QUOTE(latvija @ 2009 10 12, 10:37)
Esu linkusi storeti, todel turiu save prisiziureti. Pats geriausias lieknejimo budas - derinti maista, gerti vandens, kuris skaido riebalus ir nevalgyti po 20val.
Dar geresnis budas islaikyti grazias formas ir dar numesto svorio yra sveika mityba bei saikingas valgymas. o vakarienes patariu isvis nevalgyt, nebent koki jogurta ar vaisius, tada pamatysit svoris kris kaip ant mieliu. Taip pat nepamirsti vandens, Ir isisamoninti reikia, kad tokia mityba turi buti jau visam gyvenimui, o ne iki tol kol svoris nukris:) As pati niekada nebuvau stora, paauglysteje buvau tikras griautis, bet kai atvaziavau studijuoti, pasikeites gyvenimo budas pridejo kilogramu, gal 8 kokius. Mano ugis 169 ir tada sveriau 58. Bet tada sau atrodziau baisiai, nes nebegalejau devet bikinio nei aptemptu rubu, nes pilvukas gadindavo vaizda be to ir mama mane labai sukritikavo, kad nebegraziai atrodau. Tad pirma kursa baigusi kardinaliai pradejau keist savo mityba, atsisakiau visko kas nesveika ir nenaudinga, jokio kepto maisto, tik garuose gamintas, jokiu riebalu, bandeliu, batonu ir saldumynu ir jokiu uzkandziavimu, tai rezultatas - ideali figura - ugis 169, svoris 47-48. ir labai gera savijauta, grazi oda bei plaukai. Jau 4 metai islaikau pastovu svori bei grazia figura. Jei tik jauciu kad pora kg paaugo, susimastau ka valgau ne taip ir vel atsistatau. Svarbiausia nereikia laukti kol svoris pasieks 80, lengviau yra numesti 5 kg, negu 50. as zinokite nesuprantu kaip taip galima uzsiaugint, cia reikia jau beprotiskai est, o ne valgyt. O mes esame zmones, o ne gyvuliai, tad turime valgyti, o ne esti.