ačiū už gerus žodžius
QUOTE(jurginelis @ 2009 03 09, 08:22)
LT saulele, o kur UK uzsakinejai kailiukus?
šį kartą tiesiog ebay, nes reikėjo, kad greit atsiūstų ir t.t.
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 09, 08:28)
Gal ir mum reiktu mažuliukų konkursiuko?
Mintis gera

koks Zhuvycia džiaugsmas
Beliks susitart, ar darom pagal europinį, ar pagal amerikonišką standartą
QUOTE(ievuschka @ 2009 03 09, 10:12)
iki to galėtume daug ką čia apie juos išsiaiškinti, specialių medžiagėlių užsisakyti , juk kailis kaip suprantu-netinka,
o kokie sujungimai ir akys?
visko mini mini reikėtų
Tinka ir kailis, jei didesnius darant, bet tokius mini mini, tai kiek žiūrėjau iš audinio daugiau daro

, parodoj gal vienas apie dešimt cm. buvo, kur du kailiukai derinti, bet, mano nuomone, nelabai žiūrėjosi

, nemoku aprašyt, bet jis man toks pirktinį priminė, gal kad kailiukas toks baisiai tvarkingas buvo, kažkaip kitos ten juo žavėjosi, bet jis man toks pasirodė be idėjos

, jaukumo, toks tiesiog dailus saldainiukas, bet neužkabino... Vistiek kažkaip norisi, kad būtų jausmas, jog žmogus siuvo, ne mašina

...
Tinka tas pats kailiukas (mohair), viskozė (bet jos siūles reikia paklijuot), zomža, oda, ta
štof (nežinau, kaip išverst, bet ir tam puslapyje, kur Im-bear iš vokiečių užsakinėjo, taip pavadinta), vizualiai ji primena paprasčiausią baldų audinį

ir t.t. .. Mano meškiukas ir yra iš šitos
štof... Damos kursuose buvo atsinešę smagių baldinių audinių

... Meškiukai iš zamžos labai mielai žiūrėjosi

, jie lengvai ir padažomi, kaip supratau
Sujungimai arba diskai arba siūlai

, apžiūrėjau, kad dauguma buvusių meškiukų tvirtinti vienodai: galva disku dažniausiai, o rankos, kojos siūlu ir pertraukiant kiaurai, kad duobutės atsirastų, kaip vedžiusi kursus pakomentavo, kad pirkėjus
"nuperka" tos duobutės, nes meškiukui jaukumo, senoviškumo priduoda, vaikystę primena, turiu sutikti su jos žodžiais

..
Džiaugiuosi, kad galėjau pačiupinėt krūvelę meškiukų, nes šiaip parodoj neimsi jų ir nečiupinėsi, o mažiukai dar ir prapuola gausumoj kitų, prie pat neprieini... O kai pamokėlė buvo, tai paprašėm pavyzdžių, pririnko ir viską gali pamatyti, įvertinti
Papildyta:
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 03 09, 10:44)
Net jei ne viskas ten čiki piki, kai mažutis, tai nelabai ir matosi
man kaip tik atvirkščiai atrodo

, dar jei iš kailiuko siūnant, tai jei kokia siūlė nelygi, tai plaukeliai paslepia, o iš medžiagos tai labai matosi, kai reikia galutines siūles susiūt

...
Po tavo meškučių net nert išmokt panorau

, nes tik tą paprasčiausią pynutę moku
LTsaulele, o iš kokios medžiagytės tu siuvai šią spirgiuką? Aš tai buvau spec mini meškiukam skirtą užsisakiusi, bet ji man ganėtinai iro, labai sunku buvo kraštus nusaugoti.
jau atsakiau, kad ta spec. Bet taip, kraštai yra

, ir ant tokio mažo tai tikrai jaučiasi, vienu metu galvojau, kad va siuvu siuvu, o pradėsiu verst, įsitemps ir pairs man ten viskas
Ir kokia siūle siuvai? Tavo tokia labai jau tanki atrodo. Tas pats backstičas? Tik smulkesnė ar kaip?
aha, ta pati kaip didelio, smulkiai siuvau, bet aš ir didelį smulkiai susiuvus

, man kitaip neišeina.. Čia dar ir siūlo spalva tiko, gerai kažkaip pasislėpė, net pati dabar pažiūrėjau, kai parašei, tai tikrai taip tankiai atrodo, aišku, išskyrus ten, kur jau galutinės siūlės

..