Tavo tokia labai jau tanki atrodo. Tas pats backstičas? Tik smulkesnė ar kaip?

aha, ta pati kaip didelio, smulkiai siuvau, bet aš ir didelį smulkiai susiuvus lotuliukas.gif , man kitaip neišeina.. Čia dar ir siūlo spalva tiko, gerai kažkaip pasislėpė, net pati dabar pažiūrėjau, kai parašei, tai tikrai taip tankiai atrodo, aišku, išskyrus ten, kur jau galutinės siūlės blush2.gif ..
Atsakyti