Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (2 tema)

QUOTE(wowavyva @ 2009 01 21, 18:59)
labai labai primena mano situacija pries pompa. visi gydytojai peciais trauke. valgyk ka nori - cukrus aukstas ir nevaldomas.

Rimtai? ir tau taip buvo?
Ir taip noriu pavalgyt... nusibodo tie kopustai verysad.gif is beviltiskumo verkti norisi.... tikrai jauciuosi beviltiskai verysad.gif
Buvau siandien pas savo gydytoja-ryt ryte padarysim glikuota... sake, jei bus didelis-sius i RK gultis...sakau, kad tikrai nesigulsiu schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

pirmadieni buvau konsultacijoj del GD pas gyd.baliutaviciene. likau suzaveta jos rupestingumu. del kitu nesklandumu staigiai buvau paguldyta i KMUK, jos deka is karto padaryti ivairiausi tyrimai. esu jai labai dekinga 4u.gif pasiseke ir su palatos gydytoja, nuostabus zmogus 4u.gif nors siuo metu KMUK be galo daug nestuke.gif , bet demesys buvo didziulis, uz ka esu labai dekinga visam personalui. thumbup.gif

o del GD tai suzinojau, kad laikiausi per daug grieztos dietos. as buvau isitikinusi, kad negalima daug ko valgyti, o man liepe tik tai riboti g.gif o man net kliniku dietini maista buvo baugu valgyti, nes kai kuriu produktu buvau atsisakius ax.gif del svorio, kuo mane vis gasdino mano gyd., tai niekas ne puse zodzio nepasake. dar ir palinguodavo galva, kad per tokia dieta tik svori metu blink.gif o mergyte pagal prognozes iki gimdymo gali paaugti iki 3,5 kg, gal dar truputi daugiau, bet tikrai ne iki 4 kg wub.gif
Atsakyti
QUOTE(softly @ 2009 01 21, 22:24)
sveikutes  4u.gif

pirmadieni buvau konsultacijoj del GD pas gyd.baliutaviciene. likau suzaveta jos rupestingumu. del kitu nesklandumu staigiai buvau paguldyta i KMUK, jos deka is karto padaryti ivairiausi tyrimai. esu jai labai dekinga  4u.gif pasiseke ir su palatos gydytoja, nuostabus zmogus  4u.gif nors siuo metu KMUK be galo daug  nestuke.gif , bet demesys buvo didziulis, uz ka esu labai dekinga visam personalui. thumbup.gif

o del GD tai suzinojau, kad laikiausi per daug grieztos dietos. as buvau isitikinusi, kad negalima daug ko valgyti, o man liepe tik tai riboti  g.gif  o man net kliniku dietini maista buvo baugu valgyti, nes kai kuriu produktu buvau atsisakius  ax.gif del svorio, kuo mane vis gasdino mano gyd., tai niekas ne puse zodzio nepasake. dar ir palinguodavo galva, kad per tokia dieta tik svori metu  blink.gif o mergyte pagal prognozes iki gimdymo gali paaugti iki 3,5 kg, gal dar truputi daugiau, bet tikrai ne iki 4 kg  wub.gif

sveikute 4u.gif
jei nesunku, papasakok truputėlį plačiau, kaip ten toj ligoninėj, nes rytoj ir aš važiuoju gultis.. doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Padare glikuota angel_sadangel.gif Rezultatas - 10.4 gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif Nebezinau jau ka ir daryti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvile @ 2009 01 22, 10:41)
sveikute 4u.gif
jei nesunku, papasakok truputėlį plačiau, kaip ten toj ligoninėj, nes rytoj ir aš važiuoju gultis.. doh.gif  4u.gif

sveika 4u.gif
as gulejau akuseriniam skyriui, ne endokrinologiniam, nes gulde ne del GD.
jei tu ten pat, bandyk gauti palata 3 aukste, ten geriau- remontas padarytas. personalas labai malonus, demesingas, noriai bendrauja. palatos 3-vietes, viduj labai silta. kiek girdejau 2 aukste vesoka.
maistas... na ne namai smile.gif bet maitinimas pagal nustatyta dieta, tai as savo maisto net nevalgiau, nes visa laika stebejo ir cukru, tai nenorejau ka nors sumaisyti biggrin.gif
nezinau, ka dar papasakot, sakyk kas idomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(softly @ 2009 01 22, 11:09)
sveika  4u.gif
as gulejau akuseriniam skyriui, ne endokrinologiniam, nes gulde ne del GD.
jei tu ten pat, bandyk gauti palata 3 aukste, ten geriau- remontas padarytas. personalas labai malonus, demesingas, noriai bendrauja. palatos 3-vietes, viduj labai silta. kiek girdejau 2 aukste vesoka.
maistas... na ne namai smile.gif bet maitinimas pagal nustatyta dieta, tai as savo maisto net nevalgiau, nes visa laika stebejo ir cukru, tai nenorejau ka nors sumaisyti  biggrin.gif
nezinau, ka dar papasakot, sakyk kas idomu  ax.gif

aš vakar buvau pas gyd. Biržietį. Nu super žmogelis, labai patiko thumbup.gif šiaip, realiia, tai mane ir guldo būtent dėl GD, bet irgi kažkodėl į akušerinį skyrių g.gif pati esu šiaulietė, pasiskambinau savo gydytojai, sako, į endokrinologinį guldo, ane? sakau ne, į akušerinį, tai sako kodėl? blink.gif liepė šiandien pas ją atvažiuot ir kaip supratau, tikriausiai rašys tada siuntimą į endokrinologinį unsure.gif tai išvis jau nieko nebesuprantu, kur čia man geriau gultis unsure.gif gal kas patars, nes nieko toj srity nesusigaudau blush2.gif 4u.gif šiaip ryt ryte, jei turėsiu siuntimus į abu skyrius, galėsiu rinktis, tai ir pasirinkčiau kur geriau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 22, 10:39)
Padare glikuota angel_sadangel.gif  Rezultatas - 10.4 gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif Nebezinau jau ka ir daryti verysad.gif

sudas atsiprasant.
as balsuoju uz pompa.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 22, 11:39)
Padare glikuota angel_sadangel.gif  Rezultatas - 10.4 gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif Nebezinau jau ka ir daryti verysad.gif

pirmiausia tai nusiramink, nieko nepadarysi 4u.gif man kilo minčių, gal reikėtų paidaryti kraujo, šlapimo tyrimus, gal ten kas nelabai gerai,gl tai įtakoja didelius cukrus, nors čia tik mano pamastymai blush2.gif laikykis ir belieka tik toliau stengtis gun_smilie.gif
Papildyta:
QUOTE(Gvile @ 2009 01 22, 12:29)
aš vakar buvau pas gyd. Biržietį. Nu super žmogelis, labai patiko thumbup.gif šiaip, realiia, tai mane ir guldo būtent dėl GD, bet irgi kažkodėl į akušerinį skyrių g.gif pati esu šiaulietė, pasiskambinau savo gydytojai, sako, į endokrinologinį guldo, ane? sakau ne, į akušerinį, tai sako kodėl? blink.gif liepė šiandien pas ją atvažiuot ir kaip supratau, tikriausiai rašys tada siuntimą į endokrinologinį unsure.gif tai išvis jau nieko nebesuprantu, kur čia man geriau gultis unsure.gif gal kas patars, nes nieko toj srity nesusigaudau blush2.gif  4u.gif šiaip ryt ryte, jei turėsiu siuntimus į abu skyrius, galėsiu rinktis, tai ir pasirinkčiau kur geriau blush2.gif  biggrin.gif

tu ir turi gultis į akušerinį, su GD į endokrinologinį paprastai neguldo, bet kuriuo atveju, tave nusiųs konsultacijai pas endokrinologą, tad jokio siuntimo tau nereikia.Tavo gygytoja, man rodos, nelabai pati supranta kur tave turi guldyti turi biggrin.gif Biržietis viską tau teisingai susakė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 22, 11:58)
sudas atsiprasant.
as balsuoju uz pompa.

Privertei nusisypsoti lotuliukas.gif As ir jau noriu pompos... ale pas gydytoja eisiu kovo 19 tik doh.gif

QUOTE(Asciuke @ 2009 01 22, 12:15)
pirmiausia tai nusiramink, nieko nepadarysi 4u.gif man kilo minčių, gal reikėtų paidaryti kraujo, šlapimo tyrimus, gal ten kas nelabai gerai,gl tai įtakoja didelius cukrus, nors čia tik mano pamastymai  blush2.gif laikykis ir belieka tik toliau stengtis gun_smilie.gif

Zinau, kad reikia nusiraminti... ale jauciuosi beviltiskai verysad.gif Padare bendra kraujo tyrima-bus rezultai antradieni...

Ir is viso... jauciu i ligonine reiktu g.gif ale nenoriu ten... ir tikra is darbo niekas neleis unsure.gif
Papildyta:
Na, papildomai uzsiregistravau vasario 26 d. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2009 01 22, 12:15)
tu ir turi gultis į akušerinį, su GD į endokrinologinį paprastai neguldo, bet kuriuo atveju, tave nusiųs konsultacijai pas endokrinologą, tad jokio siuntimo tau nereikia.Tavo gygytoja, man rodos, nelabai pati supranta kur tave turi guldyti turi biggrin.gif Biržietis viską tau teisingai susakė  thumbup.gif

labai labai labai ačiū 4u.gif 4u.gif net neįsivaizduoji, kaip nuraminai ir pagelbėjai 4u.gif nes jau visiškai pasimetus buvau.. blush2.gif
Atsakyti
o ka toj ligoninej? netikiu kad kuo pades... bent jau man tik nervai gadinasi.
kovo 19?! baik tu juokus, biski per ilgai laukti. bandyk kazka greiciau organizuotis. po to ka dar du menesius reikes laukti, kol i konsiliuma suorganizuos?
pompa pabandyt tikrai galetum, nieko nekainuoja. as dabar esu sau dekinga biggrin.gif kad istveriau pereinamaji laikotarpi ir labai dziaugiuos poma thumbup.gif nepatiks, nepriprasi - nusiimsi.
priminsiu kaip man buvo pries pompa pastaruosius menesius. gliukomatis vidurki rode berods 14 ar 16mmol. nuolat aukstas cukrus! kaip tu ir sakei - vaiksciojau alkana, norejau valgyt. suvalgai atsiprasau agurka ir cukrus iki 14 pakyla. taigi nesileisi agurkui 8v.v. ? biggrin.gif bezabrazija buvo. rasiausi smulkiai ka suvalgau, kiek suleidziu ir koks rezultatas kelias dienas. gydytoja tik peciais patrauke doh.gif skaide, keite dozes levemiro ir nelabai tepadejo.
o tu kiek ir kada leidi ilgo veikimo insulino?
Atsakyti
Leidziu Lantusa 2 kartus-apie 9 ryto ir 9 vakaro-atitinkamai 10 VV ir 26 VV...
Na, jau rasiau, kad internetu uzsiregistravau vasario 26...tikiuosi patvirtins regisracija unsure.gif
O koks konsiliumas? beje, dar norejau paklausti...uzdeda ta pompa kaip planuojanciai-o kas toliau? pasirasai sutarti kazkokia? o jie nepavyksta pastoti per 1 metus?
Papildyta:
Aisku, man ne iki planavimo dabar schmoll.gif
Atsakyti