Įkraunama...
Įkraunama...

Meilės meškiukai ne už kalnų :)

QUOTE(norali @ 2009 02 14, 21:31)
Dideliausi sveikinimai nugaletojams clap.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif Ledinukas ir Rubus is kart mane suzavejo thumbup.gif
Zhuvycia grazus tavasis Jeronimas thumbup.gif o jau draugiukas jo koks fainuolis wub.gif
Kadangi mano Maja turi drauga Timi,  kuris nedalyvavo konkurse, tai idesiu kelias Majos ir Timio "valentiniskas" nuotraukas mirksiukas.gif nors jau  aname puslapiuke, Im-bear buvo idejusi ax.gif

Nu fainiukai kokie, o aš čia kažkaip gal pražiopsojus būsiu, kodėl ji ene konkurse? Ir žiūrau, kad juodos akytė vis dėlto gržiau žiūrisi negu "tikros", su vyzdžiais ir spalvotos. Ir aš ant juodų perėjau.
Atsakyti
Labai dėkui už balsus, skirtus mano kaimiškam meškiui aciuks.gif
Dėkui ir Im - Bear už jos prizą. Ir viena ir kita buvo labai netikėta. Sakau nuoširdžiai. rolleyes.gif
Taip ir galvojau, kad dekupažas gali mane išduoti doh.gif

Keletas Rubus nuotraukų:
Konkursinė
user posted image

O čia man labiausiai patikusi
user posted image

Ir dar keletas
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Nespėjau prabalsuoti verysad.gif Tik susiruošiau, ogi balsavimas jau baigtas... Ech... Kaip čia viskas pas jus šį kartą greitai... Bet meškiukai labai labai, ypač tie trys, už kuriuos norėjau balsuoti, bei kiti, kuriems balsų pritrūko... wub.gif
Atsakyti
Įdomu, o ką gi veiksime dabar? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 02 14, 23:19)
Įdomu, o ką gi veiksime dabar?  g.gif

lotuliukas.gif Manau, dar nespejome pasidziaugti siuo konkursu

O siaip tai siusim ir toliau meskiukus - dalinsimes savo dziaugsmu su kitais, gal ir apie sekanti konkursa mastysim, bet ne taip greitai doh.gif
Atsakyti
Zhuvycia thumbup.gif thumbup.gif jau nekantrauji? lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Manau, jog siūsime meškiukus, juk užsisakėme kailiukų, akyčių...Visą tai teks kažkaip panaudoti...Siūsime, klausime, taisysime defektus ir tobulėsime...O ir fotografuoti mešką reikia kitaip, nei megztinį ar skrynelę, tai irgi teks paieškoti, pavargti kol išeis...Drabelio ohoho kiek laukia....(ir prie viso to - šeima lotuliukas.gif )
Atsakyti
As noriu pasisakyti blush2.gif

-manau ,kad nelygios teises buvo meskiuku----Rubus buvo vieninteis ne is kailio ,o is lino --jis automatiskai savo ketegorijoje yra pirmoje vietoje---be konkurencijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykelee_: 15 vasario 2009 - 10:36
kodel nelygios? gi galejo is ko nori siut nieks nedraude, tik dauguma pasirinko kailiuka ir tiek. kriterijus buvo, kad butu meska ir kad sukinetus kojos, rankos ir galva. as va ir ne is kailio ruosiaus siut, tik nebepasiuvau (:

pvz turejau ideja is lino siut ir aliejiniais dazais kaip drope ispaisyt
kita ideja buvo is tartano ir issiuvinet
trecia irgi is kokios medziagos ir dekoruot textiliniais dazais "grafitti stiliumi"
arba pvz siut is medvilnes ir dazyt su vasku ir medvilniniais dazais
is kailio buciau nesiuvus tik del to, kad neradau tokio kailio, kokio noreciau, o rudo klasikinio visai nesinorejo. Daug idomiau toki crazy.

dar pvz galejai belekokia iskarpa naudot, arba savo sukurt, tai nieks nedraudzia meska padaryt su dviem galvom (nu cia gal per ziauriau, bet vistiek) vistiek meska bus - siamo dvyne ohmy.gif

O Rubus yra geris saunu, kad atsirado originaliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Swan: 15 vasario 2009 - 11:16
Patiko man tas meškiuko siuvimas, tiek grožių prisižiūrėjau bigsmile.gif
Na ką gi, ačiū visoms balsavusioms už mano meškiuką - Matisą. Manau mano debiutas visai vykęs biggrin.gif
Galiu šiek tiek papasakoti kaip siuvau smile.gif Susiuvau iš tokių mažų gabaliukų, vis abejojau ar užteks, nes to kailiuko turėjau tik tiek, kad į saują tilpo. Akytės stikliniai karoliukai, pėdučių, snukučio, akyčių apdaila įvelta su adata, patonuota kosmetiniu pieštuku. tongue.gif O čia viena nuotraukytė, kur daugiau meškiuko pozicijų ir dydis maždaug matosi.
user posted image
Atsakyti
Dėl teisių, tai sutinku su Swan drinks_cheers.gif juk jokių nurodymų nebuvo.
belkaa thumbup.gif
Atsakyti
Swan, tiek ideju biggrin.gif - kai paskaitau tave, tai toks jausmas , kad jau maziausiai apie 10 meskiuku turi pasiuvusi, tik mums kazkodel nerodai bigsmile.gif Tikiuosi , kad jau sekanciam konkurse tikrai sudalyvausi drinks_cheers.gif

Ievuschkai priza greiciausiai perduosiu pirmadieni (jei pavyks istrukti is namu), white tea planavo aplankyti mane Vilniuje - tada ir jai perduosiu priza, o kaip su milka@ ir belkaa? Belkaa - gali man adresiuka i AZ atsiusti - lau paruosiu laiskeli. O su milka@ kaip nors gal susitiksim? ax.gif
Atsakyti