Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (2 tema)

QUOTE(Gvile @ 2009 01 19, 19:42)
o čia visas veiksmas pats prasideda tokiu laiku, ar specialiai skatina, kad tik anksčiau gimtų? g.gif

Tikruoju diabetu sergancais itin stebi nuo 38 savaites keikviena diena ir pagal bendra bukle sprendzia, kada leliuka krapstyti lauk smile.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 01 19, 19:44)
Labas vakarelis 4u.gif  As lovoje siandien laika leidziu... ax.gif  Vakar vaziavom su vaiku nuo kalniuko su rogem ir sugebejau taip issisukti koja, kad biuletenio prireike blush2.gif

Vargsiukele console.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 01 20, 21:25)
Mergytes vilnietes padekit 4u.gif  Gal zinot/rekomenduotumete viena is siu gydytoju-endokrinologiu-Romena Laukiene ir/ar Rasa Juskiene blush2.gif

Nepazistu ne vienos, bandyk SM ieskot atsiliepimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ech...mano gydytoja isvaziuodama abi jas rekomendavo...bet viena labiau-tik lapeli pameciau-niekaip nepamenu kuria... doh.gif apie abi neblogai atsiliepia... ax.gif
Ech...jau uzsiregistravau... nes cukriukai visiskai durniuoja fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2009 01 20, 17:29)
sveikute, patarčiau gliukozės testą pasidaryti, bus pačiai ramiau, o šiaip cukrus nėra didelis, į normas pataikai, bet jei dareisi ryte ir nieko nevalgius, tai cukrus siek tiek didokas, bet taip gali būti ir dėl pačio nėštumo, juk organizmas dar tik prisitaiko prie naujos padėties  4u.gif

na 5,8 rode man is ryto nieko nevalgius 12 valandu, daktare gliukozes testa pasiule pasidaryti po poros savaiciu, bet dabar ir nezinau kiek galiu sau leist kiek ne, saldumynu zinoma atsisakiau, bet dar yra daug produktu kelianciu cukru. g.gif
Atsakyti
QUOTE(juniore @ 2009 01 21, 08:27)
na 5,8 rode man is ryto nieko nevalgius 12 valandu, daktare gliukozes testa pasiule pasidaryti po poros savaiciu, bet dabar ir nezinau kiek galiu sau leist kiek ne, saldumynu zinoma atsisakiau, bet dar yra daug produktu kelianciu cukru. g.gif

o kokia prasme laukti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juniore @ 2009 01 21, 09:27)

laukti nėra prasmės, tai tik delsimas, kuris ne į naudą, jei tau GD (nesuprantu tavo gydytojos motyvacijos, kas nuo to pasikeis? g.gif ) pirkdama maistą, skaityk pakuočių užrašus, rinkis tuos, kuriuose mažiau angliavandenių (jie būtini, tad neatsisakyk visiškai, apie tai jau tikrai n-kartų visos forumietės rašėm) pirmam puslapyje yra nuorodos, ten daug info apie tai, paskaityk mirksiukas.gif
Atsakyti
Na dekui merginos uz patarimus kaip tik info nagrinejuosi smile.gif
Atsakyti
sveikos,
isdrisau isbandyt rinkinio nr. 2 adatele. panasu, kad nepamegsiu schmoll.gif
Atsakyti
madmuazele TAI KOKI TAVO CUKRIUKAI KAD DURNIUOJA, GAL PER MAZAI INSULINO

wowavyva as tai visada naudojau Nr. 1. dabar Nr 3 kaip ir tu ne man patinka 1. na ir prie 3 reikai prisprasti. o kaip atrodo Nr.2??

na aciu dievui mano cukriukai susitvarke sia savaite turesiu atsakyma gliukonizuoto. rolleyes.gif rolleyes.gif na idomu koks bus.
Atsakyti
antras rinkinys - gelezine adatele.
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 01 21, 17:15)
madmuazele TAI KOKI TAVO CUKRIUKAI KAD DURNIUOJA, GAL PER MAZAI INSULINO

tai 20, tai 16, tai 6... labai sokineja...ir labiau aukstesni buna doh.gif mane jau nervas ima... niekaip nesuprantu kodel jie taip issireguliavo... valgau maziau angliavandeniu jau, o insulino kieki palikau ta pati...tai vis viena auksti doh.gif tada dasileidziu... ax.gif nesuprantu nieko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 21, 18:54)
tai 20, tai 16, tai 6... labai sokineja...ir labiau aukstesni buna doh.gif  mane jau nervas ima... niekaip nesuprantu kodel jie taip issireguliavo... valgau maziau angliavandeniu jau, o insulino kieki palikau ta pati...tai vis viena auksti doh.gif  tada dasileidziu... ax.gif nesuprantu nieko verysad.gif

labai labai primena mano situacija pries pompa. visi gydytojai peciais trauke. valgyk ka nori - cukrus aukstas ir nevaldomas.
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 01 20, 22:35)
Tikruoju diabetu sergancais itin stebi nuo 38 savaites keikviena diena ir pagal bendra bukle sprendzia, kada leliuka krapstyti lauk smile.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti