Bet negaliu dar Va dantis sausio pab. tvarkysiu ir desiuos pompa... bandysiu... nes cukriukai mano grybauja dabar visiskai
Papildyta:
QUOTE(Gvile @ 2009 01 17, 10:30)
o aš norėjau tokio klausimuko paklaust, niekaip naktį miegot negalėjau, vis galvojau visokias nesąmones.. papasakokit apie savo vaikeliukus, ar jiems nepersidavė CD?
Na, jau daug kartu minejau... Nustate GD nestumo metu, o mazdaug po metu - CD... tpfu tpfu tpfu maniskiui kol kas jokiu pozymiu... tikiuosi jis nepaveldes tos ligos.. o ir kaip merginos rase, kad mazas procentas paveldejimas...pas mane gimineje apskritai nieko nera, kas sirgtu CD... As pirmoji
QUOTE(lina27 @ 2009 01 17, 12:02)
Noriu Jusu paklausti. Vakar pirma karta gyvenime dare gliukozes tolerancijos testa.Tai pries isgeriant gliukoze parode 6.00 o isgerus ir pasedejus 2h atsakymas buvo 8,7
Man nepakomentavo atsakymu, pasake,kad gydytoja pakomentuos, bet man tik antradieni eiti pas gyd o dabar labai neramu....
Mums siuo metu yra 22 savaiteles ir 5d.
Bukit malonios jei galite pakomentuokite prasau. Seimoje niekas neserga CD....
Man nepakomentavo atsakymu, pasake,kad gydytoja pakomentuos, bet man tik antradieni eiti pas gyd o dabar labai neramu....
Mums siuo metu yra 22 savaiteles ir 5d.
Bukit malonios jei galite pakomentuokite prasau. Seimoje niekas neserga CD....
Na tikrai, rodikliai kiek aukstoki, todel ribok angliavandenius, nevalgyk cukraus, nieko saldaus, atsisakyk bandeliu, blynu, ribok riebalus, verciau atsisakyk kepto maisto Is pradziu sunku, bet tai vardan savo vaikiuku ir savo sveikatos Sekmes Kas neaisku-visada klausk.. Jei tik galesim ar zinosim - pagelbesim
QUOTE(aitiii @ 2009 01 17, 13:01)
sveikos merginos, o o kiek jus cia prirase ir nauja tema, ir pasta atidare, greitu metu prizadu ten prisistatyti ir imesti foto. saunuoles. man paskutines darbo dienos buvau tai nebuvo laiko pas jus uzsukti. nuo siandien as dekeretinese. atostogos. ir cukriukai geri.
NA va... va ko reikejo, kad cukriukai susitvarkytu Dabar megaukis poilsiu