Įkraunama...
Įkraunama...

Meilės meškiukai ne už kalnų :)

QUOTE(LT saulele @ 2009 02 18, 11:05)
viršuje yra tokie užrašai Paieška Pagalba Dienoraščiai Galerija Favorites Nariai Kalendorius, spausk, kur nariai, ten įrašysi nick'ą ar bent pirmas raides ir paieška suras  4u.gif

Kas per čiukčia doh.gif Pati kažo tokio irgi ieškojau, bet kažkaip neradau, ačiū labai Saulele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2009 02 14, 22:19)
Labai dėkui už balsus, skirtus mano kaimiškam meškiui aciuks.gif
Dėkui ir Im - Bear už jos prizą. Ir viena ir kita buvo labai netikėta. Sakau nuoširdžiai. rolleyes.gif
Taip ir galvojau, kad dekupažas gali mane išduoti  doh.gif

Keletas Rubus nuotraukų:
Konkursinė
user posted image

O čia man labiausiai patikusi
user posted image

Ir dar keletas
user posted image

user posted image

user posted image

NU KOKS FAINUOLIS MESKIS wub.gif
Atsakyti
ploja.gif Ploju atsistojusi,visom.Jus tikros šaunuolės,jūsų meškiukai PRITRENKIANTYS swoon.gif .Ačiu už geras emocijas aciuks.gif
Atsakyti
Buvau šiandien parodoj smile.gif : žaisliukų ir lėlių, žaislų buvo ne tik meškučių, bet jų daugiausia.. Įdomiai atrodo tokie skirtingi meškiukai vienoj vietoje bigsmile.gif : skirtingi stiliumi, medžiagomis, dydžiu ir t.t. Nežinau, kokie kriterijai ten dalyvauti, bet buvo ir tokių, kad maximoj jaukesnių, dailesnių, skoningesnių rastum unsure.gif ... Bet buvo ir tokių, kad norėjosi nustumt tas saugančias virveles į šoną ir paglostyt wub.gif .. Lėlės patiko rolleyes.gif ...

Nusipirkau žurnalų apie meškiukus ir tokią knygą - katalogą
user posted image apie ją čia aprašyta

Lėlių nuotraukų daugiau nei meškiukų, kokybiška knyga - katalogas, kūrinių nuotraukos iš dešimties metų parodų šios galerijos, jei kažkuriai, besidominčiai ir meškomis, ir lėlėmis, labai norėtųsi, tai galėčiau prigriebti cool.gif , vistiek keliausiu ten pat dar į master class, o Velykoms planuojam važiuot į LT, parvesčiau...
Atsakyti
LT saulele,as noreciau ax.gif jei nesunku 4u.gif
Atsakyti
LT saulele - taigi ir aš labai labai norėčiau! Prigriebk ir man mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2009 02 19, 16:14)
LT saulele - taigi ir aš labai labai norėčiau! Prigriebk ir man  mirksiukas.gif

Mes su tavim uosle turim lotuliukas.gif greit sureagavom biggrin.gif
Atsakyti
Gerai drinks_cheers.gif , po savaitgalio būsiu, paimsiu cool.gif

Atsakyti
O as noreciau zurnalu apie meskas.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2009 02 19, 16:22)
Mes su tavim uosle turim lotuliukas.gif greit sureagavom biggrin.gif

Joooo....toks gėris nesimėto mirksiukas.gif O jei nepaskubėsi-gali ant ledo likti lotuliukas.gif Gi ir svoris turbūt nemažas, įtariu, kad kokių 10 knygų-tai jau ir pakelt nelengva lotuliukas.gif

Ačiū , LT saulele!!!
(o jei dar pakelsi, gal ir kokį įdomesnį, naudingesnį žurnalą apie meškas prigriebk, skolinga neliksiu mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2009 02 19, 21:05)
O as noreciau zurnalu apie meskas....

Kai jau žinosiu tiksliai, kas ir kada važiuos į LT, tada galėsiu paimt žurnalų, mėnesiuko laikotarpyje turėčiau žinot 4u.gif

QUOTE(ievuschka @ 2009 02 19, 21:57)
Gi ir svoris turbūt nemažas, įtariu, kad kokių 10 knygų-tai jau ir pakelt nelengva 

sveria sveria biggrin.gif , labai neblogas katalogas drinks_cheers.gif

Bet aš žinau, kaip norisi tokių visokių knygų, kai nėra nusipirkt.. va pati UK ebay išsirinkau knygų, vyras juokiasi, kad šį kartą papildomo lagamino nepirks (teko kartą taip iš JAV jam grįžtant, už viršsvorį susimokėt neblogai, kai popieriaus užsimaniau blush2.gif ), geriau atiduos į mikriukus, kur kursuoja iš Londono į LT...

QUOTE(ievuschka @ 2009 02 19, 21:57)
(o jei dar pakelsi, gal ir kokį įdomesnį, naudingesnį žurnalą apie meškas prigriebk, skolinga neliksiu  mirksiukas.gif )

Aš sau žurnalus renkuosi kol kas pagal tai, kuriose daugiausia nuotraukų cool.gif , nes brėžinius tai ir internete gali susirast, ir pasikoreguot, o va nuotraukose gali įžiūrėt detales, gal kažką sau panaudot ax.gif .. Visai man patiko naujas žurnalas I love Teddy, kur ir Im-bear pamoka yra, dabar antras numeris išėjo, žodžiu, palyginus su pirmu, tai leidėjai labai pasistengė, tikrai nemažai info, plius CD su iškarpom cool.gif , gal šitą žurnalą Im-bear turėjo per kokį jūsų susitikimą bigsmile.gif ir matėt ? Gaila, žurnalai nėra pigūs, kažkaip kartais nejučia palygini su bile kokių žurnalų kaina ir atrodo daug, bet jie nesensta smile.gif nevienkartinė informacija, tada visai normaliai atrodo...
Atsakyti
LTsaulele, jei viršsvorio dar nebūtų, ir kokia vietikė liktų, tai irgi labai norėtau to, kur su lėlėm blush2.gif blush2.gif blush2.gif Na, bet tik jei neapsunkinčiau labai blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilka: 20 vasario 2009 - 00:48