Erika1, 26 Gru 2005 - 20:28, parašė:
Erika1, 26 Gru 2005 - 20:28, parašė: ![]()
O aš nesenai skaičiau, kad aštri raudonoji paprika mažina apetitą ir degina riebalus, todėl kelias dienas ir pabandyčiau tokių ryžių, nes dabar kaip tik reikėtų iki naujų porą kilogramų numesti
O šiaip aštri raudonoji paprika ne sukelia opas, bet jas kaip tik gydo ir tose šalyse kur ji vartojama - italija ispanija, turkija, tunisas, meksika ir kt. - yra daug kartų mažesnis sergamumas žarnyno ir skrandžio vežiu - tai moksliškai nustatyta. Be to man atrodo ir žmonės tuose kraštuose tikrai nepikti ir ne irzlūs, o atvirkščiai - linksmi ir draugiški. Vienžo jaučiu silpnybę aš tiems pipirams, todėl , jeigu čia šiandien paskaitinėjus nieko geresnio nerasiu, tai nuo rytojaus bandysiu šita sriubyte dietintis
Užsispyrusi, 05 Rug 2005 - 13:36, parašė:
Užsispyrusi, 05 Rug 2005 - 13:36, parašė: ![]()
Ir tokia sriuba valgei pusmeti??? Jautresniam skrandziui, tokiam kaip mano, tai cia tikras ekstreamas
Erika1, 26 Gru 2005 - 20:28, parašė:
Erika1, 26 Gru 2005 - 20:28, parašė: ![]()
O aš nesenai skaičiau, kad aštri raudonoji paprika mažina apetitą ir degina riebalus, todėl kelias dienas ir pabandyčiau tokių ryžių, nes dabar kaip tik reikėtų iki naujų porą kilogramų numesti
O šiaip aštri raudonoji paprika ne sukelia opas, bet jas kaip tik gydo ir tose šalyse kur ji vartojama - italija ispanija, turkija, tunisas, meksika ir kt. - yra daug kartų mažesnis sergamumas žarnyno ir skrandžio vežiu - tai moksliškai nustatyta. Be to man atrodo ir žmonės tuose kraštuose tikrai nepikti ir ne irzlūs, o atvirkščiai - linksmi ir draugiški. Vienžo jaučiu silpnybę aš tiems pipirams, todėl , jeigu čia šiandien paskaitinėjus nieko geresnio nerasiu, tai nuo rytojaus bandysiu šita sriubyte dietintis
gabce, 13 Sau 2006 - 16:23, parašė:
gabce, 13 Sau 2006 - 16:23, parašė: ![]()
O man tai kaip tik kilogramu prideda.
Migitukas, 17 Gru 2005 - 05:25, parašė:
Migitukas, 17 Gru 2005 - 05:25, parašė: ![]()
Sveikos mamytes, manau geriausias budas numesti svorio yra kuo daugiau darzoviu,ivairiu salotu ir keleta vaisiu. Lengvas ir sotus maistas. O jei dar kas vakara lauke bent po 15 min. pasivaikscioti galite,tai puiki po menesio pastebesite lieknesne figurele. Sekmes visoms.
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė