Įkraunama...
Įkraunama...

Meilės meškiukai ne už kalnų :)

Im-bear 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šiaip ne taip prasikapstėm abu su sūneliu pro ligas doh.gif , taip susirgau blink.gif , kad nėjau net į vieną master class suplanuotą verysad.gif , bet į vakarykščią labai norėjau, tai truputį dar be jėgų blush2.gif , bet kulniavau. Mini meškiuką gaminam, bus dvi pamokėlės, moko Альфира Бухараева smile.gif . Pagal europinius standartus cool.gif mini meškiukai tie, kurie mažesni nei 15 cm., tai turėjo kelių dydžių iškarpų: maždaug 12, 10 ir 7 cm., kažkaip visos didesnius pasiėmė unsure.gif , bet aš pagalvojau, jei jau atėjau į mini meškiuko kursus, tai ir reikia daryt mini unsure.gif , kas iš to, jei pasiūsiu kada kokį mažą, o nežinosiu pvz. kaip jį išverst lotuliukas.gif , tai aš siūnu mažiuką, plius dar nedariau papildomų užlaidų piešdama ant audinio, tai mano dar mažesnis gausis, koks 6 cm. Po to dar viena moteris tokį mažiuką nutarė siūt drinks_cheers.gif Aišku, krapštymosi blink.gif , tikiuosi, kad gausis unsure.gif , nes pas mane be tų užlaidų dar pasunkintas variantas gaunasi doh.gif ... Ale juokiuos,kad savaitę sirgdama įpratau kankintis biggrin.gif , tai pasikankinsiu ir prie meškiuko drinks_cheers.gif ....

....................................

QUOTE(Im-bear @ 2009 02 26, 16:44)
Noriu pasiguosti, kad negaliu kuri laika nieko daryti

Sveikatos tau, tikiuosi, kad greit susitvarkys viskas 4u.gif

.....................................

Parvilkau vakar į namus knygas- katalogus rullei, ievuschkai, pilkai, im-bear ir naktibaldai , saugiai guli lentynoje cool.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 03 03, 12:10)

Parvilkau vakar į namus knygas- katalogus rullei, ievuschkai, pilkai, im-bear ir naktibaldai , saugiai guli lentynoje  cool.gif

OI, kaip tau ačiū 4u.gif Va, kad ir be jėgų, bet tempi visokiausio plauko naštą...Labai lauksiu reportažo apie mini meškiuko siuvimą rolleyes.gif
Rūpinkis savimi, linkiu greičiau atgauti jėgas 4u.gif
(Jei netyčia kur užtiksi ten po Master klassus bevaikščiodama, gal gali prigriebt naujausią Кукольный Мастер žurnalo numerį mirksiukas.gif Jei neužmatysi, ar jausi, kad svorio bus per daug-tai specialiai nesiversk per galvą, bet jei taip pavyktų, būtų smagu.Ačiū!)
Atsakyti
user posted image

šitas? Regis, kaip tik ir buvo vakar g.gif , nebuvo laiko pavartyt, pagalvojau, kad ryt pažiūrėsiu smile.gif

Gali būti, kad dar šį mėnesį atkeliaus į Vilnių knygos bigsmile.gif (aišku, naktibaldai jau teks pasiderint, kas perduos ax.gif ) ir greičiausiai viskas tiesiai pas tamstą cool.gif , nes vyrui turi daiktai parkeliaut iš UK, tada važiuotų pasiimti jų ir kt. daiktų į Vilnių, tai vistiek šalia smile.gif ...
Atsakyti

Parvilkau vakar į namus knygas- katalogus rullei, ievuschkai, pilkai, im-bear ir naktibaldai , saugiai guli lentynoje  cool.gif

apturėjai vargelio, bet labai tau ačiū wub.gif ,gal kas nors mane pašefuos rolleyes.gif
Atsakyti
Im-bear, man iskilo klausimas - kaip teisingai isiuti ausi i tokia iskarpa?
user posted image

Reikia visa ikirpima daryti ar tik tiek, kiek reikia ausiai istatyti? Tiesiog CE atstumas yra toks pat kaip galvos klyno, o jei daromas pilnas ikirpimas ir paskui jis susiuvamas, tai CE sutrumpeja apie 1cm. Tada jau ilgiu neatitikimas gaunasi g.gif
Atsakyti
Pora knygu

http://handmadeteddy...master/book.htm
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2009 03 04, 18:06)

viena tai niekalas, o kita - super thumbup.gif ačiū Labutuliuk
Atsakyti

Vakar užėjau į SM, perskaičiau, baisiai apsidžiaugiau thumbup.gif thumbup.gif bet niekaip negalėjau padėkot doh.gif nes technika streikavo eilinį kartą doh.gif doh.gif Ačiū tau dideliausias už vargus wub.gif wub.gif gal kada kaip nors papildomai atsidėkosiu 4u.gif Kažin ar nebūčiau baisiai įžūli, jei prisigretinčiau prie "ievuschkos" prašymo? blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 03 03, 12:40)
Gali būti, kad dar šį mėnesį atkeliaus į Vilnių knygos  bigsmile.gif  (aišku, naktibaldai jau teks pasiderint, kas perduos  ax.gif ) ir greičiausiai viskas tiesiai pas tamstą  cool.gif , nes vyrui turi daiktai parkeliaut iš UK, tada važiuotų pasiimti jų ir kt. daiktų į Vilnių, tai vistiek šalia  smile.gif ...

Oi, kaip smagu jeigu pavyktų!!! Apie šį žurnalo numerį ir galvojau, nes rudeninį turim. Taip taip-viską pas mane temk mirksiukas.gif Vežk viską, kiek pakelsi-ir apie meškas, ir apie lėles, viską paimsim, viską nupirksim mirksiukas.gif (apie meškas norėčiau irgi ko nors įdomaus ir naudingo, su pamokymasi, iškarpomis, bet aš jaučiuosi abžora-drakoniukas, visko tiek užsiprašydama blush2.gif Bet geriau paprašyti, negi tylėti-jei galėsi paimk, jei nepavyks-tai irgi nieko... Jau pradedu galvot-kaip tau atsidėkosiu g.gif )

LT saulele - ačiū! ačiū! už tavo gerą iniciatyvą ir draugiškumą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 05 kovo 2009 - 16:37
Labas, mergaites 4u.gif Dekoju uz siltus palinkejimus greiciau pasveikti - jauciu, kad pasveikau - dabar nersiu i darbus, turiu uzsakymus net penkiems meskiukams, tai darbelio pilna. O dar ir vidurinelis apkrove darbais - mat jam pirmadieni mokykloje Kaziuko muge doh.gif Tai irgi uzgime meskiuku - tik ne siutu, o veltu - tikiuosi greit viska isparduos mano vaikis mirksiukas.gif

Stai kas gavosi smile.gif

LT saulele, dekui tau uz rupesti - labai lauksiu knygu, o ir tu atvaziuok, reiks gyvai pabendrauti drinks_cheers.gif

Labutuliukas, gal reiktu kokiu profesionaliu siuveju paklausti? Kadangi as tokia nesu, tai tokiu sudetingu iskarpu stengiausi nenaudoti - darau viska paprasciau. Bet gal kada irgi uzsinoresiu isbandyti g.gif
Atsakyti
baikit čia dėkot biggrin.gif , nieko dar neparvežiau, va, kai jau vartysit lapus, tai gerą mintį pasiūsit ir visoms bus smagu drinks_cheers.gif

Su tuo Кукольный Мастер yra taip: ten, kur kursai, jis po 250 rublių unsure.gif , nors internete po 200 ru, tai išvertus į litus, gaunasi keliais litais brangesnis unsure.gif ... Tai va vakar ir suabejojau, ar imt, galvoju, geriau paklausiu smile.gif , antradienį planuoju ten eiti, tai brūkštelkit su Pilka, ar vistiek tinka, jei kitur iki to nerasiu 4u.gif ..
Papildyta:
QUOTE(Im-bear @ 2009 03 05, 17:08)
Tai irgi uzgime meskiuku - tik ne siutu, o veltu - tikiuosi greit viska isparduos mano vaikis  mirksiukas.gif
Stai kas gavosi smile.gif

mieli wub.gif gaila, aš nenufotografavau savo paskutinio velto meškiuko, dar per Kalėdas vėliau, miniatiūrinis išvis buvo, bet pavyko gerai pritvirtint, tai ir rankytės, kojytės, galva sukiojosi smile.gif , ale jau nebe LT... Pati dabar nebesuprantu, kaip aš tokį mažą jį sugraibiau ir nesusibadžiau visų pirštų smile.gif ...

QUOTE(Im-bear @ 2009 03 05, 17:08)
LT saulele, dekui tau uz rupesti - labai lauksiu knygu, o ir tu atvaziuok, reiks gyvai pabendrauti  drinks_cheers.gif

labai tikiuos, kad pavyks Velykų laikotarpyje parvažiuot, ne tik vyrui dabar anksčiau, nes ir vaikutis senelių pasiilgo be galo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LT saulele: 05 kovo 2009 - 17:35