Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (2 tema)

Merginos... man vel uzejo... svaigstu kaip noriu leliuko...blush2.gif siandien sapnavau, kad pagimdziau dvi identiskas mergytes wub.gif wub.gif
Bet negaliu dar doh.gif Va dantis sausio pab. tvarkysiu ir desiuos pompa... bandysiu... nes cukriukai mano grybauja dabar visiskai unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Gvile @ 2009 01 17, 10:30)
o aš norėjau tokio klausimuko paklaust, niekaip naktį miegot negalėjau, vis galvojau visokias nesąmones.. doh.gif papasakokit apie savo vaikeliukus, ar jiems nepersidavė CD?

Na, jau daug kartu minejau... Nustate GD nestumo metu, o mazdaug po metu - CD... tpfu tpfu tpfu maniskiui kol kas jokiu pozymiu... tikiuosi jis nepaveldes tos ligos.. o ir kaip merginos rase, kad mazas procentas paveldejimas...pas mane gimineje apskritai nieko nera, kas sirgtu CD... As pirmoji unsure.gif

QUOTE(lina27 @ 2009 01 17, 12:02)
Noriu Jusu paklausti. Vakar pirma karta gyvenime dare gliukozes tolerancijos testa.Tai pries isgeriant gliukoze parode 6.00 o isgerus ir pasedejus 2h atsakymas buvo 8,7  unsure.gif
Man nepakomentavo atsakymu, pasake,kad gydytoja pakomentuos, bet man tik antradieni eiti pas gyd o dabar labai neramu.... unsure.gif
Mums siuo metu yra 22 savaiteles ir 5d.
Bukit malonios jei galite pakomentuokite prasau. Seimoje niekas neserga CD....

Na tikrai, rodikliai kiek aukstoki, todel ribok angliavandenius, nevalgyk cukraus, nieko saldaus, atsisakyk bandeliu, blynu, ribok riebalus, verciau atsisakyk kepto maisto 4u.gif Is pradziu sunku, bet tai vardan savo vaikiuku ir savo sveikatos 4u.gif Sekmes 4u.gif Kas neaisku-visada klausk.. Jei tik galesim ar zinosim - pagelbesim 4u.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 01 17, 13:01)
sveikos merginos, o  o kiek jus cia prirase ir nauja tema, ir pasta atidare, greitu metu prizadu ten prisistatyti ir imesti foto. saunuoles. man paskutines darbo dienos buvau tai nebuvo laiko pas jus uzsukti. nuo siandien as dekeretinese. atostogos. ir cukriukai geri. thumbup.gif

NA va... va ko reikejo, kad cukriukai susitvarkytu 4u.gif Dabar megaukis poilsiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 17 sausio 2009 - 18:48
Merginos papildziau g-maila. Kaip gyvenat kaip cukriukai, ?
Atsakyti
sveikutes visos brangutes clap.gif

pagaliau baigiau skaityt viska, ka praleidau, o jau ivykiu cia pas jus!!!!! ziuriu daug praleidau, nu gal kaip nors pasivysiu wink.gif

truputi apie save - operacija turejo daryt, bet nebedare, nes pries ja padare glikuota ir rado 12.9!!!!!!!!!!! pamacius rezultata galvojau, kad numiriau ir i dangu tikrai nepakliuvau gun_rifle.gif tai i ligonine nebegulde ir teko pasidaryt dar karta ir spekit kas buvo? 7,5 notworthy.gif tai va, galejau ir operacija darytis ir man visus planus sumaise. Tai dabar viskas numatoma vasario 12 scare.gif tikiuos tada bus viskas gerai ir is pirmo karto smile.gif

girdejau kazkoki pasteli paneles jaunosios graziosios esamos ir busimos mamytes atsidare? noriu ir as nuotrauku paziuret wub.gif

nu su planavimu kolkas nekas smile.gif reikia operacija apturet, tada vestuviniai rupesciai galutiniai, o tada tai jau tikrai pazadu rimtai uzsiimt clap.gif

va tokios naujienos, o dingus, tai nebuvau, tik kad visokiu cia nauju veiklu susigalvojau dar, tai net neturiu kada prisest smile.gif) bet va sekmadieni - sventas reikalas thumbup.gif ateityje tikiuosi dazniau prisest wink.gif
Atsakyti
Tai kur visos dinge. ? g.gif
Ka tik skambinau Dalissime, linkejimai visoms nuo jos. Paskambinau paklausti kaip situacija biggrin.gif ar neliudna ar niekas neknarkia biggrin.gif na manau jei papuole puiki kompanija sake: 4 cukrinukes-nestukes. tai manau tures ka pakalbeti thumbup.gif Tikisi gal ketvirtadieni arba penktadieni griz. Tai tiek.
as siandien buvau pas savo ginekol. mums jau 30 sav. leliukas sveria 1200. man kazkaip atrodo mazai. sake kad neturi virsvorio tai labai gerai thumbup.gif
Labai as jau nenoriu ta 34 sav. gultis i akuserini. labai happy.gif
ginekol. sake kad cukrinukes dazniausiai gimdo 36-37 savaiciu. ar tikrai taip jau nei viena negimdo 40 sav. Man taip keista.
tos savaites tai greit bega. A s jau pradedu bijoti unsure.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
QUOTE(aitiii @ 2009 01 19, 17:51)
ginekol. sake kad cukrinukes dazniausiai gimdo 36-37 savaiciu. ar tikrai taip jau nei viena negimdo 40 sav.

o čia visas veiksmas pats prasideda tokiu laiku, ar specialiai skatina, kad tik anksčiau gimtų? g.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif As lovoje siandien laika leidziu... ax.gif Vakar vaziavom su vaiku nuo kalniuko su rogem ir sugebejau taip issisukti koja, kad biuletenio prireike blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 19 sausio 2009 - 18:45
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 19, 18:44)
Labas vakarelis 4u.gif  As lovoje siandien laika leidziu... ax.gif  Vakar vaziavom su vaiku nuo kalniuko su rogem ir sugebejau taip issisukti koja, kad biuletenio prireike blush2.gif

itariu, nuo gero kalno, o ne nuo kalniuko ciuozei tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 19, 19:14)
itariu, nuo gero kalno, o ne nuo kalniuko ciuozei tongue.gif

vat, kad nuo kalniuko tongue.gif tik kaip ten gavos...tikriausiai taip, kaip ir turejo buti ax.gif uztat megaujuosi lovoje guledama su knyga, mezginiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, ilindau cia pasiskaitineti, nes CD tema pasidare aktuali, mus eina 12 sav. ir siandiena antra karta kartojau kraujo tyrima ir antra kart jis netinkamas. Parode 5,8 kiek zinau nera labai daug ziuriu cia ir didesnius turit, bet visviena neramu pasidare, tuo labiau jei jau antra karta ji toki rodo. Pries tai lyg ir problemu del cukraus nebuvo, bet neramu nes ir mano tevelis turi diabeta. Nezinau gal jaudinuosi be reikalo, bet tyrima dar kartosim ir galiausiai jei jau bus nekas tada atliks ta testuka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juniore: 19 sausio 2009 - 21:42
QUOTE(juniore @ 2009 01 19, 21:40)
Sveikutes, ilindau cia pasiskaitineti, nes CD tema pasidare aktuali, mus eina 12 sav. ir  siandiena antra karta kartojau kraujo tyrima ir antra kart jis netinkamas. Parode 5,8 kiek zinau nera labai daug ziuriu cia ir didesnius turit, bet visviena neramu pasidare,  tuo labiau jei jau antra karta ji toki rodo. Pries tai lyg ir problemu del cukraus nebuvo, bet neramu nes ir mano tevelis turi diabeta. Nezinau gal jaudinuosi be reikalo, bet tyrima dar kartosim ir galiausiai jei jau bus nekas tada atliks ta testuka.

čia tau paprastas kraujo tyrimas parodė tokį rezultatą, ar išgėrus gliukozės? g.gif jei paprastas, tai tada apie skaičiukus nelabai galiu ką ir pasakyt, gal kitos merginos labiau apie tai žino. Pavyzdžiui pas mane buvo 3,48, bet va po gliukozės tolerancijos testo parodė 9,16 doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 01 19, 18:51)
as siandien buvau pas savo  ginekol. mums jau 30 sav. leliukas sveria 1200. man kazkaip atrodo mazai. sake kad neturi virsvorio tai labai gerai thumbup.gif 
Labai as jau nenoriu ta 34 sav. gultis i akuserini. labai happy.gif
ginekol. sake kad cukrinukes dazniausiai gimdo 36-37 savaiciu. ar tikrai taip jau nei viena negimdo 40 sav. Man taip keista.
tos savaites tai greit bega. A s jau pradedu bijoti unsure.gif

labukas, biggrin.gif KMUK teigia, jog cukrinukėm reikėtų gimdyti 38 sav., aš gimdžiau dviem dienom ankščiau termino, tai buvo 39 sav ir 5 d. (jei atmintis neapgauna biggrin.gif ) 36-37 sav dar per anksti krapštyti mažylį lauk biggrin.gif Jei pati jausies gerai, nebus jokių problemų, niekas per anksti neskatins thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(juniore @ 2009 01 19, 22:40)
Sveikutes, ilindau cia pasiskaitineti, nes CD tema pasidare aktuali, mus eina 12 sav. ir  siandiena antra karta kartojau kraujo tyrima ir antra kart jis netinkamas. Parode 5,8 kiek zinau nera labai daug ziuriu cia ir didesnius turit, bet visviena neramu pasidare,  tuo labiau jei jau antra karta ji toki rodo. Pries tai lyg ir problemu del cukraus nebuvo, bet neramu nes ir mano tevelis turi diabeta. Nezinau gal jaudinuosi be reikalo, bet tyrima dar kartosim ir galiausiai jei jau bus nekas tada atliks ta testuka.

sveikute, patarčiau gliukozės testą pasidaryti, bus pačiai ramiau, o šiaip cukrus nėra didelis, į normas pataikai, bet jei dareisi ryte ir nieko nevalgius, tai cukrus siek tiek didokas, bet taip gali būti ir dėl pačio nėštumo, juk organizmas dar tik prisitaiko prie naujos padėties 4u.gif
Atsakyti
Mergytes vilnietes padekit 4u.gif Gal zinot/rekomenduotumete viena is siu gydytoju-endokrinologiu-Romena Laukiene ir/ar Rasa Juskiene blush2.gif
Atsakyti