Įkraunama...
Įkraunama...

Mano lieknėjimo receptas

O aš kai sportvau prieš pusmetį,tai buvo panašią dieta nustate,bet ne sriubas o ryžius su aštreis prieskoniais,daržovės taip pat suprieskoniais,tikrai padėjo,bet sveikatai ne įnaudą doh.gif.
Atsakyti
QUOTE(dowilia @ 2005 12 27, 13:12)
mano lieknejimo priazastis- mazas vaikas ir naktinis nemiegojimas doh.gif

Bet pries tai reikejo ir gerokai pastoreti lotuliukas.gif O gal ir man dar dukryte g.gif ,bet ne ,as tik dabar miegu kiek noriu.Bet cia ta dieta apie kuria kalbame tikrai pusei metu? blink.gif Numirciau....
Atsakyti
QUOTE(dvynuke @ 2005 07 26, 13:10)
Išbandžiau ne tik aš bet ir mano draugės ir visiems jis tiko. Tad nusprendžiau su visom pasidalinti, negi gaila. Tai vat per pusę metų numečiau kokį 15 kg. Nor ilgai tokios dietos nepatariu laikytis. Tai vat... kaip dauguma žinome lieknėti padeda aštrūs prieskoniai. Šiam patiekalui reikės, ryžių pagal poreikį ir labai daug visokiausių prieskonių. Ryžius virti taip kad išeitų tiršta sriuba, tik pradėjus jiems virti reikia įmesti pora kubelių vištienos sultinio (man asmeniškai galina blanca tinka), tada vis dar verdant įdėti po šaukštelį kario, paprastos saldžiuosios paprikos miltelių, svogūnų miltelių, džiovintų krapų, petražolių ir salierų, bei svarbiausia pusė šaukštelio aitriosios paprikos miltelių (na aš tai dedu didelį valgomą šaukštą, bet kaip pradžiai tai užteks ir pusės šaukštelio). Sriubytė turi ilgokai pavirti ir tuomet galima skanauti smile.gif Tiesa aš ir druskos gana daug dėdavaus, bet kas nemėgsta gali nesidėt ir visai. Šitą sriubytę valgydavau du kartus per dieną, ryte ir vakare. Nes per pietus visiškai valgyt nesinorėdavo, ji labai soti. Skonis iš pradžių neįpatingas, bet tik todėl kad bus labai aštru, atrodo į burną neįmanoma įsidėti. Bet kaip sako kenčiančiam dangus smile.gifsmile.gif Tiesa man nuo jos pralaisvėjo viduriai iš pradžių, tačiau po to virškinimas labai gerai susitvarko. Pirmom dienom gali pas daug ką viduriai pralaisvėti, tačiau būtent taip organizmas išsivalo.  Tai vat kas nebijot sulieknėti galit išbandyti mano receptuką. Tiesa pagardinti galima ir grietine liesa, o užkąsti juoda duonyte, tačiau saikingai ir tik pirmom dienom. Jai kas bandys praneškit, įdomu ar padėjo tik man ir drugėms ar ir daugiau kas nors tapo laimingesnis smile.gifsmile.gif
Sėkmės  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Bet juk tai nesubalansuota dieta,netgi zalinga,prades trukti vitaminu,mineralu,naturalios lastelienos,o normaliau pavalgius vel ims augti svoris g.gif
Atsakyti
Tokia sriubyte tikriausias ekstrymas! Pati valgiau tik 4 dienas salieru sriuba...brrrr...pirma diena net pykino,bet is bado ji tapo pakenciama.Nukrito 4kg. bet ketvirta diena pajutau silpnuma ir nezmoniska salti.Tai tik keturios dienos?O puse metu?! Gali ir kojas pakratyt blink.gif Jei tik ivardinu savaja mityba,kaip DIETA-imu laukt kada ji baigsis g.gif O jai pakeiti maitinimosi iprocius ir tai tampa gyvenimo budu,visai kitas pojutis thumbup.gif Organizmas su tuo sutinka,prisitaiko ir ima rinktis ko jis nori,uzsinoriu slamsto kokio,bet vos tik pajutus skoni,spjaunu lauk...nebenoriu?! Keista bet fe fe fe.... bigsmile.gif
Atsakyti
Visos norim buti lieknos, smile.gif bet nepameskim proto. kas is to, jei laikinai sulieknesim, bet po to turesim aibe sveikatos problemu su tokia neracionalia dieta.
Atsakyti
QUOTE(dvynuke @ 2005 07 26, 12:10)
tada vis dar verdant įdėti po šaukštelį kario, paprastos saldžiuosios paprikos miltelių, svogūnų miltelių, džiovintų krapų, petražolių ir salierų, bei svarbiausia pusė šaukštelio aitriosios paprikos miltelių

na tarp tiek milteliu ir skalbimo milteliu reiktu ideti koki sauksta, kad toms, kurios nutars sitokia nesamone valgyti puse metu smegenis issiplautu doh.gif
Atsakyti
ne nu moterys čia žiauru... schmoll.gif taigi čia ir kanopas gali užverst, jei ne tai bet skrandžio opą tai tikrai įsitaisyt blink.gif
Atsakyti
O Dievuleliau... Kur pradingo sios temos autore? Nenustebciau jei po tokiu dietu ligonineje atsidure. Juk tai savizudybe! Jau geriau turesiu kelis papildomus kg,nei sutrikusi virskinima ir ishplikusi pakausi...
Atsakyti
Nepatiko man šitas lieknėjimo metodas schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Neįsivaizduoju, kad galėčiau pusę metų misti tik ryžiais užgardintais aštriais prieskoniais blink.gif Taip ir numirti nuo išsekimo galima g.gif
Atsakyti
Nevalgyti po 6 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edna @ 2009 01 08, 16:16)
Nevalgyti po 6  4u.gif

Visiskai pritariu.As nustojau esti po 18val.ir numeciau 5kg. thumbup.gif
Atsakyti
Turiu drąsiai pasakyti, kad jokių dietų nereikia, nesamonė jos visos, tiesiog reikia žiūrėti ką , kur, kaip ir kada valgai. Visų pirma reikia išmokti valgyti , o ne ėsti. Tai turi tapti gyvenimo būdu.
Kai paklausai ką valgo apkūnios šeimos, tai aš tokių produktų net į burną nededu, nes man jie per sūrūs, per aštrūs, per riebi, ir iš vis man jie nereikalingi, nei kaip maistas, nei kaip kažkoks malonumas. Vakar na apkūnios šeimos mama sako, va varau vakarienei išsivirsiu aliejuje gruzdintų koldūnų su padažu, apie 19 val. vakaro, nu aš tokiu metu apsivemčiau tokio maisto užvalgius, ir vis stebisi,kad stori visi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fruzina: 21 sausio 2009 - 10:41