Įkraunama...
Įkraunama...

Meilės meškiukai ne už kalnų :)

LT saulele,labai grazus meskiukas wub.gif
Vaikiukui dziaugsmo bigsmile.gif Kaip tau faina,kad yra galimybe ivairius kursus lankyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 25 vasario 2009 - 20:46
Ačiū visoms wub.gif

QUOTE(pilka @ 2009 02 25, 18:38)
Šaunuolis Kristupas, kad badyt draugo neleidžia

ką jau ten badyt biggrin.gif , kitiems paliest neleido... Labai jau jis laukė, kol pasiūsiu wub.gif , glostė tuos kailiukus... sako man vieną dieną: mamyte, o tu jei dar kokį meškiuką siūsi, tai irgi taip ilgai? Jonukui penkiolika metų suėjo, kol pas mane atėjo... lotuliukas.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 25, 20:00)
Labai mielas ir šiltas Kristupas wub.gif

ir Kristupas mielas ir šiltas wub.gif biggrin.gif , nešu vakare ligoniuką į lovą, o jis man dėkoja, kad juo rūpinuos wub.gif ...

QUOTE(Zhuvycia @ 2009 02 25, 20:17)
O jau Jonuko nosytės dailumas  doh.gif Nuostabu, kaip ten taip ir išsiuvinėta, dar figūrinė tokia. Man tai tie snapiukai apatiniai niekada nepabyksta trys, tik vienas šiaip taip.

Nuo vidurio siuvinėjom į abi puses. Kad būtų lygu ir simetriška, liepė adatą besti tiesiai į nusipieštą liniją (šiaip viską tušinuku piešia, kad nekiltų abejonių, kur linija, iš pradžių atrodo, kad matysis gi blink.gif , bet nesimato smile.gif ), kai siūlas traukiasi, tai toliau nuo vidurio siuvant ima atrodyt, kad ta linija susikreivina unsure.gif , vis norisi patiesinti, bet siūnant visada tiesiai į liniją lygiai gavosi drinks_cheers.gif

Aišku, ant mažų meškiukų sunkiau, gi mažai ploto pasireikšt cool.gif

QUOTE(rulle @ 2009 02 25, 20:46)
Kaip tau faina,kad yra galimybe ivairius kursus lankyti smile.gif

gaila, kad brangu daug kas, tai lėlės kol kas atidėtos unsure.gif ...
Atsakyti
LT saulele ir Kristupas ir jo naujas draugas, meškutis, abu meilučiai wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš šiaip siuvinėjime mirkstu, bet kažkaip netyčia užklydau čia pas jus - ohooo blink.gif

Im-bear - tavo meškučiai tiesiog nenusakomo meilumo. Niekaip nesupratau, kaip įmanoma išgauti tas visas išraiškas snukučiuose... g.gif O kodėl jie visi tokie liūdni? rolleyes.gif

Turbūt baisiai kvailas klausimas - jūs, merginos, čia pačios tuos meškučius nuo pradžių iki galo padarot? g.gif bigsmile.gif Gal yra koks pradžiamokslis kur nors internete, kur būtų galima paskaityti apie medžiagas, techniką ir kitus dalykus? 4u.gif Ar kur nors rašo, kaip padaryti tokias išraiškingas, tarsi gyvas akis ir nosis?.. rolleyes.gif
Atsakyti
Pumpurėli sveika atvykus į meškų būrį

Galiu į el. paštą atsiųsti mūsų pirmo meškiuko pamokėlę, gal kiek pagelbės
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 26, 11:01)
Pumpurėli sveika atvykus į meškų būrį

Galiu į el. paštą atsiųsti mūsų pirmo meškiuko pamokėlę, gal kiek pagelbės

Pagelbės žinoma, taip kaip ir mums visoms pagelbėjo. Pumpurėli, susirask gi pirmąją temą meškiukų ir viską išmoksi kaip mat, kaip ir mes visos mirksiukas.gif
Atsakyti
Zhuvycia - aha, Paukščiukas jau atsiuntė pradinę informaciją 4u.gif Dar nesu tikra, ar tai būtų "mano" rankdarbių rūšis, kaip tapo siuvinėjimas, bet bent jau pasinagrinėsiu, su kuo tai valgoma biggrin.gif

Kai kurie meškiai tiesiog nerealūs wub.gif
Atsakyti
LT saulele, vaje, koks meskutis wub.gif wub.gif wub.gif ,ir as tokio nepaleisciau is ranku.
Atsakyti
Labas, mergaites! Noriu pasiguosti, kad negaliu kuri laika nieko daryti - mano Princese netycia dure man pirstu i aki ir nageliu tiesiog nueme gabaliuka ragenos... Norejo i ligonyne guldyt, bet as nepasidaviau - likau namie... Bet, aisku, nieko nematau kolkas ir akies neatplesiu....

Tikiuosi greitai pasveiksiu.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 02 26, 17:44)
Labas, mergaites! Noriu pasiguosti, kad negaliu kuri laika nieko daryti - mano Princese netycia dure man pirstu i aki ir nageliu tiesiog nueme gabaliuka ragenos... Norejo i ligonyne guldyt, bet as nepasidaviau - likau namie... Bet, aisku, nieko nematau kolkas ir akies neatplesiu....

Tikiuosi greitai pasveiksiu..  unsure.gif

O siaaaaubas, im-bear, kas per kriminalas blink.gif Sveik greičiau, kad nežlugtų mūsų visų projektai mirksiukas.gif Ar parašysi man laišką?
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 02 24, 13:26)
Labutuliukas, turiu beveik visi dydziu diskus - kas zino, kada kokio prireiks  biggrin.gif

belkaa, ar gavai siuntinuka?  rolleyes.gif

milka@, ar tau reikia prizo?  g.gif

Gavau, ačiū, pamiršau parašyti. Pasiimu aš tas akytes pavartau pažiūriu iš visų pusių, įsivaizduoju, kaip atrodytų wub.gif
Im-bear, sveik 4u.gif
Atsakyti
Vaje, Im-bear console.gif Didziausi linkejimai kuo greiciau pasveikti 4u.gif 4u.gif 4u.gif Net siurpas nukrete isivaizdavus ta jausma blink.gif
Atsakyti