Įkraunama...
Įkraunama...

FOREX arba tarptautinė valiutų rinka

QUOTE(mamutas @ 2009 09 15, 11:11)
netiesa  schmoll.gif užsidirba protingi, negodūs ir stiprių nervų, tie, kurie moka gerai apskaičiuoti riziką

Nu bliamba, dar daugiau dvejonių. Vistik toks vaizdas, kad tai pakankamai kruvinu darbu uždirbami pinigai. O kai paskaitai tas reklamas, tai taip easy viskas g.gif .
Atsakyti
QUOTE(mamutas @ 2009 09 15, 11:11)
netiesa  schmoll.gif užsidirba protingi, negodūs ir stiprių nervų, tie, kurie moka gerai apskaičiuoti riziką

Sutinku su mamutu. Rinkoje Forex galima uzdirbti.

Spekuliuodama valiutomis visada vadovaujuosi posakiu - "Dirbk protingai, o ne sunkiai". T.y. as neatidarineju sandoriu kiekviena diena (apskritai as esu pries Dienos prekyba Forexe, nes tai lengviausias kelias prarasti savo pinigus).

Forexe prekiauju tik tada, kai matau didele tikimybe uzsidirbti. Esu ilgalaikes valiutu krypties sekeja, todel laikau atidarytas pozicijas pakankamai ilgai.

Stai ne per seniausiai (2009.09.08) pirkau eura pries doleri. Iejau i rinka su kaina 1.4450. Siuo metu esu apie 300 pipsu pliuse. smile.gif Pozicija zadu palaikyti ilgiau, nes manau, kad doleris kris dar labiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte17 @ 2009 09 18, 22:13)
Sutinku su mamutu. Rinkoje Forex galima uzdirbti.

Spekuliuodama valiutomis visada vadovaujuosi posakiu - "Dirbk protingai, o ne sunkiai". T.y. as neatidarineju sandoriu kiekviena diena (apskritai as esu pries Dienos prekyba Forexe, nes tai lengviausias kelias prarasti savo pinigus).

Forexe prekiauju tik tada, kai matau didele tikimybe uzsidirbti. Esu ilgalaikes valiutu krypties sekeja, todel laikau atidarytas pozicijas pakankamai ilgai.

Stai ne per seniausiai (2009.09.08) pirkau eura pries doleri. Iejau i rinka su kaina 1.4450. Siuo metu esu apie 300 pipsu pliuse. smile.gif Pozicija zadu palaikyti ilgiau, nes manau, kad doleris kris dar labiau. smile.gif

O kuom vadovaujiesi manydama, kad doleris dar kris? Ar kartais tik ne nuojauta?

Vistik manau, kad nemažai reikšmės čia turi ir sėkmės dalykas. Visko žinot negali kada ir kas keisis, gali tik maždaug sekti žinias ir spėti kas bus toliau. Taigi išvada - laimi iš savo spėlionių.

Bet pagal kokias žinias vadovaujatės kaip elgtis toliau? Kur semiatės tų žinių?
Atsakyti
QUOTE(Keit @ 2009 09 19, 12:39)
O kuom vadovaujiesi manydama, kad doleris dar kris? Ar kartais tik ne nuojauta?

Vistik manau, kad nemažai reikšmės čia turi ir sėkmės dalykas. Visko žinot negali kada ir kas keisis, gali tik maždaug sekti žinias ir spėti kas bus toliau. Taigi išvada - laimi iš savo spėlionių.

Bet pagal kokias žinias vadovaujatės kaip elgtis toliau? Kur semiatės tų žinių?

Savo prekyboje vadovausjuosi ne spelionemis ar nuojauta. Jeigu Forex rinkoje speliosite, tai tikrai pralaimesite. Esu "chartiste" ir prekyboje vadovaujuosi technine analize. Pries ieidama i rinka visada laukiu savo prekybos metodo signalo, kuri patvirtina kai kurie indikatoriai, o svarbiausia pati rinkos kaina.

Sekme aisku geras dalykas, bet ji yra ne prie ko kai turi teisingas ir tinkamas zinias apie Forex rinka. Kai zinai kaip veikia Forex rinka tada ir prekiauji sekmingai be emociju, o svarbiausiai pelningai. smile.gif

Apie Forex rinka pilna informacijos internete, bet apie 90% tos informacijos tik klaidina zmones ir moko nesamoniu.

Geras tinklapis apie technine analize, o taip pat ir daug kitos naudingos informacijos galite rasti cia:

http://www.incredibl...al_analysis.php

Atsakyti
QUOTE(Mergyte17 @ 2009 09 20, 10:35)
Savo prekyboje vadovausjuosi ne spelionemis ar nuojauta. Jeigu Forex rinkoje speliosite, tai tikrai pralaimesite. Esu "chartiste" ir prekyboje vadovaujuosi technine analize. Pries ieidama i rinka visada laukiu savo prekybos metodo signalo, kuri patvirtina kai kurie indikatoriai, o svarbiausia pati rinkos kaina.

Sekme aisku geras dalykas, bet ji yra ne prie ko kai turi teisingas ir tinkamas zinias apie Forex rinka. Kai zinai kaip veikia Forex rinka tada ir prekiauji sekmingai be emociju, o svarbiausiai pelningai. smile.gif

Apie Forex rinka pilna informacijos internete, bet apie 90% tos informacijos tik klaidina zmones ir moko nesamoniu.

Geras tinklapis apie technine analize, o taip pat ir daug kitos naudingos informacijos galite rasti cia:

http://www.incredibl...al_analysis.php

Šaunu thumbup.gif

Kiek laiko jau prekiauji Forexe?
Atsakyti
QUOTE(mamutas @ 2009 09 20, 15:08)
Šaunu  thumbup.gif

Kiek laiko jau prekiauji Forexe?

Forexe dirbu jau pakankamai ilgai. Jau 8 metai su virsum. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte17 @ 2009 09 20, 19:27)
Forexe dirbu jau pakankamai ilgai. Jau 8 metai su virsum. smile.gif

Dar vieną klausimą paklausiu, kiek procentų pelno per metus turi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutas @ 2009 09 21, 17:34)
Dar vieną klausimą paklausiu, kiek procentų pelno per metus turi?  blush2.gif

Kiekvienais metais skirtingai.

Pamenu, kad pirmieji mano prekybos metai Forexe buvo gana nuobodus.
2001m. valiutu pora Eur/Usd formavo gana dideli simetrini trikampi. Bet ir tai pavyko uzdirbti 12%. O kai kaina pralauze trikampi i virsu ir suformvo ilgalaike kylancia krypti, tai pelnas sieke ir trizenklius % per metus. thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

Tema apmirus, gaila, bet gal kas atsakys ax.gif

Noriu pradėt. Nežinau nuo ko.

1. Sakot, būtina pasiruošt - paskaityti, pamąstyti.
Gal yra daugiau medžiagos rusų kalba? Rekomenduokit. smile.gif

2. Tie, kurie senokai tuo užsiima - pasakykit, ar turit ekonominį išsilavinimą? Noriu suprast, ar aplamai turiu šansų. blush2.gif

3. Dar - kalbat apie brokerius - o tai ką būtina turėtu savo "gyvą brokerį"?

4. Kad nepapulčiau į sukčių tinklus, į kokį forex puslapį eit?

5. Ar tie Admiral Market kursai mokami? Kiek kainuoja? Kiek trunka?

Gal kvailai klausimai nuskambėjo, bet iš anksto ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
..As irgi kaip tik is tu pradedanciuju..Jau buvau net nauja tema sukurusi, nes sitos nemaciau o ir kazkaip galvojau,kad turbut nelabai yra sansu cia ka tuom besidomincia rasti...
Na as tai jokiu kursu nesiruosiu lankyti,kazkiap esu isistikinusi, kad ta pati ir net daugiau galima internete suzinoti..
...ekonominio issilavinimo neturiu ir esu 100% tikra ,kad nuo to nepriklauso ar gali sekmingai prekiauti forexe ar ne...
..Na turbut po kokio menesiuko praktiko ant bandomosios saaskaitos ir surinktos informacijos bei stebejimu tureciau pradeti realiai tuo uzsiimti- na turiu omenyje su jau tikrai ssavais investuotais pinigais..
Atsakyti
QUOTE(Leidaa @ 2009 11 12, 21:47)
Sveiki,

Tema apmirus, gaila, bet gal kas atsakys ax.gif

Noriu pradėt. Nežinau nuo ko.

1. Sakot, būtina pasiruošt - paskaityti, pamąstyti.
Gal yra daugiau medžiagos rusų kalba? Rekomenduokit. smile.gif

2. Tie, kurie senokai tuo užsiima - pasakykit, ar turit ekonominį išsilavinimą? Noriu suprast, ar aplamai turiu šansų. blush2.gif

3. Dar - kalbat apie brokerius - o tai ką būtina turėtu savo "gyvą brokerį"?

4. Kad nepapulčiau į sukčių tinklus, į kokį forex puslapį eit?

5. Ar tie Admiral Market kursai mokami? Kiek kainuoja? Kiek trunka?

Gal kvailai klausimai nuskambėjo, bet iš anksto ačiū už atsakymus  4u.gif

1. Taip, pasiruosimas butinas norint sekmingai prekiauti Forex rinkoje. Taip kaip neismokstama vairuoti automobilio be instruktoriaus pagalbos, taip ir forexe be atitinkamu ziniu bei pasiruosimo neuzdirbsite pelno. Deja, Forex ne visiems zmonems tinkamas. Zmones kurie yra neatsakingi, nekantrus ir nedisciplinuoti, Forexe neturi jokiu sansu laimeti. Paskaitymui rusu kalba geras tinklapis yra sis http://masterforex-v.org

2. Tam kad pelningai prekiauti Forex rinkoje, nereikia tureti kazkoki ypatinga issilavinima. Tai daugiau lemia zmogaus psichologija. Reikia tik tureti teisinga mastyma ir poziuri. Deja, 90% Forex prekybininku jo neturi, todel prasilosia.

3. Norint prekiauti Forex rinkoje reikalingas brokeris. Brokeris tai tarpininkas tarp Jusu ir rinkos. Be brokerio paslaugu i rinka niekaip nepateksite.

4. Jeigu nenorite papulti ant apsisaukeliu arba sukciu rinkites toki Forex brokeri kuris butu reguliuojamas tos salies instituciju kurioje brokeris registruotas. Jeigu gyvenate Europoje, tai ir rinkites brokeri is Europos.

5. Apie Admiral Market kursus pasakyti nieko negaliu. Taciau is patirties zinau, kad tokie kursai tikrai nepades sekmingiau prekiauti. Paprastai kursuose pateikiama informacija kuria galima rasti internete nemokamai.

Pabaigai, neskubekite prekiauti su tikrais pinigais. Is pradziu padirbekite su demo saskaita maziausiai bent puse metu. Ir jeigu kiekviena menesi Jus turesite pelna, tik tada galite meginti dirbti su tikrais pinigais. Tikrai nemanykite jeigu su netikrais pinigais nesiseka, tai kazkaip stebuklingai seksis su tikrais. Tokiu stebuklu nebuna. Taigi praktikuokite su netikrais tol kol turesite stabilu pelna, o tada jau galima pagalvoti ir apie realia saskaita.

Sekmes!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergyte17: 17 lapkričio 2009 - 17:16
.Dekui Mergyt uz patarimus...Beja, ar yra leidziama laikyti "atvira" ordeery daugiau nei 90 dienu? Ar tai prilauso nuo pasirenkamo brokerio?..
Atsakyti