Kokiu tik nesamoniu prisigalvoja......tikrai ne prieskoniai padeda mesti svori. O toks ju kiekis tik skrandziui ir skonio receptoriams gali pakenkti.
Bet kokia dietologe pasakys, kad cia blogai. Taigi tiek daug literaturos yra, kad reikia valgyti darzoves, mesa, zuvi. Gerti daug vandens , arbatos .Ir jokio cukraus! Tada ir sulieknesit. Ir sportuoti!!!! O ne sedeti prie kompo:)
As tai valgau ivairias salotas, vistiena, zuvi ir nereikia jokiu dietu
po tokių vieno produkto dietų po to jaučiu visą gyvenimą nebegali žiūrėti į jį
Sveikos, aš prieš dietas,ypač tokias nuo kurių lengvai sustreikuoja sveikata,o po to dar ir numestas svoris grįžta su kaupu,nesąmonė.
Mano lieknėjimo receptas labai paprastas- sportuoju namie bent 3 kartus į savaitę, ir nevalgau po 18 val. ,rezultatas akivaizdus
Iki 18 val. valgau viską ką noriu
Mano lieknėjimo receptas labai paprastas- sportuoju namie bent 3 kartus į savaitę, ir nevalgau po 18 val. ,rezultatas akivaizdus
Iki 18 val. valgau viską ką noriu
nuo tokio aštrumo ūmų skrandžio uždegimą galima gaut arba kolitą (žarnų uždegimą). aš vieną kartą labai aštraus maisto pavalgiau - naktį jau ligoninėj "ilsėjausi".
Tiesa, svoris irgi nukrito visas, intensyviai, per visus galus
Čia gavosi kaip koks teigiamas šalutinis poveikis
Tiesa, svoris irgi nukrito visas, intensyviai, per visus galus
Čia gavosi kaip koks teigiamas šalutinis poveikis
Geresnio receptelio dar neteko skaityti Akys ir zarnos gali isvirsti
Gal jau geriau :
Ryte - keksas ir seksas
Pietums - seksas ir keksas
Vakariene - seksas (jei nepadeda.. keksa galima ismesti )
Gal jau geriau :
Ryte - keksas ir seksas
Pietums - seksas ir keksas
Vakariene - seksas (jei nepadeda.. keksa galima ismesti )
QUOTE(Ineta @ 2009 01 22, 10:38)
Tiesa, ryziai tikrai valo organizma ir sugeria toksinus. Ryziu dieta (plius geriant daug vandens) veiksminga, bet nereikia jokiu prieskoniu.
O ar ryziai pilvo neuzkisa? Ta prasme ar nekietina viduriu?
Manau, kad kartu su svoriu, kūną paliko ir plaukai, bent dalis jų. Seniai neskaiciau tokio absurdiško siūlymo. Skaičiuoti kalorijas reikia, valgyti visus maisto produktus, tik tada sau nepakenksi
Mano dieta darbas, stovejimas 6h per diena ir nevalgymas beperstojo, to rezultatas minus 10cm nuo klubu deja, dietom jokiom nesilaikiau, nes neistveriu
QUOTE(Fruzina @ 2009 01 21, 11:40)
Turiu drąsiai pasakyti, kad jokių dietų nereikia, nesamonė jos visos, tiesiog reikia žiūrėti ką , kur, kaip ir kada valgai. Visų pirma reikia išmokti valgyti , o ne ėsti. Tai turi tapti gyvenimo būdu.
Kai paklausai ką valgo apkūnios šeimos, tai aš tokių produktų net į burną nededu, nes man jie per sūrūs, per aštrūs, per riebi, ir iš vis man jie nereikalingi, nei kaip maistas, nei kaip kažkoks malonumas. Vakar na apkūnios šeimos mama sako, va varau vakarienei išsivirsiu aliejuje gruzdintų koldūnų su padažu, apie 19 val. vakaro, nu aš tokiu metu apsivemčiau tokio maisto užvalgius, ir vis stebisi,kad stori visi.
Kai paklausai ką valgo apkūnios šeimos, tai aš tokių produktų net į burną nededu, nes man jie per sūrūs, per aštrūs, per riebi, ir iš vis man jie nereikalingi, nei kaip maistas, nei kaip kažkoks malonumas. Vakar na apkūnios šeimos mama sako, va varau vakarienei išsivirsiu aliejuje gruzdintų koldūnų su padažu, apie 19 val. vakaro, nu aš tokiu metu apsivemčiau tokio maisto užvalgius, ir vis stebisi,kad stori visi.
bet labai sunku to ismokti.reik daug kantrybes ir valios