Sveiki visi ir visos!
Prisistatysiu.
Mano vardas Albertas, apie šia svetainę sužinojau senai iš žmonos, šiandien netyčia užklydau į nuotraukų konkursą ir atsitiktinai pamačiau temą "FOREX arba tarptautinė valiutų rinka".
Šioje srityje turiu patirties nuo 2009 metų, esu dirbęs daugelyje Forex įstaigose, esu daug ką matęs ir dabar irgi dirbu, su žmona esame įsikūrę Kipro antrojoje sostinėje - Limassolis, žmona dirba BackOffis'e (su bankais, pervedimais), o mano darbas susyjes tiesiogiai su prekybą.
Kartais paskaičius kai kuriuos komentarus, nuomones ir teigimus tik griebiuosi už galvos ir prieinu prie išvados, kad žmonės prastai informuoti apie visus tuos uždarbio dalykus.
SVARBU: Aš nesiruošiu nieko reklamuoti, nei pardavinėti ar siūlyti kokias nors paslaugas!
Tikslas vienintelis:
- Išvengti neteisingų sprendimų pradedantiesiems!
- Kur kreiptis, jeigu patekote pas sukčių brokerį, kuris negražina jums jūsų idėtų pinigų??
- Kaip suprasti, ar menedžeris iš Forex kompanijos jums iš tikrųjų linki pelno?
Pirmas patarimas: Pirmus metus prekiauti demo sąskaitoje o po to tik pradėti nuo micro lotu (gainioti centus).
Prekiaujančių yra labai daug.
Uždirbančių yra nemažai.
Stabiliai uždirbančių yra labai mažai.
Jei tikrai bus besidominčių šia tema, šioje svetainėje - prašom drąsiai uždavinėti klausimus ir pasistegsiu padėti kuom galėsiu.
P.S.
Dėl kai kurių supratimų ir taisyklių negalėsiu pareikšt savo nuomonės apie konkrečiai kokį nors brokerį.