sveiki visi,
pradejau rimciau gilintis i Forexa - vistiek mane sita rinka labai vilioja. Anksciau bandziau visai nesuvokdama kas ten vyksta - bet geriau jau tokiu atveju i kazino eiti pralosti pinigus
Apie pradirbima - taip skeptiskai kalba tik tie (mano nuomone aisku cia) - kurie tik eina i darba ir menesio gale gauna alga. Cia pradirbimu buti negali (buna ir isimciu retu), bet jei darote kazkoki versla perkate - parduodate preke - paslauga - nu neteko dar matyti nei vienos ruosies veiklos - kur greta pelno nepersekiotu ir nuostolis. Cia yra absoliuciai normalus dalykas versle.
Valiutu rinka taip pat yra verslas - perkate - parduodate preke. KAip prekyboje padangomis, avalyne nepasakys niekas - ar su tuo tiekeju, gamintoju bus pelningas sandoris, ar pirks galutinis vartotojas butent ta preke, ar kaina bus konkurencinga, ar konkurentas nesiulys tai paciai rinkai analoga daug patrauklesni .......... rizika kiekviename zingsnyje. Forex prekes aiskios - bet rizika yra kada ka pirkti ir kada parduoti. Nu visur reikia tyrineti rink.
Papildyta:As dirbu tik demo saskaitoje ir keleta klausimeliu turiu -
kas yra svopas man kaimiskai paaiskinkite .
Eur/USD poroje esu. Pradejo rinka labai judeti i ivairias puse - nezinojau ka daryti. Nenorejau visiskai tik uzdaryti. Uzdariau sandori su tuo metu buvusiu nemazu pelnu ir isnaujo atidaria 2 veiksmus. Nusipirkau ir euru ir doleriu. Ir abu sekmingai gana ilgai ( valanda ) ejo i minusa. Kaip taip gali buti ??
Ar gal as cia nesamones darau