Įkraunama...
Įkraunama...

Meilės meškiukai ne už kalnų :)

QUOTE(white tea @ 2009 02 12, 22:24)
Kadangi viskas labai užsitęsė, reikia naują mešką pradėti siūti  smile.gif Gal kas galite rekomenduoti kokią gerą rusišką svetainę, kur kalbama pie tikras meškas?

Pasidairyk čia: Pretty toys

Arba čia: Ручная работа

Ir dar čia daug apie meškas rašo: Куклы.ру

Ką tik išsiunčiau nuotraukas į Im-bear paštą . Tikiuosi-spėjau, nes žvilgtelėjus į jos bei rulles profilius matyti, kad šiandien jos dar nebuvo prisijungusios. Vadinasi, dar nesusitiko ir darbo su konkurso nuotraukomis nepradėjo...
Nežinau, kam čia dėkot, kad manęs palaukė g.gif Gal kompiuterių virusams... gal ponui atsitiktinumui...
Visą laiką baiginėjant meškiuką, mintyse sukosi mintis-"Traukinys š....ių nelaukia" cool.gif Bet vis tikėjausi-o gal palauks? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 13 vasario 2009 - 10:07
QUOTE(ievuschka @ 2009 02 13, 10:44)
Pasidairyk čia: Pretty toys

Arba čia: Ручная работа

Ir dar čia daug apie meškas rašo: Куклы.ру
Ką tik išsiunčiau nuotraukas į Im-bear paštą . Tikiuosi-spėjau, nes žvilgtelėjus į jos bei rulles profilius matyti, kad šiandien jos dar nebuvo prisijungusios. Vadinasi, dar nesusitiko ir darbo su konkurso nuotraukomis nepradėjo...
Nežinau, kam čia dėkot, kad manęs palaukė  g.gif Gal kompiuterių virusams... gal ponui atsitiktinumui...
Visą laiką baiginėjant meškiuką, mintyse sukosi mintis-"Traukinys š....ių nelaukia"  cool.gif Bet vis tikėjausi-o gal palauks?  lotuliukas.gif

Va ir palaukė, tik ne š...ių, o s...ių (suprask siuvančių) thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif jau prisijungiau ax.gif
Is IM-bear,pakolkas,jokiu ziniu smile.gif
Atsakyti
Ievushka, yra tam tikri gyvenimo dėsniai ir atsitinka taip, kaip atsitinka. Vadinasi ta meška bus išskirtinė, gal stebuklinga, nes juk ten kompiuteriai gedo dėl jos mirksiukas.gif
O aš vakar zuikį sukirpau ax.gif

P.S. dėkui už nuorodas aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 13 vasario 2009 - 10:48
Grizau as, mergytes biggrin.gif Aciu , kad palauket - internetas sutvarkytas - skelbiu balsavimo pradzia thumbup.gif

Temuke balsavimui jau atidaryta:

CIA
Atsakyti
Si karta as pirma prabalsavau ax.gif
Galvojau,kad daugiau meskiuku bus g.gif
Kiek suprantu,uz savo balsuoti negalima blush2.gif
Atsakyti
Niu cia tai aisku - uz savo balsuoti negalima ax.gif
Atsakyti
Dabar jau aisku lotuliukas.gif
As viena meskiuka jau atspejau biggrin.gif
Atsakyti
Na, kaip smagu, kad prasidėjo clap.gif
Jau peržiūrėjom visas meškiukų nuotraukas kartu su mama ir vyresniąja dukra. Nesutariam, kaip balsuoti doh.gif Aš norėčiau už vienus, o mano mergička-visai už kitus lotuliukas.gif O mamos ir mano nuomonės ir skonis, žiūriu,-beveik sutampa smile.gif

Tiesa-iki kada tiksliai vyks balsavimas?
Papildyta:
QUOTE(rulle @ 2009 02 13, 15:37)

As viena meskiuka jau atspejau biggrin.gif

Aš irgi vieno meškučio kūrėją atpažinau mirksiukas.gif (tave)
Atsakyti
Manau, rytoi ryte pranesiu rezultatus g.gif Tai sakykim, iki sios dienos vidurnakcio biggrin.gif
Atsakyti
Na, aš tik įtariu du... ax.gif
Bet labai gražūs meškiukai, esu nustebinta rolleyes.gif
Im- Bear, ačiū labai oro_buckis.gif
Atsakyti
Grazuoliai meskuciai visi wub.gif thumbup.gif niekaip neapsisprendziu uz kuriuos balsuoti g.gif
o du irgi itariu kieno galetu buti rolleyes.gif
Atsakyti