Įkraunama...
Įkraunama...

FOREX arba tarptautinė valiutų rinka

QUOTE(BeibisKns @ 2010 08 19, 07:26)
snow789, o kas kad atsilieps? manai niekas neprekiauja? tiek treideriu ir niekas? wink.gif As prekiauju... imanoma prekiauti (kaip ir visur kitur) tik ne "greituoju budu".... ta reikai ismokti ( vel kaip ir visur kitur).
Bet as jiems didesnio depozito nepatikeciau.... imho kol mazas realas, tol nebaisu.

jei nepaslaptis kokiose platformose geriau ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

nors nesu super mama bet ruosiuosi buti super tevu biggrin.gif siaip domiuosi forexu nemazai. Bandau rasti pelninga strategija kuri daugiau ar maziau nestu pelna. Kadangi viso laiko tam skirti negaliu, programuoju robotus MQL kalba kurie uz mane ta darba padarytu smile.gif Gal kas nors jau atradot strategija kokia nors kuri butu pelningesne negu bankrotas? smile.gif
Atsakyti
Nu ka mamytes ir teveliai, pirma atsiprashysiu kad rasahau be LT raidziu,
antra jei kyla klausimu rashykite patarsiu.

Aš jau 15 metu sukuosi šituose vandenyse, kai ką suprantu kai ką galiu patarti, neprirašysiu labai dauk, kai prekaiuju visada online chate sedžiu marketivoje.

Kas nori pradėti prekaiuti , ar tik pabandyti taip pat imanoma juk yra demo versijos yra ir dauk brokeriu kurie dalina už ačiū pinigėlius pradžiai (nuo 5iki 600 USD ).

Pagarbiai

Thurskis aka Edvardas
Atsakyti
sveiki visi,
pradejau rimciau gilintis i Forexa - vistiek mane sita rinka labai vilioja. Anksciau bandziau visai nesuvokdama kas ten vyksta - bet geriau jau tokiu atveju i kazino eiti pralosti pinigus biggrin.gif:D
Apie pradirbima - taip skeptiskai kalba tik tie (mano nuomone aisku cia) - kurie tik eina i darba ir menesio gale gauna alga. Cia pradirbimu buti negali (buna ir isimciu retu), bet jei darote kazkoki versla perkate - parduodate preke - paslauga - nu neteko dar matyti nei vienos ruosies veiklos - kur greta pelno nepersekiotu ir nuostolis. Cia yra absoliuciai normalus dalykas versle.
Valiutu rinka taip pat yra verslas - perkate - parduodate preke. KAip prekyboje padangomis, avalyne nepasakys niekas - ar su tuo tiekeju, gamintoju bus pelningas sandoris, ar pirks galutinis vartotojas butent ta preke, ar kaina bus konkurencinga, ar konkurentas nesiulys tai paciai rinkai analoga daug patrauklesni .......... rizika kiekviename zingsnyje. Forex prekes aiskios - bet rizika yra kada ka pirkti ir kada parduoti. Nu visur reikia tyrineti rink.
Papildyta:
As dirbu tik demo saskaitoje ir keleta klausimeliu turiu -
kas yra svopas man kaimiskai paaiskinkite .
Eur/USD poroje esu. Pradejo rinka labai judeti i ivairias puse - nezinojau ka daryti. Nenorejau visiskai tik uzdaryti. Uzdariau sandori su tuo metu buvusiu nemazu pelnu ir isnaujo atidaria 2 veiksmus. Nusipirkau ir euru ir doleriu. Ir abu sekmingai gana ilgai ( valanda ) ejo i minusa. Kaip taip gali buti ??

Ar gal as cia nesamones darau smile.gif

Atsakyti
Svopo nebereikia man aiskinti:)

Swap – palūkanos, kurias Jūs mokate arba Jums moka už pozicijos laikymą daugiau nei parą (svapas).
Atsakyti
mano vyras prekiauja forex birzose. as tai nieko nenusimanau, bet jis tai domini naujienomis. kazka ten perka parduoda. neblogai sekasi ypac demo versija. su realiais pinigais ne taip puikiai. o vienas pazystamas tai ne nedirba tik su forex uzsiimineja tai pas ji ten nenormalios apyvartos. ir po pasauli pasivazineja ir masinom gerom vazineja ir vien tik forex deka.
Atsakyti
QUOTE(antanina22 @ 2011 05 16, 15:14)
mano vyras prekiauja forex birzose. as tai nieko nenusimanau, bet jis tai domini naujienomis. kazka ten perka parduoda. neblogai sekasi ypac demo versija. su realiais pinigais ne taip puikiai. o vienas pazystamas tai ne nedirba tik su forex uzsiimineja tai pas ji ten nenormalios apyvartos. ir po pasauli pasivazineja ir masinom gerom vazineja ir vien tik forex deka.

Jo, demo visiems gerai sekasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2011 05 16, 16:35)
Jo, demo visiems gerai sekasi lotuliukas.gif

Jo ir as jau dziaugiausi, kad sekasi demo. Uzdirbau 100 000 beveik. Ir kaip ejau zemyn va pries savaite. Praktiskai 0 liko.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2011 05 16, 14:35)
Jo, demo visiems gerai sekasi lotuliukas.gifO

o realioje saskaitoje del nesekmiu kalti patys prekiautojai smile.gif

Atsakyti
Visai nesenai buvau teletrade nemokamuose kursuose. Patiko, sudomino, supratau, kad beveik nieko nežinau ir galvoju dar bent keletą kartų pakartot juos kol suvoksiu tai ką aiškino. Nesu linkusi tiesiog nert į tai ko nesuvokiu ir nesuprantu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simumu @ 2012 06 09, 14:42)
Visai nesenai buvau teletrade nemokamuose kursuose. Patiko, sudomino, supratau, kad beveik nieko nežinau ir galvoju dar bent keletą kartų pakartot juos kol suvoksiu tai ką aiškino. Nesu linkusi tiesiog nert į tai ko nesuvokiu ir nesuprantu.  biggrin.gif

Jei nesuvokiate apie ką kalbėjo, tai manau sunkiai suprasite ir po kelių pakartojimų. Pabandykite geriau atsidaryti demo sąskaitą ir mokintis prekiauti.
Atsakyti
Suprasti, kad nesupranti šiaip jau didelis žingsnis suvokimo laipteliais biggrin.gif O šiaip atsidariau demo sąskaitą, nu ir ką? Žaidinėtis ten prisėdus, gal geriau aš dar kartą pasiklausysiu kas ir kaip ir geriau suprasiu, nei pasižaisiu apsimesiu, kad suprantu ir manysiu, kad išmanau biggrin.gif Jei reikės dar ne vieną kartą pakartosiu kursus, kol suprasiu tai ko dabar nesupratau smile.gif
Atsakyti