Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (2 tema)

Inguska, o tu vilniete?

Gaila, bet ne Vilnietė.
Taigi nieks ir nesiruošia palikti, nebent tu pati nuspręsi neskaityti ką mes čia pliurpiam ir paliksi mūsų skyrelį  bet labai tikiuosi, kad taip neatsitiks 

Aš šeip pajuokavau ax.gif . Dabar ir aš jau galiu vis daugiau pabendrauti, nes išmokau paskirstyti laiką.
Jau Arnučiui 2.gif greit 4 mėn. Mano cukriukai, kaip ir normoj, gliukuotas 5,7. Bet kaip norisi saldaus, tai vis neatsispiriu ir kas dien smaližiauju. Ir aiško dėl to save žiauriai baru.
aggressive.gif
Mano pasisakimai gal jau ir pabaigs temele.iki susirašymo kitoj mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos. niekada negalvojau kad taip sunku. jau nuo nuovargio tik verkti pradedu, dar pradzioje miegojo dabar pavalgo, bet kzkodel nemiega. net nezinau kodel. bet svarbu kad neverkia.

skubu jums papasakoti apie viska ispradziu. atsigulaiu i akuserini, 38 sav. jauciausi labai gerai. tonusus tikrino kiekviena diena. kaip visada jis visada aukstesnis, bet daktarai sake nieko tokio. penktadieni ryte atsikeli(20d.) jauciuosi gerai, nieko blogo. pavalgau pusrycius, nueinu uzsirasyti tonusus. nieko blogo itartina griztu i palata. sesute palatos kalidoriuje sutinka komisija visa daktaru greitai paziuri i mano tonusu lapa. ir jie pasako, kad siandien butinai gimdyti. esu labai isigandus taip viskas greitai ir netiketai. pradedu verkti kazkodel. po keliu min. ateina visi i palata ir pasako leliukas jauciasi pilvelyje ne kaip butina skubiai operuoti, gimdymas pavojingas. po dvieju val. 12,.30 as operacineje. Birzietis puikia atlieka savo darba, anesteziologe dar puikiau labai puiki moteris papuole, labai rupinosi manim. po 13.01 gimsta mano Domukas. toks grazus ir mielas. prideda prie lupu apsiverkiu iki pasikukciojimo. greitai isnesa i inkubatoriu. mane baigia operuoti. isveza i intencyvia. ten prabuvau 2 d. labai blogai jauciausi, galva svaigo. atsistoti nera jegu, jei ne vyras nezinau ka daryti. po dvieju dienu atnesa leliuka, bet nera jegu rupintis. vyras vysto, val. o as ziuriu tik. bejege, asaros bega. dar po dienos atsigaunu smile.gif
leliukas sveikas, sirdele sveika. zandukai dideli. sveiku sveikiausias.

tai tiek . dabar gyvenam namuciuose, bet labai sunku adaptuotis, kartais pradedu verkti. nezinau kodel. turbut del miego trukumo.

foto gmaile.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 29 kovo 2009 - 12:01
QUOTE(aitiii @ 2009 03 29, 11:53)
sveikos  merginos. niekada negalvojau kad taip sunku. jau nuo nuovargio tik verkti pradedu, dar pradzioje miegojo dabar pavalgo, bet  kzkodel nemiega. net nezinau kodel. bet svarbu kad neverkia.

skubu jums papasakoti apie viska ispradziu. atsigulaiu i akuserini, 38 sav. jauciausi labai gerai. tonusus tikrino kiekviena diena. kaip visada jis visada aukstesnis, bet daktarai sake nieko tokio.  penktadieni ryte atsikeli(20d.) jauciuosi gerai, nieko blogo. pavalgau pusrycius, nueinu uzsirasyti tonusus. nieko blogo itartina griztu i palata. sesute palatos kalidoriuje sutinka komisija visa daktaru greitai paziuri i mano tonusu lapa. ir jie pasako, kad siandien butinai gimdyti. esu labai isigandus taip viskas greitai ir netiketai. pradedu verkti kazkodel. po keliu min. ateina visi i palata ir pasako leliukas jauciasi pilvelyje ne kaip butina skubiai operuoti, gimdymas pavojingas. po dvieju val. 12,.30 as operacineje. Birzietis puikia atlieka savo darba, anesteziologe dar puikiau labai puiki moteris papuole, labai rupinosi manim. po 13.01 gimsta mano Domukas. toks grazus ir mielas. prideda prie lupu apsiverkiu iki pasikukciojimo. greitai isnesa i inkubatoriu. mane baigia operuoti. isveza i intencyvia. ten prabuvau 2 d. labai blogai jauciausi, galva svaigo. atsistoti nera jegu, jei ne vyras nezinau ka daryti. po dvieju dienu atnesa leliuka, bet nera jegu rupintis. vyras vysto, val. o as ziuriu tik. bejege, asaros bega. dar po dienos atsigaunu smile.gif

tai tiek . dabar gyvenam namuciuose, bet labai sunku adaptuotis, kartais pradedu verkti. nezinau kodel. turbut del miego trukumo.
foto gmaile.

Nepergyvenk-palaipsnui viskas sustos i savo vezias 4u.gif Tada jau verksi ne is nuovargio,o is laimes-kaip sunelis pirma karta nusisipsos, kai prades savo kalbele guguoti ir t.t Dar daug daug maloniu akimirku taves laukia wub.gif O dabar nesinervok, miegok tada,kai miega vaikelis.Pailsesi,sustipresi ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aister: 29 kovo 2009 - 12:05
madmuazele, viskas man ok smile.gif nieko naujo, nieko blogo, nieko ir labai gero smile.gif neturiu ka pasakyt, tai ir tyliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 03 29, 12:53)
sveikos  merginos. niekada negalvojau kad taip sunku. jau nuo nuovargio tik verkti pradedu, dar pradzioje miegojo dabar pavalgo, bet  kzkodel nemiega. net nezinau kodel. bet svarbu kad neverkia.

skubu jums papasakoti apie viska ispradziu. atsigulaiu i akuserini, 38 sav. jauciausi labai gerai. tonusus tikrino kiekviena diena. kaip visada jis visada aukstesnis, bet daktarai sake nieko tokio.  penktadieni ryte atsikeli(20d.) jauciuosi gerai, nieko blogo. pavalgau pusrycius, nueinu uzsirasyti tonusus. nieko blogo itartina griztu i palata. sesute palatos kalidoriuje sutinka komisija visa daktaru greitai paziuri i mano tonusu lapa. ir jie pasako, kad siandien butinai gimdyti. esu labai isigandus taip viskas greitai ir netiketai. pradedu verkti kazkodel. po keliu min. ateina visi i palata ir pasako leliukas jauciasi pilvelyje ne kaip butina skubiai operuoti, gimdymas pavojingas. po dvieju val. 12,.30 as operacineje. Birzietis puikia atlieka savo darba, anesteziologe dar puikiau labai puiki moteris papuole, labai rupinosi manim. po 13.01 gimsta mano Domukas. toks grazus ir mielas. prideda prie lupu apsiverkiu iki pasikukciojimo. greitai isnesa i inkubatoriu. mane baigia operuoti. isveza i intencyvia. ten prabuvau 2 d. labai blogai jauciausi, galva svaigo. atsistoti nera jegu, jei ne vyras nezinau ka daryti. po dvieju dienu atnesa leliuka, bet nera jegu rupintis. vyras vysto, val. o as ziuriu tik. bejege, asaros bega. dar po dienos atsigaunu smile.gif

foto gmaile.

kaip miela ir malonu, kad viskas taip gerai baigėsi wub.gif 4u.gif sėkmės jums augant ir stiprėjant 4u.gif wub.gif

o gal ir man jau būtų galima paštuko prisijungimo duomenis? blush2.gif norėčiau labai pamatyt tą mažąjį stebukliuką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 03 29, 11:53)
tai tiek . dabar gyvenam namuciuose, bet labai sunku adaptuotis, kartais pradedu verkti. Nezinau kodel. turbut del miego trukumo.
foto gmaile.

Aitiii, as ir pradzioje daug verkdavau blush2.gif Ir nuo nuovargio, ir kazkokios emocijos nevaldomos buvo... pasistenk, kai sunelis miega diena, ir tu pamiegoti, ilsekis 4u.gif
O kokio ugio ir svorio gime sunelis?

Koks grazus mazylis tavo wub.gif Burbulis mazulis wub.gif

QUOTE(wowavyva @ 2009 03 29, 14:01)
madmuazele, viskas man ok smile.gif nieko naujo, nieko blogo, nieko ir labai gero smile.gif neturiu ka pasakyt, tai ir tyliu  lotuliukas.gif

Netylek schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(Gvile @ 2009 03 29, 15:17)
o gal ir man jau būtų galima paštuko prisijungimo duomenis? blush2.gif norėčiau labai pamatyt tą mažąjį stebukliuką wub.gif

Parasiau mirksiukas.gif Laukiam ir tavo foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 29 kovo 2009 - 18:46
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 29, 19:40)
Parasiau mirksiukas.gif Laukiam ir tavo foto mirksiukas.gif

dėkui dėkui dar kartelį 4u.gif na reiks ir man artimiausiom dienom mestelt kokį fotoreportažą biggrin.gif blush2.gif
bet jau kokių grožių prisižiūrėjau bigsmile.gif wub.gif ir biškiuką nesupratus likau, kas čia skundėsi, kad storos yra??? blink.gif nei vienos tokios nemačiau, tai dar iš pradžių pagalvojau, kad ne tą paštą atsidariau doh.gif lotuliukas.gif gražuolės visos, o koookie leliukai wub.gif wub.gif o koks fainuolis mūsų pats mažiausiasis wub.gif wub.gif tikrai neatrodo, kad būtų anksčiau gimęs, gražuolis Domukas wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 03 29, 12:53)
sveikos  merginos. niekada negalvojau kad taip sunku.
foto gmaile.

Aitiii console.gif 4u.gif Matyt, viskas ateina su laiku ax.gif Na, bent jau aš taip tikiuosi, nes priešingu atveju tu čia mane prišiurpinsi ir aš dar nepagimdžius imsiu panikuot kaip čia kas bus doh.gif lotuliukas.gif Iš kitos pusės, gali pasiguosti ir tuo jog tavo Domukas labai ramus ir tylus thumbup.gif manau, tai didelis palengvinimas esant tokiam nuovargiui. Todėl labai linkiu išnaudoti savo puikų vyrą, nes tikrai ne kiekviena turi tokį pagalbininką mirksiukas.gif, ir kuo greičiau atsigauti, kad galėtum pajusti visą džiaugsmo pilnatvę 4u.gif
beje, vistik tu mane stebini bigsmile.gif vietoj to, kad iš nuovargio kristum į lovą - landžioji po SM ir dar sugebi ir nuotraukas sukelt bash.gif Anu marš į lovą ir kol neatsigausi - jokių SM cool.gif Aišku, tokias nuotraukytes sunku išlaikyti nepasirodžius wub.gif Ir manau visos labai apsidžiaugė pamatę tokį grožį, bet tu pirmiausia rūpinkis savim mirksiukas.gif .

QUOTE(Gvile @ 2009 03 29, 21:22)
na reiks ir man artimiausiom dienom mestelt kokį fotoreportažą biggrin.gif  blush2.gif

OI laukiam laukiam nuotraukyčių laukiam mirksiukas.gif

Wowavyva, pritariu madmuazelei, netylėk mirksiukas.gif

O pas mane su cukrais kažkokie bardakai vėl prasidėjo doh.gif bet gi įtariu, kad čia pilnatis tikrai kalta, nes ligoninėj cukrai tai buvo ledas, o va nuo penktadienio vakaro prasidėjo nesąmonės doh.gif nes per porą valandų nuo 4.5 naktį užkyla iki 8.2, nors anksčiau su ta pačia baze iki pat ryto išlikdavo idealūs. Žodžiu, lauksiu kol baigsis pilnatis ir tada bus matyt kas čia ir kaip vyksta.
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 03 29, 22:13)
OI laukiam laukiam nuotraukyčių laukiam  mirksiukas.gif

O pas mane su cukrais kažkokie bardakai vėl prasidėjo  doh.gif bet gi įtariu, kad čia pilnatis tikrai kalta, nes ligoninėj cukrai tai buvo ledas, o va nuo penktadienio vakaro prasidėjo nesąmonės  doh.gif nes per porą valandų nuo 4.5 naktį užkyla iki 8.2, nors anksčiau su ta pačia baze iki pat ryto išlikdavo idealūs. Žodžiu, lauksiu kol baigsis pilnatis ir tada bus matyt kas čia ir kaip vyksta.

Būtinai! pioneer.gif 4u.gif

Eudora, dabar jaunatis.. blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvile: 29 kovo 2009 - 21:27
QUOTE(Gvile @ 2009 03 29, 22:16)
Eudora, dabar jaunatis..

nesvarbu lotuliukas.gif man pagal visus požymius pilnatis ir viskas biggrin.gif o jei rimčiau - tai vistiek fazė keitėsi ketvirtadienį ir vėl keisis antradienį jei neklystu ax.gif tai labai tikiuosi, kas su ja pasikeis ir mano cukrų fazė, nes priešingu atveju nuo tokių nesąmonių dar ir stogas nuvažiuos doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti