O aš nesenai skaičiau, kad aštri raudonoji paprika mažina apetitą ir degina riebalus, todėl kelias dienas ir pabandyčiau tokių ryžių, nes dabar kaip tik reikėtų iki naujų porą kilogramų numesti O šiaip aštri raudonoji paprika ne sukelia opas, bet jas kaip tik gydo ir tose šalyse kur ji vartojama - italija ispanija, turkija, tunisas, meksika ir kt. - yra daug kartų mažesnis sergamumas žarnyno ir skrandžio vežiu - tai moksliškai nustatyta. Be to man atrodo ir žmonės tuose kraštuose tikrai nepikti ir ne irzlūs, o atvirkščiai - linksmi ir draugiški. Vienžo jaučiu silpnybę aš tiems pipirams, todėl , jeigu čia šiandien paskaitinėjus nieko geresnio nerasiu, tai nuo rytojaus bandysiu šita sriubyte dietintis
mano lieknejimo priazastis- mazas vaikas ir naktinis nemiegojimas
QUOTE(dowilia @ 2005 12 27, 11:12)
o man tai nepadeda
QUOTE(Erika1 @ 2005 12 26, 20:28)
O aš nesenai skaičiau, kad aštri raudonoji paprika mažina apetitą ir degina riebalus, todėl kelias dienas ir pabandyčiau tokių ryžių, nes dabar kaip tik reikėtų iki naujų porą kilogramų numesti O šiaip aštri raudonoji paprika ne sukelia opas, bet jas kaip tik gydo ir tose šalyse kur ji vartojama - italija ispanija, turkija, tunisas, meksika ir kt. - yra daug kartų mažesnis sergamumas žarnyno ir skrandžio vežiu - tai moksliškai nustatyta. Be to man atrodo ir žmonės tuose kraštuose tikrai nepikti ir ne irzlūs, o atvirkščiai - linksmi ir draugiški. Vienžo jaučiu silpnybę aš tiems pipirams, todėl , jeigu čia šiandien paskaitinėjus nieko geresnio nerasiu, tai nuo rytojaus bandysiu šita sriubyte dietintis
manu atsargiau reiketu su raudona paprika, turincioms jautru skrandi
QUOTE(Užsispyrusi @ 2005 08 05, 13:36)
Ir tokia sriuba valgei pusmeti??? Jautresniam skrandziui, tokiam kaip mano, tai cia tikras ekstreamas
Kazi ar neteko opaliges veliau gydyti? Geriau kopusteliu pagrausiu.
QUOTE(dowilia @ 2005 12 27, 12:12)
O man tai kaip tik kilogramu prideda.
cia gi tragedija o ne dieta.
puse metu.. sriubyte is ryziu ir pipiru...???
tokia dieta organizmas istvert gali maximum savaite, na gal dvi.. bet po to vitaminu mineralu trukumas, yvairiausiu maistingu medziagu...
nesamoniu nesamone.
kad svoris kris, tai cia faktas.
juk puse metu ~180 dienu VIEN ISKROVOS dienu yra beprotybe..
sorry, jei kazkam nepatiko mano pasisakymas, nieko yzeist nenorejau.
tiesiog likau siek tiek probloksta perskaicius toki "grozio recepta"
puse metu.. sriubyte is ryziu ir pipiru...???
tokia dieta organizmas istvert gali maximum savaite, na gal dvi.. bet po to vitaminu mineralu trukumas, yvairiausiu maistingu medziagu...
nesamoniu nesamone.
kad svoris kris, tai cia faktas.
juk puse metu ~180 dienu VIEN ISKROVOS dienu yra beprotybe..
sorry, jei kazkam nepatiko mano pasisakymas, nieko yzeist nenorejau.
tiesiog likau siek tiek probloksta perskaicius toki "grozio recepta"
O akys nesusiaures? Kaip ir baisoka taaaaaip astriai.
QUOTE(Erika1 @ 2005 12 26, 20:28)
pats geriusias receptas,tai vaisiai-ryte,sriuba be bulviu.mesa neriebi su darzovem -per pietus,ovakare grudu kose su darzoemis,maziausiai eina i kuna ryziai,et reikia ivairiu,ir ta pati nevalgyti antra diena,o vakare gaima kefiro!
Papildyta:
QUOTE(gabce @ 2006 01 13, 16:23)
O man tai kaip tik kilogramu prideda.
labai gerai padeda daznas seksas,pasakojo mano drauge,bet ji neseniai istekejusi,deja mes su viru jau seniai vede,tai belieka tik dijetos
Na man atrodo irgi, kad šitokia dieta tai paskutinė beprotybė, kokios tik gali griebtis norinčios sukūsti
Na nezinau ar psichiskai sveikas zmogus gali tokios dietos laikytis ir dar baisiau siulyti kitiems
QUOTE(Migitukas @ 2005 12 17, 05:25)
Sveikos mamytes, manau geriausias budas numesti svorio yra kuo daugiau darzoviu,ivairiu salotu ir keleta vaisiu. Lengvas ir sotus maistas. O jei dar kas vakara lauke bent po 15 min. pasivaikscioti galite,tai puiki po menesio pastebesite lieknesne figurele. Sekmes visoms.
nu nemanau kad lauke vaiksciodama nors ir valanda gali atsikratyti ansvorio,o vien darzoves ir vaisiai irgi nekazikas,reikia valgyti visiskai viska tik tureti saiko,neapsiryti vakarais ir ne prosali pasportuot.o geriausias bent jau mano isbandytas budas tai kaloriju skaiciavimas aisku buna visko kad per diena prisiskaiciuoji tiek kad sąžinė u-graužia.