Nežinau, kaip Im-Bear nuomone, bet man atrodo, kad meškiukai pagražėjo šiame konkurse

QUOTE(Im-bear @ 2009 02 13, 15:45)
O gal-per trumpai? Gal iki rytojaus pvz.12val. ? Nes ne paslaptis, kad forume daug naktinėtojų, kitos gal tik 24val. prie kompų prisėda... Arba paryčiais, kol šeimyna dar miega...Bet iš tikrųjų-tai nėra turbūt taip svarbu, kiek spės, tiek pabalsuos

Ačiū Im- bear , už puikų konkursėlį

QUOTE(white tea @ 2009 02 13, 16:05)
Nežinau, kaip Im- bear nuomone, bet man atrodo, kad meškiukai pagražėjo šiame konkurse 

QUOTE(white tea @ 2009 02 13, 16:05)

Tik man nuotraukytės mažokos, taip norisi normaliai galėt apžiūrėt kai kuriuos meškučius, kaip pvz. kokiam photobucket galima, ir sumažintas, ir didesnį dydį užsikraut

ir keletas nuotraukų išvis nepasididino man

Ir man atrodo,kad meskiukai pagrazejo
Del balsavimo- daug kas darbe prie kompo prieina
,o ryt iseigine,tai sunku pasakyti,kaip cia bus

Del balsavimo- daug kas darbe prie kompo prieina

Tegul bus iki rytojaus 12 valandos
Meskuciai man ir pirmame konkurse buvo grazus ))) Na dabar, aisku, patirties atsiranda )))
Del didesniu nuotrauku
- labai sunku juos kompe tvarkyti, kai jos labai dideles. Is kitu konkursu patirties zinau, kad didesniu niekur konkursams nepriima... O po konkurso mergaites gales sudeti kokias nori
Del neatsidariusiu nuotrauku
Nezinau kame problema... Gal su keep4u? Galiu juos tik pabandyti cia ikelt, nes ten jau man keisti neleidzia... Viduje balsavimo irgi nera prasmes ideti, nelabai kas pastebes...

Meskuciai man ir pirmame konkurse buvo grazus ))) Na dabar, aisku, patirties atsiranda )))
Del didesniu nuotrauku

Del neatsidariusiu nuotrauku

Grazus meskiai, bet kai kurie i meskius nepanasus
, o i pvz katina ar burunduka

QUOTE(Labutuliukas @ 2009 02 13, 17:44)
Gal čia kokie meškiukiniai šnipai?

QUOTE(white tea @ 2009 02 13, 17:05)
Nežinau, kaip Im-Bear nuomone, bet man atrodo, kad meškiukai pagražėjo šiame konkurse 

Aišku, kad gražesni, ir įvairesni, kas kad mažiau. O konkurso favoritą kas siuv tai ttikrai žinau

Aišku, konkurso įkarštyje pasimes mano meškiukas naujasis, bet gi negaliu išlaukti, noriu pasirodyti
Jeronimas su Spirgiumi

Šita nuotrauka nelabai ryški, bet man labai patiko jos nuotaika, temelėje nuotraukos ryškesnės
O daugiau nuotraukyčių ir aprašymas - mano temelėje.
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 02 13, 16:47)
Šita nuotrauka nelabai ryški, bet man labai patiko jos nuotaika, temelėje nuotraukos ryškesnės
Nuotaika gera

QUOTE(Labutuliukas @ 2009 02 13, 17:52)
Naudojuosi kažkuo ten, tik ši nuotrauka taip gavosi. Bet jau fotkinti jūsų visų pagalba išmokau