Įkraunama...
Įkraunama...

Meilės meškiukai ne už kalnų :)

QUOTE(Im-bear @ 2009 01 19, 16:53)
O dabar tas viršuje užrašytas Download leidžia tik įkrauti nuotraukas iš savo kompiuterio į Picasos web-albumus...
Bet gal aš ką nors ir nesuprantu, bet gi anksčiau lengvai galėjau kopijuoti visus albumus  g.gif

Nea, viskas kaip Brno sake. Jei turi Picasa, tai Download rodo 'Download to Picasa' ir parsiuncia visa albuma (po dar keliu paspaudimu).
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2009 01 19, 18:02)
Nea, viskas kaip Brno sake. Jei turi Picasa, tai Download rodo 'Download to Picasa' ir parsiuncia visa albuma (po dar keliu paspaudimu).

O aš jau atsisveikinau su šia nuostabią funkciją doh.gif Eisiu vėl tikrinti rolleyes.gif
Atsakyti
O aš niekaip neišsirenku iškarpos doh.gif Pati tikrai nesukursiu, o iš turimų nuorodų niekas per daug į širdį nekrenta:tai snukutis per ilgas, tai per daug suplotas, tai figūra negraži, tai atrodo, kad netiks prie mano turimo kailiuko, tai dar kas nors...
Tiesiog pasimetus...
O gal dar kas nors turi kokių nuorodų su iškarpomis?
Ar jau čia man besotiškumo sindromas reiškiasi?
Atsakyti
Nieko nesuprantu - nerodo pas mane tos funkcijos Download.... Yra viršuje Upload - tai čia leidžia savo nuotraukas iš kompo įkrauti į inetinį albumą.... blush2.gif
Padėkit - gal aš ko nors nesuprantu?
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 01 19, 17:35)
Nieko nesuprantu - nerodo pas mane tos funkcijos Download.... Yra viršuje Upload - tai čia leidžia savo nuotraukas iš kompo įkrauti į inetinį albumą....  blush2.gif
Padėkit - gal aš ko nors nesuprantu?

O as niekur nematau Upload g.gif
Beje, kur tu ja matai Picasa programoje ar web albume? Ir kuri Picasa pas tave?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labutuliukas: 19 sausio 2009 - 17:40
QUOTE(Labutuliukas @ 2009 01 19, 18:39)
O as niekur nematau Upload  g.gif
Beje, kur tu ja matai Picasa programoje ar web albume? Ir kuri Picasa pas tave?

web albume

Parašyta PICASA3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 19 sausio 2009 - 17:42
Keista g.gif
Pas mane irgi 3. Man atidarius sita virsuje rodo "Slideshow Share Download Prints" ir jokio Upload

Aha, prisijungus yra "Siusti", bet tai viena eilute auksciau, nei tai, ka as isvardinau. Ir ta antroji eilute atsiranda tik atidarius koki nors albuma (is karto po pavadinimo).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labutuliukas: 19 sausio 2009 - 17:50
ievuschka > o tai nenori pvz meskiuko "sukonstruot" is skirtingu iskarpu, pvz vienos iskarpos galva, kitos kunas ir tt? (: arba snukuti truputi sutrumpint manau ner labai sunku (:

cia tik siaip pasiulymai (:
Atsakyti
Mano antrasis nunarpliotas meskiutis blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Zhuvycia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2009 01 19, 19:58)
Zhuvycia  wub.gif

ax.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Zhuvycia, liuks thumbup.gif wub.gif
klausyk, o tu cia pati laisvai painterpretavai ar pagal kazkokia schema... g.gif man patiktu va toki paciai nunarplioti... bigsmile.gif gal gali pagelbet... blush2.gif
Atsakyti