Matai, dabar viskas aisku, kad man cukriukai kyla kai yra kokia infekcija, trauma ir pan. Nors net nebuciau pagalvojus, kad nuo kojos issisukimo taip soktels cukriukai
Merginos gal pakonsultuotumet,dariausi gliukozės toleravimo testą (prieš buvo 4.6 ,o praėjus 2 val po gliukozės gėrimo 7.9),mum 31 sav,endokrinologas paskyrė ribot angliavandenius.Sakykit ar tai jau GD,giminėje nėra nei vieno sergančio CD,beje ir polinkio į nutukimą neturiu ,tik saldumynus labai jau mėgstu ,ar reikėtu ir man kiekvieną dieną tikrintis kraują ? ir ar nekenkia tai leliukui (na toks kiekis gliukozės kraujyje - jei jis nedidės?)
QUOTE(virgnija @ 2009 03 27, 17:27)
Merginos gal pakonsultuotumet,dariausi gliukozės toleravimo testą (prieš buvo 4.6 ,o praėjus 2 val po gliukozės gėrimo 7.9),mum 31 sav,endokrinologas paskyrė ribot angliavandenius.Sakykit ar tai jau GD,giminėje nėra nei vieno sergančio CD,beje ir polinkio į nutukimą neturiu ,tik saldumynus labai jau mėgstu ,ar reikėtu ir man kiekvieną dieną tikrintis kraują ? ir ar nekenkia tai leliukui (na toks kiekis gliukozės kraujyje - jei jis nedidės?)
mano situacija panaši, tik aš gal kažkur apie 20 savaitę dariaus gliukozės tolerancijos testą. Tavo viršutinis skaičiukas jau šiek tiek viršija normos ribas, tad pagal tai (bent jau man) ir nusprendė, kad čia GD (giminėj taip pat nei vieno sergančio nėra, svoris normalus, tai gydytojai net patys nesupranta, kaip čia man galėjo tas GD išlįsti, bet va, pasirodo, būna..) Pavyzdžiui, aš kraują tikrinuos 1 kartą per 2 savaites, kadangi cukraus kiekis visada normalus, tai niekas dažniau pasitikrint nesiunčia. Manau, kad ir kaip sunku bebūtų, svarbiausia stenkis kaip įmanoma atsisakyt saldumynų ir nesveiko greito maisto ir viskas bus gerai
sveikos merginos, as jau su leliuku namie nuo vakar. Bet nera kada prisesti. mes miegam ir valgom. Truksta tik poilsio.
aciu visoms uz sveikinimus.
QUOTE(aitiii @ 2009 03 27, 18:58)
sveikos merginos, as jau su leliuku namie nuo vakar. Bet nera kada prisesti. mes miegam ir valgom. Truksta tik poilsio.
Kai turesi laiko-papasakok apie vaikiuka, apie save Del ko buvo sirdeles sutrikimai leliukui?
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 26, 22:16)
Matai, dabar viskas aisku, kad man cukriukai kyla kai yra kokia infekcija, trauma ir pan. Nors net nebuciau pagalvojus, kad nuo kojos issisukimo taip soktels cukriukai
kad nuo infekciju kyla, tai taip, bet del traumu tai kazin
QUOTE(aitiii @ 2009 03 27, 19:58)
Sveika sugrizus! Taip, lauksime tavo gimdymo istorijos Bet dabar svarbiausia tavo uzduotis - pavagyti ir pailkiek imanoma pailseti, kad pienelis nedinginetu, nes tai labai svarbu tavo leliukui. Laikykites
Mūsų nauja temutė
Papildyta:
Na, mano atveju taip buvo... būtent taip galiu pateisinti cukriukus didelius, nes jie kaip tik tokie buvo kai issisukusi koja gulejau Gydytoja sake, kad gali
Papildyta:
QUOTE(Shalna @ 2009 03 27, 19:29)
kad nuo infekciju kyla, tai taip, bet del traumu tai kazin
Na, mano atveju taip buvo... būtent taip galiu pateisinti cukriukus didelius, nes jie kaip tik tokie buvo kai issisukusi koja gulejau Gydytoja sake, kad gali
chi chi chi plepsės jūs plepsės - aš jau po stacionaro, o jūs vis dar toj pačioj temoj taigi, registras senoj temutėj - viskas pas mus čiki piki, lelia jaučiasi puikiai, aš irgi, tai todėl šiandien jau namuose
O Aitiii lelius labai fainas Gal jei turės laiko kada permes į gmail'ą foto . Ir toks ramiakas - miega ir jokio triukšmo
Aitiii, o tu ir dabar daryk kaip tavo sūnelis - valgyk ir miegok, visa kita dabar tikrai nesvarbu
Beje, matau kalbėjot apie meet'ą - tai mes už tik aišku, jei jis bus vasaros pabaigoj - nes visgi nežinau per kiek laiko pavyks adaptuotis mums su lelia vienas prie kito
Madmuazele, o jau naujos temos grožis
O Aitiii lelius labai fainas Gal jei turės laiko kada permes į gmail'ą foto . Ir toks ramiakas - miega ir jokio triukšmo
Aitiii, o tu ir dabar daryk kaip tavo sūnelis - valgyk ir miegok, visa kita dabar tikrai nesvarbu
Beje, matau kalbėjot apie meet'ą - tai mes už tik aišku, jei jis bus vasaros pabaigoj - nes visgi nežinau per kiek laiko pavyks adaptuotis mums su lelia vienas prie kito
Eudora, ne per greit tave paleido
Del meet'uko paderinsim kas kaip ir kada Kaip butu smagu
Papildyta:
Ačiū Jaučiu leliuko sielą
Papildyta:
Man wowavyva įtartina bais... sugrįžk, a, pas mus kur dingusi esi?
Papildyta:
QUOTE(Eudora @ 2009 03 27, 19:48)
Ačiū Jaučiu leliuko sielą
Papildyta:
Man wowavyva įtartina bais... sugrįžk, a, pas mus kur dingusi esi?
Kas čia šniaka apie meetą ir aš noriu, nepalikit ir manęs...
Aitii sveikinimai sugrįžus , ir papasakok kaip tau sekėsi ir kaip sekasi tavo leliukui... O čia leliukui
Aitii stenkis kiek imanoma pailsėti, tausok
madmuazele labai faina nauja tavo sukurta temelė. Vis tobulėjam.. Čia tau
Aitii sveikinimai sugrįžus , ir papasakok kaip tau sekėsi ir kaip sekasi tavo leliukui... O čia leliukui
Aitii stenkis kiek imanoma pailsėti, tausok
madmuazele labai faina nauja tavo sukurta temelė. Vis tobulėjam.. Čia tau
Inguska, o tu vilniete?
Aciu... pribagiam sia temute ir keliausim i ryskia pavasarine
Aciu... pribagiam sia temute ir keliausim i ryskia pavasarine
Nu tai ką, mušam mušam šitą temelę ir kraustomės į naujus namučius
Nea, ne per greit pats tas
Aha, būtinai viską susiderinsim Ir ne tik būtų, bet ir bus smagu
ir kas dar ten ruošėsi slėptis už medžių vistiek mes su Aitiii būsim gražiausios iš manekenių ir nunešim pagrindinį prizą - todėl galit drąsiai lįsti į viešumą ir nesiparint
Taigi nieks ir nesiruošia palikti, nebent tu pati nuspręsi neskaityti ką mes čia pliurpiam ir paliksi mūsų skyrelį bet labai tikiuosi, kad taip neatsitiks
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 27, 20:56)
Eudora, ne per greit tave paleido
Nea, ne per greit pats tas
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 27, 20:56)
Aha, būtinai viską susiderinsim Ir ne tik būtų, bet ir bus smagu
ir kas dar ten ruošėsi slėptis už medžių vistiek mes su Aitiii būsim gražiausios iš manekenių ir nunešim pagrindinį prizą - todėl galit drąsiai lįsti į viešumą ir nesiparint
QUOTE(inguška @ 2009 03 28, 14:39)
Kas čia šniaka apie meetą ir aš noriu, nepalikit ir manęs...
Taigi nieks ir nesiruošia palikti, nebent tu pati nuspręsi neskaityti ką mes čia pliurpiam ir paliksi mūsų skyrelį bet labai tikiuosi, kad taip neatsitiks